Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Atkaaaa']no ale są nowe :P[/quote]Juz widzialam;) [quote name='xxSweetGirl93xx']mamy zawsze zaczynają wymyslac:P ja dzisiaj bluzke nową sobie kupiłam bez wiedzy mamy i juz sie boje co bedzie gadac jak zobaczy ja:P bo mówi że mam dość bluzek:P no a napewno bedzie fajnie:) ale wyspij sie:D:D[/quote]No nie wiem czy sie wyspie hihi, bo ja lubie dlugo siedziec:evil_lol::evil_lol: A te mamy to juz glupoty wymyslalaja [quote name='xxSweetGirl93xx']pominełas mój post w odpisywaniu:(:([/quote]Nie zauwazylam;) [quote name='deer_1987']Niom, ale mam nadzieje ze kiedys sie uda zalozc siec pomiedzy :P[/quote]Oj na pewno sie uda, trzeba tylko checi:p Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 tez mysle ze głupoty mamy wymyślają:P hehe:) ja ide dzisiaj wczesniej spac bo musze wczesniej wstac gdzyż mają przyjśc koledzy z klasy do mnie po zeszyty a musze włosy umyc jeszcze rano bo jak mnie zobaczą tak jak bede rano wyglądac to sie wystraszą:P hehe:) a nie wiem o której przyjdą z znając ich to mogą to zrobic o każdej porze dnia:P hehe:) A co powiesz jeszcze?? Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no i trzeba zeby komputery chciala wspopracowac :P Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Izabela124.']:grin::grin::grin: Ale mnie rozsmieszylas haha u mnie zawsze w soboty listonosz przylazi, a ja w drzwiach zawsze w pizamie:evil_lol::evil_lol: ciekawe co on sobie o mnie mysli:razz:[/quote] czym cie tak rozśmieszyłam??:D:D hehe:P fajnie:D ja jak bym wyszła w piżamie to by se pomysleli że nienormalna jestem:P hehe:) PS. posty sie znowu poprzestawiały:( Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']tez mysle ze głupoty mamy wymyślają:P hehe:) ja ide dzisiaj wczesniej spac bo musze wczesniej wstac gdzyż mają przyjśc koledzy z klasy do mnie po zeszyty a musze włosy umyc jeszcze rano bo jak mnie zobaczą tak jak bede rano wyglądac to sie wystraszą:P hehe:) a nie wiem o której przyjdą z znając ich to mogą to zrobic o każdej porze dnia:P hehe:) A co powiesz jeszcze??[/quote]:grin::grin::grin: Ale mnie rozsmieszylas haha u mnie zawsze w soboty listonosz przylazi, a ja w drzwiach zawsze w pizamie:evil_lol::evil_lol: ciekawe co on sobie o mnie mysli:razz: [quote name='deer_1987']no i trzeba zeby komputery chciala wspopracowac :P[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dobra uciekam na spacer z psiakami a potem nie wiem co. za wczesnie na ostatni spacer ale ja padam juz na mordke.. Jutro Cie nie bedzie wiec do niedzieli!! Quote
Rahl Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Zapraszam na nwoe zdjęcia do mnie (są również ze mną:cool3:) Quote
Anka_ZG Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Cześć Bobisie:) pzryszlismy sie przywitac z wieczorka;) czochranće dla Bobisia:) Quote
agaciaaa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Cześć Iza :multi: [url]http://images23.fotosik.pl/196/21f86aa04a6ce1c3.jpg[/url] to mi sie bardzo podoba, ma coś w sobie :loveu: [url]http://images31.fotosik.pl/220/0fc54178aa59a50d.jpg[/url] tu super wyszliście :loveu::loveu: Miłego wyjazdu jutro!!!!! Pozdrów ode mnie Dozie ;) Quote
Dozia_13 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witamy...:multi: Ile fotek się naoglądałam...:loveu: Ale sie ciesze, że wkońcu będę mogła uściskać Bobiego i Ciebie...:multi: Życzymy wam dobrej nocki i przyjemnej jazdy pisz jak coś...;) Quote
Magot Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [URL]http://images29.fotosik.pl/197/d8395bd4c07e18f6.jpg[/URL] tu wyszedł prawie jak myśliciel:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Bereczek :loveu::loveu: widziałam fotaski na wsteczu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Dozia_13 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Hejj...! Iza niedano pojechała... za pare godzin pownie zajrzy... ;) Spacerek był wspaniały, a Bobi jest cudowny... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Dozia_13']Hejj...! Iza niedano pojechała... za pare godzin pownie zajrzy... ;) Spacerek był wspaniały, a Bobi jest cudowny... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Ale Ci zazdraszczam, że mogłaś ich zobaczyć :loveu: ja też bym chciała :loveu: No chyba, że Iza przyjedzie do Wrocławia, bo ja akurat nie za bardzo mogę jechać do niej :eviltong: Quote
Dozia_13 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale Ci zazdraszczam, że mogłaś ich zobaczyć :loveu: ja też bym chciała :loveu: No chyba, że Iza przyjedzie do Wrocławia, bo ja akurat nie za bardzo mogę jechać do niej :eviltong:[/quote] Ja też się ciesze, że wkońcu mogłam ich zobaczyć...:multi: Gdyby Iza mogła penwie do każdego by przyjechała...:evil_lol: [quote name='Selenne']Czekamy z niecierpliwieniem[/quote] Czekanie się opłaci... ja zama nawet nie wiem jakie Iza foty porobiła... Gdybym ja miała aparat to bym zaraz coś wstawiła... [quote name='Anusia&Saba']Witam, czekam aż wrócisz ;)[/quote] Iza niedawno wróciła do domu bo mi pisała... może niedługo zawita...:cool3: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='deer_1987']Dobra uciekam na spacer z psiakami a potem nie wiem co. za wczesnie na ostatni spacer ale ja padam juz na mordke.. Jutro Cie nie bedzie wiec do niedzieli!![/quote]Jestem:p [quote name='Asia&gordonisko']Zapraszam na nwoe zdjęcia do mnie (są również ze mną:cool3:)[/quote]Zaraz zajrze:multi: [quote name='Selket']Dobranoc :loveu:[/quote]Witanko [quote name='Anka_ZG']Cześć Bobisie:) pzryszlismy sie przywitac z wieczorka;) czochranće dla Bobisia:)[/quote]Dziekuje pieknie [quote name='anne269']A my mówimy dobranoc Izie i Bobiskowi;)[/quote]A ja mowie dzien dobry [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :multi: [URL]http://images23.fotosik.pl/196/21f86aa04a6ce1c3.jpg[/URL] to mi sie bardzo podoba, ma coś w sobie :loveu: [URL]http://images31.fotosik.pl/220/0fc54178aa59a50d.jpg[/URL] tu super wyszliście :loveu::loveu: Miłego wyjazdu jutro!!!!! Pozdrów ode mnie Dozie ;)[/quote]Witanko Nie pozdrowilam, bo dopiero teraz zobaczylam tego posta:-( Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Ola164']Witanko :loveu::loveu:[/quote]Wiatneczko [quote name='Dozia_13']Witamy...:multi: Ile fotek się naoglądałam...:loveu: Ale sie ciesze, że wkońcu będę mogła uściskać Bobiego i Ciebie...:multi: Życzymy wam dobrej nocki i przyjemnej jazdy pisz jak coś...;)[/quote]Witanko kochanie [quote name='magda_drakkar'][URL]http://images29.fotosik.pl/197/d8395bd4c07e18f6.jpg[/URL] tu wyszedł prawie jak myśliciel:evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']WItanko :multi:[/quote]Dzien doberek [quote name='Asia&gordonisko']Witasie Iza :multi: Miłej drogi i pobytu ;)[/quote]Hi, dziekuje [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Bereczek :loveu::loveu: widziałam fotaski na wsteczu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hej Alus [quote name='Dozia_13']Hejj...! Iza niedano pojechała... za pare godzin pownie zajrzy... ;) Spacerek był wspaniały, a Bobi jest cudowny... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]:loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale Ci zazdraszczam, że mogłaś ich zobaczyć :loveu: ja też bym chciała :loveu: No chyba, że Iza przyjedzie do Wrocławia, bo ja akurat nie za bardzo mogę jechać do niej :eviltong:[/quote]Do Wrocalwia tez na pewno zajrze, ale nie wiem jeszcze kiedy Ale na zlocie sie spotkamy;) [quote name='Selenne']Czekamy z niecierpliwieniem[/quote]Juz jestem:evil_lol::evil_lol: [quote name='Anusia&Saba']Witam, czekam aż wrócisz ;)[/quote]Juz:multi::multi: Quote
Recommended Posts