Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Juz ci pisze Okropnie mi poszlo, bo charakterystyka okropna, z zadan zamknietych bede miala 17 punktow na 20[/quote] Mi siostra mówiła:evil_lol: że wszyscy sie spodziewali rozprawki a tu zaskoczenie charakterystyka.... i mówiła że masakra;P jak ktos nie czytał tamtych ksiązek to nie napisze tego.... a 17 na 20 to dobrze;):) jutro mat-przyr... którą czesc bardziej wolisz?? humana czy mat-przyr?? Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']Dobrze będzie..Nie płaczcie tak od razu, czasem wydaje się, że poszła źle, a jednak jest inaczej :kciuki:[/quote]No zobaczymy;) [quote name='xxSweetGirl93xx']Mi siostra mówiła:evil_lol: że wszyscy sie spodziewali rozprawki a tu zaskoczenie charakterystyka.... i mówiła że masakra;P jak ktos nie czytał tamtych ksiązek to nie napisze tego.... a 17 na 20 to dobrze;):) jutro mat-przyr... którą czesc bardziej wolisz?? humana czy mat-przyr??[/quote]Jsne, ze humana;) Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Jsne, ze humana;)[/quote] hehe:P to ja taki odmieniec chyba jestem bo wole mat-przyr... nie lubie histy i pisac rozprawe i innych takich:P ale i tak testy zawsze dobrze pisze;/ głupi to ma zawsze szczeście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja już się boję, co mnie będzie czekało za rok... :roll: Quote
emdziolek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [COLOR=DarkOrange][B][url]http://images25.fotosik.pl/199/029c981b509d9b9b.jpg[/url] Jaki Bobiś zadowolony:loveu: Cześć i czołem!:multi: Dziękuje jeszcze raz za Avek i bannerek:loveu: Może pójdziemy wieczorkiem na spacerek z Bobim i Vega??:razz:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:nie stresujta się dziecka :loveu::loveu: będzie dobrze witanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Bobis nie umie takiej komendy On umie tylko "bierz go":evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To jak ci sie udaje ladne portretowe? :P Quote
ewka i haker Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 hej widze ze podobnie do mnie napisal ja naszczescie omawiane milam obie ksizki ale tylko czyttala te syzyfoe prace ale pisalam charakterystyke o rudym z kamieni a z zamknietych mama 19punktow jutro glupia matma:diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]witam :multi::loveu: widziałam wielkooką bestię z irokezem :) :loveu::loveu::loveu::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P to ja taki odmieniec chyba jestem bo wole mat-przyr... nie lubie histy i pisac rozprawe i innych takich:P ale i tak testy zawsze dobrze pisze;/ głupi to ma zawsze szczeście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Histy to i ja nie cierpie:shake::shake::shake: [quote name='Martunia']Ja już się boję, co mnie będzie czekało za rok... :roll:[/quote]Nie jest tak zle;) [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B][URL]http://images25.fotosik.pl/199/029c981b509d9b9b.jpg[/URL] Jaki Bobiś zadowolony:loveu: Cześć i czołem!:multi: Dziękuje jeszcze raz za Avek i bannerek:loveu: Może pójdziemy wieczorkiem na spacerek z Bobim i Vega??:razz:[/B][/COLOR][/quote]A bardzo chetnie tylko o ktorej?:cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:nie stresujta się dziecka :loveu::loveu: będzie dobrze witanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Witanko :multi::multi: [quote name='ewka i haker']hej widze ze podobnie do mnie napisal ja naszczescie omawiane milam obie ksizki ale tylko czyttala te syzyfoe prace ale pisalam charakterystyke o rudym z kamieni a z zamknietych mama 19punktow jutro glupia matma:diabloti:[/quote]O to dobrze ci poszlo A jutro to bedzie totalna