Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Juz ci pisze
Okropnie mi poszlo, bo charakterystyka okropna, z zadan zamknietych bede miala 17 punktow na 20[/quote]

Mi siostra mówiła:evil_lol: że wszyscy sie spodziewali rozprawki a tu zaskoczenie charakterystyka....
i mówiła że masakra;P
jak ktos nie czytał tamtych ksiązek to nie napisze tego....
a 17 na 20 to dobrze;):)
jutro mat-przyr... którą czesc bardziej wolisz?? humana czy mat-przyr??

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Selket']Dobrze będzie..Nie płaczcie tak od razu, czasem wydaje się, że poszła źle, a jednak jest inaczej :kciuki:[/quote]No zobaczymy;)

[quote name='xxSweetGirl93xx']Mi siostra mówiła:evil_lol: że wszyscy sie spodziewali rozprawki a tu zaskoczenie charakterystyka....
i mówiła że masakra;P
jak ktos nie czytał tamtych ksiązek to nie napisze tego....
a 17 na 20 to dobrze;):)
jutro mat-przyr... którą czesc bardziej wolisz?? humana czy mat-przyr??[/quote]Jsne, ze humana;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Jsne, ze humana;)[/quote]

hehe:P to ja taki odmieniec chyba jestem bo wole mat-przyr... nie lubie histy i pisac rozprawe i innych takich:P ale i tak testy zawsze dobrze pisze;/ głupi to ma zawsze szczeście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B][url]http://images25.fotosik.pl/199/029c981b509d9b9b.jpg[/url]
Jaki Bobiś zadowolony:loveu:
Cześć i czołem!:multi: Dziękuje jeszcze raz za Avek i bannerek:loveu:

Może pójdziemy wieczorkiem na spacerek z Bobim i Vega??:razz:[/B][/COLOR]

Posted

hej
widze ze podobnie do mnie napisal ja naszczescie omawiane milam obie ksizki ale tylko czyttala te syzyfoe prace ale pisalam charakterystyke o rudym z kamieni
a z zamknietych mama 19punktow

jutro glupia matma:diabloti:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P to ja taki odmieniec chyba jestem bo wole mat-przyr... nie lubie histy i pisac rozprawe i innych takich:P ale i tak testy zawsze dobrze pisze;/ głupi to ma zawsze szczeście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Histy to i ja nie cierpie:shake::shake::shake:

[quote name='Martunia']Ja już się boję, co mnie będzie czekało za rok... :roll:[/quote]Nie jest tak zle;)

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B][URL]http://images25.fotosik.pl/199/029c981b509d9b9b.jpg[/URL]
Jaki Bobiś zadowolony:loveu:
Cześć i czołem!:multi: Dziękuje jeszcze raz za Avek i bannerek:loveu:

Może pójdziemy wieczorkiem na spacerek z Bobim i Vega??:razz:[/B][/COLOR][/quote]A bardzo chetnie tylko o ktorej?:cool3:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:nie stresujta się dziecka :loveu::loveu: będzie dobrze

witanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Witanko
:multi::multi:

[quote name='ewka i haker']hej
widze ze podobnie do mnie napisal ja naszczescie omawiane milam obie ksizki ale tylko czyttala te syzyfoe prace ale pisalam charakterystyke o rudym z kamieni
a z zamknietych mama 19punktow

jutro glupia matma:diabloti:[/quote]O to dobrze ci poszlo
A jutro to bedzie totalna klapa:shake::shake:

Posted

[quote name='Paulinaaa']Powodzenia jutro :p[/quote]

[quote name='magda_drakkar']Powodzenia jutro na testach:cool3:[/quote]Nie dziekuje;)

[quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]witam :multi::loveu:

widziałam wielkooką bestię z irokezem :) :loveu::loveu::loveu::evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B][/quote]Hejka
A chcialbym, zeby mial irokeza:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']

Hejka
A chcialbym, zeby mial irokeza:evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
gdyby Bobik miał dłuższą sierść to chętnie bym mu zrobiła irokeza :evil_lol::evil_lol:
jakieś 3 lata temu w wakacje byłam na wsi i znajoma właścicielka tamtejszego sklepu miała takiego małego kudłatego pieska...były straszne upały więc spytała się mnie i koleżanki czy byśmy jej tego psa nie obcięły :)
obcięłyśmy go ładnie na krótko a na czubku głowy miał uroczego irokeza :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Co powiesz?? cicho u ciebie cos:P[/quote]A bo nie bylo mnie:eviltong::eviltong:

[quote name='xxSweetGirl93xx']a mnie pominęłaś znowu:([/quote]Znow nie zauwazylam:shake::shake: Wybaczysz mi?

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
gdyby Bobik miał dłuższą sierść to chętnie bym mu zrobiła irokeza :evil_lol::evil_lol:
jakieś 3 lata temu w wakacje byłam na wsi i znajoma właścicielka tamtejszego sklepu miała takiego małego kudłatego pieska...były straszne upały więc spytała się mnie i koleżanki czy byśmy jej tego psa nie obcięły :)
obcięłyśmy go ładnie na krótko a na czubku głowy miał uroczego irokeza :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha dobre sobie, a jak Pani zareagowala na taki fryz?:razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']A bo nie bylo mnie:eviltong:

Znow nie zauwazylam:shake: Wybaczysz mi?[/quote]

A co robiłąs jak cie nie było??:D

No nie wiem czy ci wybacze... nie kochasz juz mnie :-(:-(:eviltong::evil_lol::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']A co robiłąs jak cie nie było??:D

No nie wiem czy ci wybacze... nie kochasz juz mnie :-(:-(:eviltong::evil_lol::placz::placz::placz::placz: namowilam ja na fajne ramki do zdjec, a byly tanie to grzech bylo by nie kupic:evil_lol::evil_lol:
Oj kocham i to mocno:loveu::Rose::buzi:

Posted

[quote name='Izabela124.'] namowilam ja na fajne ramki do zdjec, a byly tanie to grzech bylo by nie kupic:evil_lol::evil_lol:
Oj kocham i to mocno:loveu::Rose::buzi:[/quote]

kogo namówiłaś i na jakie ramki?:D:D

:multi::multi::multi: Izuś mnie kocha:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']kogo namówiłaś i na jakie ramki?:D:D

:multi: Izuś mnie kocha:multi::loveu::loveu:[/quote]Zjadlo mi troche posta
Bylam z mama w sklepie i to ja namowilam na rameczki;);)

Kocham, kocham, kocham:multi::multi::multi::multi:

[quote name='Martynia&Pusio']Mielismy byc to jestesmy we wlasnej osobie ;) .
[URL]http://images25.fotosik.pl/199/029c981b509d9b9b.jpg[/URL]:loveu::loveu::loveu: .
[SIZE=5]A jutro szczescia i polamania dlugopisa [/SIZE][SIZE=1]czy jak to sie mowi :evil_lol: . [/SIZE][/quote]Dobrze napsilas hihi dyrektor tez nam dzis tego zyczyl:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mielismy byc to jestesmy we wlasnej osobie ;) .
[URL]http://images25.fotosik.pl/199/029c981b509d9b9b.jpg[/URL]:loveu::loveu::loveu: .
[SIZE=5]A jutro szczescia i polamania dlugopisa [/SIZE][SIZE=1]czy jak to sie mowi :evil_lol: . [/SIZE]