Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='jamnicze']obejrzałam :lol:, troche ciemny, ale dzięki kubraczkowi Bobisia widać :lol:[/quote] Hihi no ciemny, bo juz pozno bylo;) A fotki podobaja sie?:razz: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1282.jpg[/url] Ślicznościowe:loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1282.jpg[/URL] Ślicznościowe:loveu::loveu::loveu:[/quote]Na tym zdjeciu juz prawie zasnalm,a le znow potem sie obudzil:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hihi:) same komplementy bobik dostaje:)[/quote]I bardzo nas to cieszy:multi::multi::multi: A ja dzis w szkole nie bylam:oops: Duuzo oosb nie bylo, az 10 dziewczyn, wycha sie wkurzyla:roll::shake: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']I bardzo nas to cieszy:multi::multi::multi: A ja dzis w szkole nie bylam:oops: Duuzo oosb nie bylo, az 10 dziewczyn, wycha sie wkurzyla:roll::shake:[/quote] Czemu nie byłas?? nie ładnie tak nie iść do szkoły:P ja sie musiałam męczyc;/ Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Czemu nie byłas?? nie ładnie tak nie iść do szkoły:P ja sie musiałam męczyc;/[/quote]Abo byla klasowka z matmy i z polaka, a ja nic nie umialam, ale za to poszlam z mam i Ola do lekarza, wiec dzien sie nie zmrnowal:eviltong: Quote
jamnicze Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Abo byla klasowka z matmy i z polaka, a ja nic nie umialam, ale za to poszlam z mam i Ola do lekarza, wiec dzien sie nie zmrnowal:eviltong:[/quote] I tak będziesz musiała to nadrobić, a straciłaś jeszcze inne lekcje. Ja wolałam zawsze sprawdziany na bieżąco zaliczać i był spokój :razz: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Abo byla klasowka z matmy i z polaka, a ja nic nie umialam, ale za to poszlam z mam i Ola do lekarza, wiec dzien sie nie zmrnowal:eviltong:[/quote] Ale masz fajnie, że mama pozwala Ci tak:shake: Ja nie mogę sobie odpuścić szkoły, bo muszę mieć czerwony pasek :roll: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='jamnicze']I tak będziesz musiała to nadrobić, a straciłaś jeszcze inne lekcje. Ja wolałam zawsze sprawdziany na bieżąco zaliczać i był spokój :razz:[/quote]A tam, trudno, nadrobie jakos;) [quote name='Asia&gordonisko']Ale masz fajnie, że mama pozwala Ci tak:shake: Ja nie mogę sobie odpuścić szkoły, bo muszę mieć czerwony pasek :roll:[/quote]No raz na jakis czas mi pozwala:evil_lol: Ja tam juz o czerwonym pasku nie marze, bo nie dam rady, ale w podstawowce milam co roku;) W gimnazjum tylko sie tak stoczylam:oops: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Abo byla klasowka z matmy i z polaka, a ja nic nie umialam, ale za to poszlam z mam i Ola do lekarza, wiec dzien sie nie zmrnowal:eviltong:[/quote] nie no wiesz co:P nauczyc sie nie miałas czasu:P Trzeba ci wyłączyc dogo bo nie masz czasu na nauke:P hehe żart oczywiście;) a co u olci? Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.'] No raz na jakis czas mi pozwala:evil_lol: Ja tam juz o czerwonym pasku nie marze, bo nie dam rady, ale w podstawowce milam co roku;) W gimnazjum tylko sie tak stoczylam:oops:[/quote] Aaaa tam ;) Bracol w gimnazjum też nie miał dobrych ocen a w zeszłym roku czyli pierwsza klasa liceum miał czerwony pasek ;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nie no wiesz co:P nauczyc sie nie miałas czasu:P Trzeba ci wyłączyc dogo bo nie masz czasu na nauke:P hehe żart oczywiście;) a co u olci?[/quote]No nie mialam:eviltong::eviltong: Olcia zdrowa tylko ciagle placze:roll: [quote name='Asia&gordonisko']Aaaa tam ;) Bracol w gimnazjum też nie miał dobrych ocen a w zeszłym roku czyli pierwsza klasa liceum miał czerwony pasek ;)[/quote]To moze i u mnie tak bedzie:razz::razz: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Oj... Koleżanka mojej mamy urodziła niedawno bliźniaki i sa spokojne:) prawie cały czas śpia;) dzisiaj je widziałam:) slodcy są;) Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.'] To moze i u mnie tak bedzie:razz::razz:[/quote] :razz: Ojejku, to ty musisz do Wawy jechać a dopiero potem do Sierakowa:crazyeye:? Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ehh wkoncu do was dotarlismy :) widze ze o zlocie to sie juz wszedzie gada :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Oj... Koleżanka mojej mamy urodziła niedawno bliźniaki i sa spokojne:) prawie cały czas śpia;) dzisiaj je widziałam:) slodcy są;)[/quote]No to jej dobrze, a Olcia ciagle beczy:roll: [quote name='Asia&gordonisko']:razz: Ojejku, to ty musisz do Wawy jechać a dopiero potem do Sierakowa:crazyeye:?[/quote]No:roll::roll::roll::shake: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 napewno niedługo przestanie:) trzeba miec nadzieje:) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']napewno niedługo przestanie:) trzeba miec nadzieje:)[/quote]No nie wiem, ona czym strasza to gorsza:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Gdyby było po drodze to pewnie u mnie by było schronienie na nocke, ale, że to troszku nie po drodze, nic nie poradzę :roll::shake: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Gdyby było po drodze to pewnie u mnie by było schronienie na nocke, ale, że to troszku nie po drodze, nic nie poradzę :roll::shake:[/quote]No nie po drodze, jeszcze zobacze jak to bedzie:roll: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 hehe:P to zobaczysz dopiero co bedzie jak bedzie w twoi wieku:P Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P to zobaczysz dopiero co bedzie jak bedzie w twoi wieku:P[/quote]Hihi bedzie pvwnie gorsza ode mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi bedzie pvwnie gorsza ode mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hehe:P bardzo możliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja chyba ide sie wreszcie wykąpac bo sie zabieram za to od pół godziny:P hehe;)bede potem albo i nie:) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P bardzo możliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja chyba ide sie wreszcie wykąpac bo sie zabieram za to od pół godziny:P hehe;)bede potem albo i nie:)[/quote]Hihi ja to siedze w reczniku na glwoie hihi:lol: Quote
Recommended Posts