Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ojej co to za nowy piesio??:D słodki:D[/quote]To piesio koleżanki, nazywa się Reks, dziś u niego byłam, przerósł już Bobika:evil_lol:

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/2d090894.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/c6df4ded.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/2b4fc584.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/66bce93d.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/8ebe5652.jpg[/IMG]

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Atkaaaa']No no no super fotki :P
Zapraszam na watek kotka:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112520&page=2[/URL]

Dawno Was u nas nie było :([/quote]HEj
Już lecę
Dziś byłam:eviltong:

Posted

[quote name='akodirka']haaa Bobikowa, juz wiem, jak wygladasz :diabloti:

fajne zdjecia, a Bobik tak zawsze bez smyczy chodzi?[/quote]To stare fotki:diabloti: Tera mam troche inna fryzurkę:eviltong:
Jak jesteśmy w wmiejscu gdzie może Bobiś pobiegac to bez smyczy, bo on na ogół się mnie słucha no i na zadne spy się nie rzuca, więc mozemy sobie na to pzowolic

[quote name='deer_1987']a co to za miejsce gdzie na spacerze bylyscie?[/quote]To nad Zalewem;)

Posted

fajne miejsce ;)

u nas do srody glupia pogoda.. jutro sie dowiem jak z praca.. bo jak sie okaze ze pracujemy ciagle to nie bedze czasu z psami gdzies pojechac aqz do 18 sierpnia kiedy szkole zaczynam

Posted

[quote name='Izabela124.']To stare fotki:diabloti: Tera mam troche inna fryzurkę:eviltong:
Jak jesteśmy w wmiejscu gdzie może Bobiś pobiegac to bez smyczy, bo on na ogół się mnie słucha no i na zadne spy się nie rzuca, więc mozemy sobie na to pzowolic

To nad Zalewem;)[/QUOTE]

Ale twarz sie raczej nie zmienila :eviltong:
Jak ja tesknie za tymi czasami, kiedy moglam psa spokojnie sposcic gdzie byly inne psy albo nieznani mu ludzie :cool1:

Posted

[B][COLOR=darkorange]Witaski Iza!:multi:[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=darkorange]nareszcie mam czas zeby do was zaglądnąć:)[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=darkorange]Kiedy idziemy na spacereK??:razz:[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=Blue]O jaki szczeniorek:loveu:
A czemu koleżanka Bobisiowa kaganiec nosi?:D
Ahh ten wodny Bobi:loveu:
A nurkuje też za kamieniami?:D
[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']fajne miejsce ;)

u nas do srody glupia pogoda.. jutro sie dowiem jak z praca.. bo jak sie okaze ze pracujemy ciagle to nie bedze czasu z psami gdzies pojechac aqz do 18 sierpnia kiedy szkole zaczynam[/quote]No fajne tylko w lato tam bardzo dużo ludzi i raczej z zBobim tam nie będę chodziła

[quote name='akodirka']Ale twarz sie raczej nie zmienila :eviltong:
Jak ja tesknie za tymi czasami, kiedy moglam psa spokojnie sposcic gdzie byly inne psy albo nieznani mu ludzie :cool1:[/quote]A teraz nie możesz spuszczac? Napisz coś więcej o sowim psie, bo bardzo mnie ciekawi jak wyglada, jak ma na imie itp.:razz:

[quote name='emdziolek'][B][COLOR=darkorange]Witaski Iza!:multi:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]nareszcie mam czas zeby do was zaglądnąć:)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Kiedy idziemy na spacereK??:razz:[/COLOR][/B][/quote]Hejos
A mozemy się kiedy wybrac, tylko nie wiem kiedy, bo ostatnio zcasu nimam:shake:

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]O jaki szczeniorek:loveu:
A czemu koleżanka Bobisiowa kaganiec nosi?:D
Ahh ten wodny Bobi:loveu:
A nurkuje też za kamieniami?:D
[/COLOR][/quote]Bo koleżanka Bobisiowa czyli perełka jest agresywna do psów i ludzi;)
I to jak nurkuje haha Czasami się z niego śmiejemy, że w końcu kiedy się utopi albo zachłyśnie wodą:evil_lol:

Posted

tutaj to jest malo miejsc nad woda gdzie mozna z psem.. bo szwedzi sa glupi i ciagle mowia ze maja alergie albo sie boja psow.. dwa wykorzystywane åpowody... nie da sie czasemi z psem podrozowac..

Posted

[quote name='deer_1987']tutaj to jest malo miejsc nad woda gdzie mozna z psem.. bo szwedzi sa glupi i ciagle mowia ze maja alergie albo sie boja psow.. dwa wykorzystywane åpowody... nie da sie czasami z psem podrozowac..[/quote]U mnie zawsze inne argumenty, bo Bobik jak wiecie kocha wode a jak zobaczy w niej żywą istote to dostaje takiej wariacji, że ze wszytskich sił chciałby tego kogos ratowac hehe ale to czasem śmiesznie wyglada jak taki mały kurdupel przypływa i próbuje ratowac haha dziś mi zrobiła taki nr, że z pomostu skoczył by ratowac chłopkaów, którzy sobie pływali on to ma pomysły:evil_lol::evil_lol:

Posted

smiesznie :D
a tutaj szwedzi sa porabani.. bo maja alegri, bo sie boja psa.. wiesz to smutne bo wynika ze pies ma siedziec w domju i nie ma gdzie ani pobiegac ani gdzie sie wykapac...

Posted

[quote name='deer_1987']smiesznie :D
a tutaj szwedzi sa porabani.. bo maja alegri, bo sie boja psa.. wiesz to smutne bo wynika ze pies ma siedziec w domju i nie ma gdzie ani pobiegac ani gdzie sie wykapac...[/quote]Oni naprawde sa dziwni:shake: Ja nie wiem jak ty z nimi wytrzymujesz:razz:

Posted

[quote name='deer_1987']smiesznie :D
a tutaj szwedzi sa porabani.. bo maja alegri, bo sie boja psa.. wiesz to smutne bo wynika ze pies ma siedziec w domju i nie ma gdzie ani pobiegac ani gdzie sie wykapac...[/quote]
Ja ze swoją niewyparzoną gębą bym tam nie wyrobił :shake: "mój pies ma alergię na obcych, poza tym się was boi, więc może na was nakrzyczeć byście sobie poszli, dlatego proszę odejść na dystans 50m" :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Oni naprawde sa dziwni:shake: Ja nie wiem jak ty z nimi wytrzymujesz:razz:[/quote]
sa.. ja nie mowie ze sama bede jechac na plaze gdzie duzo dzieci - wiem jaka jest Sherry- ale sa inne miejsca ale nie.. bo psie wlosy beda w wodzie.. nie wazne ze z woda to one i tak poleca z plazy dla psow dalej..

[quote name='Fenris']Ja ze swoją niewyparzoną gębą bym tam nie wyrobił :shake: "mój pies ma alergię na obcych, poza tym się was boi, więc może na was nakrzyczeć byście sobie poszli, dlatego proszę odejść na dystans 50m" :diabloti:[/quote]
dobre :D

Posted

[quote name='Izabela124.']

A teraz nie możesz spuszczac? Napisz coś więcej o sowim psie, bo bardzo mnie ciekawi jak wyglada, jak ma na imie itp.:razz:
[/QUOTE]

Nie mogle nic powiedziec, bo wtedy bym musiala Cie zabic :evil_lol: .

A wiec?

Ok, jak chcesz:
Jest maly, czarny z bialym krawatem, przypakowany. Chce zjesc prawie wszystkich ludzi i psy (nie mylic z sukami), ostatecznie zamiast gryzienia moze powiedziec cos do sluchu swojej ofierze. Od jakiegos czasu probojemy na agility, ale nam, (czyt. mi ) to slabo wychodzi. Narazie starczy.

Wiec jak, spotkamy sie na pikniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ?

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ooo ta kaczka to się postarała o potomstwo ;) :evil_lol::evil_lol:

ciekawa jestem kiedy maluch odstrzeli wzrostem od towarzyszy ;) :evil_lol:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Fenris']Ja ze swoją niewyparzoną gębą bym tam nie wyrobił :shake: "mój pies ma alergię na obcych, poza tym się was boi, więc może na was nakrzyczeć byście sobie poszli, dlatego proszę odejść na dystans 50m" :diabloti:[/quote]Haha widze mamy podobne charaktery tylko u mnie by było kilka wyzwisk:evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']sa.. ja nie mowie ze sama bede jechac na plaze gdzie duzo dzieci - wiem jaka jest Sherry- ale sa inne miejsca ale nie.. bo psie wlosy beda w wodzie.. nie wazne ze z woda to one i tak poleca z plazy dla psow dalej..

[/quote]haha psie włosy dobre sobie. A tym ludziom to niby włosy nie wypadają? Oj współczówam ci kochana. A dziś tak sobie sie zastanawiałam. Jaka ty masz telewizję? Masz Polską czy szwedzką?

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ooo ta kaczka to się postarała o potomstwo ;) :evil_lol::evil_lol:

ciekawa jestem kiedy maluch odstrzeli wzrostem od towarzyszy ;) :evil_lol:

[/B][/FONT][/COLOR][/quote]Hehe musiłay dobrze sobie kaczuszki pobaraszkowac:evil_lol:
Już wszystkich przerósł, bo tos tare fotki

[quote name='akodirka']Nie mogle nic powiedziec, bo wtedy bym musiala Cie zabic :evil_lol: .

A wiec?

Ok, jak chcesz:
Jest maly, czarny z bialym krawatem, przypakowany. Chce zjesc prawie wszystkich ludzi i psy (nie mylic z sukami), ostatecznie zamiast gryzienia moze powiedziec cos do sluchu swojej ofierze. Od jakiegos czasu probojemy na agility, ale nam, (czyt. mi ) to slabo wychodzi. Narazie starczy.

Wiec jak, spotkamy sie na pikniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ?[/quote]A czemu mas zmnie zabic?:razz: Jeszcze poprosze fotke swego piesia:eviltong: Jasne, że się spotykamy:multi: Tylko musze wiedziec jak wyglądasz, bo skąd będe wiedziała, że ty to ty?:razz:

Posted

szwedzka :P

wiesz sa rozni szwedzi - kochajacy psy tez. ale czasami brakuje miejsc nad woda zeby z psiakiem pojsc. najblizsze to jest jezioro nad ktore sie wybieramy jak pogoda dopisze jakies 1,5 h pociagiem (podroz od buss do dojscia tamz ajmuje tyle bo sie czeka na pociag troche..). potem örtofta ale tam nie wiem czy juz nie kosza pola i do rzeki mniej chetnie wchodzily

Posted

[quote name='deer_1987']szwedzka :P

wiesz sa rozni szwedzi - kochajacy psy tez. ale czasami brakuje miejsc nad woda zeby z psiakiem pojsc. najblizsze to jest jezioro nad ktore sie wybieramy jak pogoda dopisze jakies 1,5 h pociagiem (podroz od buss do dojscia tamz ajmuje tyle bo sie czeka na pociag troche..). potem örtofta ale tam nie wiem czy juz nie kosza pola i do rzeki mniej chetnie wchodzily[/quote]Tak myślałam. A ty wsyztsko rozumiesz co tam mówią?:razz:
Nie moge sobie wyobrazic szweda lubiącego psa hihi

Posted

najlepsza byla taka jedna kobieta.. z niunia to sie zdarzylo - niunia kocha wszystkich - no ale dobra.. przypielismy ja pod osiedlowym sklepem tam gdzie miejsce na psiaki, nagle wychodzi babka i mowi ze KTOS (to nie chodzilo o nia sama) nie wezmie swojego roweru bo tu PIES jest (rozumiecie.. PIES!!!! AAAAAA!!!!). no to sie janek pyta: twoj rower? nie odpowiada. to on do niej to nie moja wina ze ktos rower postawil tam gdzie mozna psa przypiac.. odeszla obrazona ze jak tak mozna PSA.. kolo rowerow, przeciez to alergia przeciez ludzie sie boja psow..

wiele razy czlowiek ma ochote powiedziec ze alergia to wymysl a to ze sie ktos boi psow to niech sie leczy.. a nie ja mam unikac takich miejsc i ludzi..

zebyscie wiedzieli ile razy widzialam ludzi ktorzy po ulicy szli bo ktos z przeciwka daleeeeeeeeeko szedl z psem... a ile tu arabow .. kiedys w bussie miejskim dwojka dzieci zaczela krzyczec na caly autobus bo ja wsiadlam z PSEM... no normalnie zaczelam sie smiac i specjalnie wychodzac zrobilam tak ze Niunia przeszla blisko ich wozka - w sumie inaczej sie nie dalo bo przy qyjsciu miala wozek..

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak myślałam. A ty wsyztsko rozumiesz co tam mówią?:razz:
Nie moge sobie wyobrazic szweda lubiącego psa hihi[/quote]

1. tak ja juz tu ponad 3 lata mieszkam :D
2. haha spotyka sie :D sasiedzi z dogiem to akurat dunczycy. pisalam chyba nawet u ciebie ze sasiadka z gory na teriera ktory drze morde jak psa zobaczy.. ale drze niemilosiernie na cale osiedle.. ona nic nie robi.. a kiedys staje jak z gory schodzi, pies pokazuje zeby rzuca sie na nasze, drze sie a ta sie pyta (ledwo uslyszalam jak sie jj terier drze..) czy nasze psy by sie niue przywitaly.. myslalm ze jej cos odpowiem chamskiego.. ona codziennie zajmuje sie psem chyba syna jak ten w pracy.. w ogole nie uciszy go, nie zejdzie szybko zeby unikac spotkan tylko powoli..

wczoraj np. slyszelismy ze schodzi z gory, to my do iggy do domu weszlismy (wracalismy z nia ze spaeru), pobylism tam chwile zeby ona zeszla. wychodzimy z mieszkania a ona stoi ciagle na tych samych schodach.. idiotka.. zamiast zejsc szybko to nie..