klapa:shake::shake: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Paulinaaa']Powodzenia jutro :p[/quote] [quote name='magda_drakkar']Powodzenia jutro na testach:cool3:[/quote]Nie dziekuje;) [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]witam :multi::loveu: widziałam wielkooką bestię z irokezem :) :loveu::loveu::loveu::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]Hejka A chcialbym, zeby mial irokeza:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Fuga***']witamy :-)[/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam bestie:D[/COLOR][/quote]Witajcie dziewczyny:loveu::multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.'] Hejka A chcialbym, zeby mial irokeza:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] gdyby Bobik miał dłuższą sierść to chętnie bym mu zrobiła irokeza :evil_lol::evil_lol: jakieś 3 lata temu w wakacje byłam na wsi i znajoma właścicielka tamtejszego sklepu miała takiego małego kudłatego pieska...były straszne upały więc spytała się mnie i koleżanki czy byśmy jej tego psa nie obcięły :) obcięłyśmy go ładnie na krótko a na czubku głowy miał uroczego irokeza :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Co powiesz?? cicho u ciebie cos:P[/quote]A bo nie bylo mnie:eviltong::eviltong: [quote name='xxSweetGirl93xx']a mnie pominęłaś znowu:([/quote]Znow nie zauwazylam:shake::shake: Wybaczysz mi? [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] gdyby Bobik miał dłuższą sierść to chętnie bym mu zrobiła irokeza :evil_lol::evil_lol: jakieś 3 lata temu w wakacje byłam na wsi i znajoma właścicielka tamtejszego sklepu miała takiego małego kudłatego pieska...były straszne upały więc spytała się mnie i koleżanki czy byśmy jej tego psa nie obcięły :) obcięłyśmy go ładnie na krótko a na czubku głowy miał uroczego irokeza :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha dobre sobie, a jak Pani zareagowala na taki fryz?:razz: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']A bo nie bylo mnie:eviltong: Znow nie zauwazylam:shake: Wybaczysz mi?[/quote] A co robiłąs jak cie nie było??:D No nie wiem czy ci wybacze... nie kochasz juz mnie :-(:-(:eviltong::evil_lol::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']A co robiłąs jak cie nie było??:D No nie wiem czy ci wybacze... nie kochasz juz mnie :-(:-(:eviltong::evil_lol::placz::placz::placz::placz: namowilam ja na fajne ramki do zdjec, a byly tanie to grzech bylo by nie kupic:evil_lol::evil_lol: Oj kocham i to mocno:loveu::Rose::buzi: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.'] namowilam ja na fajne ramki do zdjec, a byly tanie to grzech bylo by nie kupic:evil_lol::evil_lol: Oj kocham i to mocno:loveu::Rose::buzi:[/quote] kogo namówiłaś i na jakie ramki?:D:D :multi::multi::multi: Izuś mnie kocha:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']kogo namówiłaś i na jakie ramki?:D:D :multi: Izuś mnie kocha:multi::loveu::loveu:[/quote]Zjadlo mi troche posta Bylam z mama w sklepie i to ja namowilam na rameczki;);) Kocham, kocham, kocham:multi::multi::multi::multi: [quote name='Martynia&Pusio']Mielismy byc to jestesmy we wlasnej osobie ;) . [URL]http://images25.fotosik.pl/199/029c981b509d9b9b.jpg[/URL]:loveu::loveu::loveu: . [SIZE=5]A jutro szczescia i polamania dlugopisa [/SIZE][SIZE=1]czy jak to sie mowi :evil_lol: . [/SIZE][/quote]Dobrze napsilas hihi dyrektor tez nam dzis tego zyczyl:evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Mielismy byc to jestesmy we wlasnej osobie ;) . [URL]http://images25.fotosik.pl/199/029c981b509d9b9b.jpg[/URL]:loveu::loveu::loveu: . [SIZE=5]A jutro szczescia i polamania dlugopisa [/SIZE][SIZE=1]czy jak to sie mowi :evil_lol: . [/SIZE] Quote
Recommended Posts