Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Martunia']E tam, na pewno nie jest tak źle. ;) Już ja się boję, co mnie będzie za rok czekało... :smhair2:[/quote]Będę za ciebie trzymała kciuki, najgorszy jest stres na egzaminie Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='magda_drakkar']No powiedz:cool3:[/quote]Napisałam małym druczkiem;) Quote
Sweet Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Izabela124.']Mało:placz::placz: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Tylko 59:-(:-(:-( Razem z ocenami będę miała około 91, więc do technikum mnie przyjmą [/COLOR][/SIZE][/quote] e tam to nie tak źle:) no napewno cie przyjmą:) musisz zdecydowac gdzie chcesz isc bo do jutra mozna zmieniac szkołe nie?? no i ten.. eee zapomnialam co chciałam mówic:eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']e tam to nie tak źle:) no napewno cie przyjmą:) musisz zdecydowac gdzie chcesz isc bo do jutra mozna zmieniac szkołe nie?? no i ten.. eee zapomnialam co chciałam mówic:eviltong:[/quote]U mnie dopiero po dostaniu wyników na kartce można składac już wszytsko do wybranej szkoły;) Quote
Sweet Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Izabela124.']U mnie dopiero po dostaniu wyników na kartce można składac już wszytsko do wybranej szkoły;)[/quote] no składac tak ale zmieniac szkołe mozna do jutra a składa sie potem dopiero po zakonczeniu roku...:) tylko że teraz to sie juz wie czy ma sie szanse dostac do wybranej szkoły czy nie i mozna zmienic ja na inną z tych wybranych... moja siostra np. miała szanse isc do takiej doberj szkoły ale wybrała bliżej troche gorsza... ja bym do tej lepszej szła bo nawet sporo jej pkt wyszło... Quote
Martunia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No i dobrze mówiłam, nie jest tak źle. ;) Oj tak, stres jest najgorszy, przez niego czasem skupić się nie można. Zawsze jest więcej stresu niż tego warte. ;) Quote
akodirka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/255eb83e.jpg[/url] jak amstaf w skali 1:100 :diabloti: śliczny portrecik, pamietam jeszcze Bokika z kynologii :cool3: Quote
Tepes Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [COLOR=Blue]Witam witam:) E tam nie najmniej tych pkt:D Ja jeszce nie wiem nie podawali nam dziś:/ [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no składac tak ale zmieniac szkołe mozna do jutra a składa sie potem dopiero po zakonczeniu roku...:) tylko że teraz to sie juz wie czy ma sie szanse dostac do wybranej szkoły czy nie i mozna zmienic ja na inną z tych wybranych... moja siostra np. miała szanse isc do takiej doberj szkoły ale wybrała bliżej troche gorsza... ja bym do tej lepszej szła bo nawet sporo jej pkt wyszło...[/quote]Ja już tam nic nie zmieniam;) [quote name='Martunia']No i dobrze mówiłam, nie jest tak źle. ;) Oj tak, stres jest najgorszy, przez niego czasem skupić się nie można. Zawsze jest więcej stresu niż tego warte. ;)[/quote]Masz całkowitą rację [quote name='akodirka'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/255eb83e.jpg[/URL] jak amstaf w skali 1:100 :diabloti: śliczny portrecik, pamietam jeszcze Bokika z kynologii :cool3:[/quote]Witam nowego gościa A ja cię nie kojarzę Jaki miałaś nik, jakiego pieska? Masz tu założony fotoblog? [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam witam:) E tam nie najmniej tych pkt:D Ja jeszce nie wiem nie podawali nam dziś:/ [/COLOR][/quote]A nie dawali wam takich pasków z kodami? Bo na stronce można sprawdzic wyniki Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Nic nam nie dawali...:/[/COLOR][/quote]:crazyeye: Nieźle, to wasza szkoła jakaś dziwna:razz::evil_lol: Jutro powinni już wam podac wyniki Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No jutro na bank podadzą[/COLOR][/quote]Ciekawe ile bedziesz miała:razz: Kurde wkurzają mnie te reklamy, bo ciagle musze je wyłączac:angryy::angryy::angryy: Quote
Sweet Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 to czyli gdzie idziesz co liceum czy technikum ????:D Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']to czyli gdzie idziesz co liceum czy technikum ????:D[/quote]Do technikum;):eviltong: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Izuś nie jest źle :calus: a szkołę wybierz tak żebyś nie żałowała ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Izuś nie jest źle :calus: a szkołę wybierz tak żebyś nie żałowała ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Witaj Aluś:multi::multi::multi: Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
Anka_ZG Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 hej:) [URL="http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/255eb83e.jpg"]http://i216.photobucket.com/albums/c...k/255eb83e.jpg[/URL] piekny portrecik:) Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Anka_ZG']hej:) [URL="http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/255eb83e.jpg"]http://i216.photobucket.com/albums/c...k/255eb83e.jpg[/URL] piekny portrecik:)[/quote]Dzień doberek:loveu: [quote name='xxSweetGirl93xx']aa:) fajnie;)[/quote]:p:p:p Quote
akodirka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Izabela124.'] Witam nowego gościa A ja cię nie kojarzę Jaki miałaś nik, jakiego pieska? Masz tu założony fotoblog? [/QUOTE] Nie pamietasz pewnie dlatego, bo lubie sie ukrywac :diabloti: Moj nick? szczerze mowiac juz nie pamietam, bo dawno tam nie wchodzilam. Pieska mam malego, czarnego, "groznego" i mu wlasnie nalalam wody do miski :) Nie mam fotobloga :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='akodirka']Nie pamietasz pewnie dlatego, bo lubie sie ukrywac :diabloti: Moj nick? szczerze mowiac juz nie pamietam, bo dawno tam nie wchodzilam. Pieska mam malego, czarnego, "groznego" i mu wlasnie nalalam wody do miski :) Nie mam fotobloga :cool3:[/quote]No wogle ciebie nie kojarzę:eviltong: A masz jego fotkę? Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Izuś znalazłam na stronie tego pikniku takie info [QUOTE][B]Bezpłatne pole namiotowe na terenie klubu ALPI.[/B] Proszę o rezerwację miejsca do 10.06.2008 / podać ilość namiotów oraz osób[/QUOTE] zarezerwowałaś ? Żeby później nie było tak, ze nie macie gdzie spać ; ) [quote name='akodirka'] Nie mam fotobloga :cool3:[/quote] To czas założyć :razz: Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Iza13']Izuś znalazłam na stronie tego pikniku takie info zarezerwowałaś ? Żeby później nie było tak, ze nie macie gdzie spać ; ) [/quote]Napisałam do tej kobiety, że rezerwuje miejsce, jeszcze nic mi nie odpisała;) Quote
akodirka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Izabela124.']No wogle ciebie nie kojarzę:eviltong: A masz jego fotkę?[/QUOTE] haha, wiadc moj kamufaz dziala :diabloti: zdjec mam duzo, ale moze pozniej kiedys pokaze :diabloti: Tez jedziesz na piknik? :) [quote name='iza13'] To czas założyć [/quote] powiedzmy tak - po dwoch dniach by mi se znudzilo prowadzenie, fajniejsze jest chodzenie po innych fotoblogach :evil_lol: Quote
Recommended Posts