Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Asia&gordonisko'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1282.jpg[/URL]
Ślicznościowe:loveu::loveu::loveu:[/quote]Na tym zdjeciu juz prawie zasnalm,a le znow potem sie obudzil:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hihi:) same komplementy bobik dostaje:)[/quote]I bardzo nas to cieszy:multi::multi::multi: A ja dzis w szkole nie bylam:oops: Duuzo oosb nie bylo, az 10 dziewczyn, wycha sie wkurzyla:roll::shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']I bardzo nas to cieszy:multi::multi::multi: A ja dzis w szkole nie bylam:oops: Duuzo oosb nie bylo, az 10 dziewczyn, wycha sie wkurzyla:roll::shake:[/quote]

Czemu nie byłas??
nie ładnie tak nie iść do szkoły:P ja sie musiałam męczyc;/

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Czemu nie byłas??
nie ładnie tak nie iść do szkoły:P ja sie musiałam męczyc;/[/quote]Abo byla klasowka z matmy i z polaka, a ja nic nie umialam, ale za to poszlam z mam i Ola do lekarza, wiec dzien sie nie zmrnowal:eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Abo byla klasowka z matmy i z polaka, a ja nic nie umialam, ale za to poszlam z mam i Ola do lekarza, wiec dzien sie nie zmrnowal:eviltong:[/quote]
I tak będziesz musiała to nadrobić, a straciłaś jeszcze inne lekcje. Ja wolałam zawsze sprawdziany na bieżąco zaliczać i był spokój :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Abo byla klasowka z matmy i z polaka, a ja nic nie umialam, ale za to poszlam z mam i Ola do lekarza, wiec dzien sie nie zmrnowal:eviltong:[/quote]
Ale masz fajnie, że mama pozwala Ci tak:shake:
Ja nie mogę sobie odpuścić szkoły, bo muszę mieć czerwony pasek :roll:

Posted

[quote name='jamnicze']I tak będziesz musiała to nadrobić, a straciłaś jeszcze inne lekcje. Ja wolałam zawsze sprawdziany na bieżąco zaliczać i był spokój :razz:[/quote]A tam, trudno, nadrobie jakos;)

[quote name='Asia&gordonisko']Ale masz fajnie, że mama pozwala Ci tak:shake:
Ja nie mogę sobie odpuścić szkoły, bo muszę mieć czerwony pasek :roll:[/quote]No raz na jakis czas mi pozwala:evil_lol: Ja tam juz o czerwonym pasku nie marze, bo nie dam rady, ale w podstawowce milam co roku;) W gimnazjum tylko sie tak stoczylam:oops:

Posted

nie no wiesz co:P nauczyc sie nie miałas czasu:P
Trzeba ci wyłączyc dogo bo nie masz czasu na nauke:P
hehe
żart oczywiście;)
a co u olci?

Posted

[quote name='Izabela124.']
No raz na jakis czas mi pozwala:evil_lol: Ja tam juz o czerwonym pasku nie marze, bo nie dam rady, ale w podstawowce milam co roku;) W gimnazjum tylko sie tak stoczylam:oops:[/quote]
Aaaa tam ;) Bracol w gimnazjum też nie miał dobrych ocen a w zeszłym roku czyli pierwsza klasa liceum miał czerwony pasek ;)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']nie no wiesz co:P nauczyc sie nie miałas czasu:P
Trzeba ci wyłączyc dogo bo nie masz czasu na nauke:P
hehe
żart oczywiście;)
a co u olci?[/quote]No nie mialam:eviltong::eviltong: Olcia zdrowa tylko ciagle placze:roll:

[quote name='Asia&gordonisko']Aaaa tam ;) Bracol w gimnazjum też nie miał dobrych ocen a w zeszłym roku czyli pierwsza klasa liceum miał czerwony pasek ;)[/quote]To moze i u mnie tak bedzie:razz::razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']
To moze i u mnie tak bedzie:razz::razz:[/quote]
:razz:
Ojejku, to ty musisz do Wawy jechać a dopiero potem do Sierakowa:crazyeye:?

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Oj...
Koleżanka mojej mamy urodziła niedawno bliźniaki i sa spokojne:) prawie cały czas śpia;)
dzisiaj je widziałam:) slodcy są;)[/quote]No to jej dobrze, a Olcia ciagle beczy:roll:

[quote name='Asia&gordonisko']:razz:
Ojejku, to ty musisz do Wawy jechać a dopiero potem do Sierakowa:crazyeye:?[/quote]No:roll::roll::roll::shake:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Gdyby było po drodze to pewnie u mnie by było schronienie na nocke, ale, że to troszku nie po drodze, nic nie poradzę :roll::shake:[/quote]No nie po drodze, jeszcze zobacze jak to bedzie:roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi bedzie pvwnie gorsza ode mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hehe:P bardzo możliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja chyba ide sie wreszcie wykąpac bo sie zabieram za to od pół godziny:P hehe;)bede potem albo i nie:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P bardzo możliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja chyba ide sie wreszcie wykąpac bo sie zabieram za to od pół godziny:P hehe;)bede potem albo i nie:)[/quote]Hihi ja to siedze w reczniku na glwoie hihi:lol: