Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atkaaaa']no ale są nowe :P[/quote]Juz widzialam;)

[quote name='xxSweetGirl93xx']mamy zawsze zaczynają wymyslac:P
ja dzisiaj bluzke nową sobie kupiłam bez wiedzy mamy i juz sie boje co bedzie gadac jak zobaczy ja:P bo mówi że mam dość bluzek:P
no a napewno bedzie fajnie:)
ale wyspij sie:D:D[/quote]No nie wiem czy sie wyspie hihi, bo ja lubie dlugo siedziec:evil_lol::evil_lol: A te mamy to juz glupoty wymyslalaja

[quote name='xxSweetGirl93xx']pominełas mój post w odpisywaniu:(:([/quote]Nie zauwazylam;)

[quote name='deer_1987']Niom, ale mam nadzieje ze kiedys sie uda zalozc siec pomiedzy :P[/quote]Oj na pewno sie uda, trzeba tylko checi:p

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

tez mysle ze głupoty mamy wymyślają:P hehe:)
ja ide dzisiaj wczesniej spac bo musze wczesniej wstac gdzyż mają przyjśc koledzy z klasy do mnie po zeszyty a musze włosy umyc jeszcze rano bo jak mnie zobaczą tak jak bede rano wyglądac to sie wystraszą:P hehe:)
a nie wiem o której przyjdą z znając ich to mogą to zrobic o każdej porze dnia:P hehe:)
A co powiesz jeszcze??

Posted

[quote name='Izabela124.']:grin::grin::grin: Ale mnie rozsmieszylas haha u mnie zawsze w soboty listonosz przylazi, a ja w drzwiach zawsze w pizamie:evil_lol::evil_lol: ciekawe co on sobie o mnie mysli:razz:[/quote]

czym cie tak rozśmieszyłam??:D:D
hehe:P
fajnie:D ja jak bym wyszła w piżamie to by se pomysleli że nienormalna jestem:P hehe:)

PS. posty sie znowu poprzestawiały:(

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']tez mysle ze głupoty mamy wymyślają:P hehe:)
ja ide dzisiaj wczesniej spac bo musze wczesniej wstac gdzyż mają przyjśc koledzy z klasy do mnie po zeszyty a musze włosy umyc jeszcze rano bo jak mnie zobaczą tak jak bede rano wyglądac to sie wystraszą:P hehe:)
a nie wiem o której przyjdą z znając ich to mogą to zrobic o każdej porze dnia:P hehe:)
A co powiesz jeszcze??[/quote]:grin::grin::grin: Ale mnie rozsmieszylas haha u mnie zawsze w soboty listonosz przylazi, a ja w drzwiach zawsze w pizamie:evil_lol::evil_lol: ciekawe co on sobie o mnie mysli:razz:

[quote name='deer_1987']no i trzeba zeby komputery chciala wspopracowac :P[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć Iza :multi:

[url]http://images23.fotosik.pl/196/21f86aa04a6ce1c3.jpg[/url] to mi sie bardzo podoba, ma coś w sobie :loveu:

[url]http://images31.fotosik.pl/220/0fc54178aa59a50d.jpg[/url] tu super wyszliście :loveu::loveu:

Miłego wyjazdu jutro!!!!! Pozdrów ode mnie Dozie ;)

Posted

Witamy...:multi:
Ile fotek się naoglądałam...:loveu: Ale sie ciesze, że wkońcu będę mogła uściskać Bobiego i Ciebie...:multi: Życzymy wam dobrej nocki i przyjemnej jazdy pisz jak coś...;)

Posted

[quote name='Dozia_13']Hejj...!
Iza niedano pojechała... za pare godzin pownie zajrzy... ;) Spacerek był wspaniały, a Bobi jest cudowny... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Ale Ci zazdraszczam, że mogłaś ich zobaczyć :loveu: ja też bym chciała :loveu:
No chyba, że Iza przyjedzie do Wrocławia, bo ja akurat nie za bardzo mogę jechać do niej :eviltong:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ale Ci zazdraszczam, że mogłaś ich zobaczyć :loveu: ja też bym chciała :loveu:
No chyba, że Iza przyjedzie do Wrocławia, bo ja akurat nie za bardzo mogę jechać do niej :eviltong:[/quote]
Ja też się ciesze, że wkońcu mogłam ich zobaczyć...:multi: Gdyby Iza mogła penwie do każdego by przyjechała...:evil_lol:

[quote name='Selenne']Czekamy z niecierpliwieniem[/quote]
Czekanie się opłaci... ja zama nawet nie wiem jakie Iza foty porobiła... Gdybym ja miała aparat to bym zaraz coś wstawiła...

[quote name='Anusia&Saba']Witam, czekam aż wrócisz ;)[/quote]
Iza niedawno wróciła do domu bo mi pisała... może niedługo zawita...:cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']Dobra uciekam na spacer z psiakami a potem nie wiem co. za wczesnie na ostatni spacer ale ja padam juz na mordke..

Jutro Cie nie bedzie wiec do niedzieli!![/quote]Jestem:p

[quote name='Asia&gordonisko']Zapraszam na nwoe zdjęcia do mnie (są również ze mną:cool3:)[/quote]Zaraz zajrze:multi:

[quote name='Selket']Dobranoc :loveu:[/quote]Witanko

[quote name='Anka_ZG']Cześć Bobisie:) pzryszlismy sie przywitac z wieczorka;) czochranće dla Bobisia:)[/quote]Dziekuje pieknie

[quote name='anne269']A my mówimy dobranoc Izie i Bobiskowi;)[/quote]A ja mowie dzien dobry

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza :multi:

[URL]http://images23.fotosik.pl/196/21f86aa04a6ce1c3.jpg[/URL] to mi sie bardzo podoba, ma coś w sobie :loveu:

[URL]http://images31.fotosik.pl/220/0fc54178aa59a50d.jpg[/URL] tu super wyszliście :loveu::loveu:

Miłego wyjazdu jutro!!!!! Pozdrów ode mnie Dozie ;)[/quote]Witanko
Nie pozdrowilam, bo dopiero teraz zobaczylam tego posta:-(

Posted

[quote name='Ola164']Witanko :loveu::loveu:[/quote]Wiatneczko

[quote name='Dozia_13']Witamy...:multi:
Ile fotek się naoglądałam...:loveu: Ale sie ciesze, że wkońcu będę mogła uściskać Bobiego i Ciebie...:multi: Życzymy wam dobrej nocki i przyjemnej jazdy pisz jak coś...;)[/quote]Witanko kochanie

[quote name='magda_drakkar'][URL]http://images29.fotosik.pl/197/d8395bd4c07e18f6.jpg[/URL] tu wyszedł prawie jak myśliciel:evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Selket']WItanko :multi:[/quote]Dzien doberek

[quote name='Asia&gordonisko']Witasie Iza :multi:
Miłej drogi i pobytu ;)[/quote]Hi, dziekuje

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Bereczek :loveu::loveu:

widziałam fotaski na wsteczu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hej Alus

[quote name='Dozia_13']Hejj...!
Iza niedano pojechała... za pare godzin pownie zajrzy... ;) Spacerek był wspaniały, a Bobi jest cudowny... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ale Ci zazdraszczam, że mogłaś ich zobaczyć :loveu: ja też bym chciała :loveu:
No chyba, że Iza przyjedzie do Wrocławia, bo ja akurat nie za bardzo mogę jechać do niej :eviltong:[/quote]Do Wrocalwia tez na pewno zajrze, ale nie wiem jeszcze kiedy
Ale na zlocie sie spotkamy;)

[quote name='Selenne']Czekamy z niecierpliwieniem[/quote]Juz jestem:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Anusia&Saba']Witam, czekam aż wrócisz ;)[/quote]Juz:multi::multi: