Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']:mdleje::roflt::roflt::roflt:[/quote]
no co :oops::evil_lol: Wiedziałam, że mieszkasz daleko, ale dopiero teraz przypomniało mi się, że aż w Suwałkach :oops: :diabloti:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Iza13'][URL]http://images27.fotosik.pl/198/e745f62898ec5159.jpg[/URL]
Ale ona malutka :loveu::loveu:
Juz nie pamiętam jak mój Wiktor taki był :evil_lol:[/quote]Juz prawie jest taka duza jak Bobi:p

[quote name='Asia&gordonisko']no co :oops::evil_lol: Wiedziałam, że mieszkasz daleko, ale dopiero teraz przypomniało mi się, że aż w Suwałkach :oops: :diabloti:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha, ale dobrze, ze ci sie przypomnialo:lol:

Posted

[quote name='Paulinaaa'][URL]http://images31.fotosik.pl/223/771ea6ebfa527ea3.jpg/[/URL]
Jaka sielanka :loveu:

Mama już nie mówi, ze Bobik szkodzi Oli ?[/quote]Juz nie mowi:multi::multi::multi:

[quote name='xxSweetGirl93xx']śliczne zdjecia z olcią:)
nawet razem sobie leżą:D:D[/quote]Dziekuja, nawet Bobis jej raczke lizal:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Helga&Ares']ja do was zaglądam ,tylko nic nie piszę:p
witajcie;)[/quote]Witanko
O nastepna co zaglada a nic nie pisze, oj nieladnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zapraszam czesciej:loveu::multi:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Heloł po raz setny dzisiaj :hand:
co tam u was?[/quote]Hihi czesc
A nudy, lekcji mi sie nie chce odrabiac, ale pewnie jutro i tak nikt nie bedzie spradzal, bo przed egzaminem to wiadomo

Posted

[quote name='limoncia']Hejka Iza :):) jak przygotowania do egazaminów :) :p[/quote]Hej

A lepiej nie mowic, nie bede sie uczyla, bo i tak nie dam rady wszystkiego nadrobic, wiem powinnam sie uczyc regularnie, ale to nie na moje nerwy:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']A siedze z babcia i Ola w domciu, tata z mama na dzielce, a brat w kosciele;)[/quote]

aaa:)
a ty nie jechałas na działke??:D:D
heh:) to masz religijnego brata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']aaa:)
a ty nie jechałas na działke??:D:D
heh:) to masz religijnego brata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Nie chcialo mi sie, bo dzis brzydka pogoda
Religijny moj brat? hahah dobre sobie:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asia&gordonisko']Aha ;)
Ja już lekcje zrobiłam :p[/quote]