Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Ja na moim tez:P przynajmniej tym z 1 klasy a teraz to nie wiem bo jeszcze nam nie dali zdjec:P ale moge sie założyc że z tych wszystkich co robili to najgorsze wybiorą;/ hehe:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Ja na moim tez:P przynajmniej tym z 1 klasy a teraz to nie wiem bo jeszcze nam nie dali zdjec:P ale moge sie założyc że z tych wszystkich co robili to najgorsze wybiorą;/ hehe:)[/quote]Hihi
A u mnie jakis walniety fotograf byl, woglv jakis niemily i tylko jedno zdjecie zrobil chyba chcial nas szybciej sie pozbyc:evil_lol: A moja kolvzanka wyszla jak nacpana:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi
A u mnie jakis walniety fotograf byl, woglv jakis niemily i tylko jedno zdjecie zrobil chyba chcial nas szybciej sie pozbyc:evil_lol: A moja kolvzanka wyszla jak
nacpana:evil_lol::evil_lol:[/quote]

hehe:P
ma robił kilka i w pewnym momencie nasi chłopacy z klasy tak smiesznie powiedzieli MAKRELA:P hehe:) i wszyscy w śmiech a on zdjecie robi:P hehe:)
ale dobra;p
a to twoja koleżanka fajnie musiała wyjśc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']A to wy mundurkow nie macie:crazyeye:? gimnazja chyba jeszcze nosza...:roll:
fajna literka klasowa:diabloti:[/quote]

Moze ściągnęli do zdjęcia tak jak to moja klasa tez zrobiła:P:P hehe:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Moze ściągnęli do zdjęcia tak jak to moja klasa tez zrobiła:P:P hehe:)[/quote]
A na to to ja nie wpadłam :roll:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']A na to to ja nie wpadłam :roll:[/quote]

hehe:P widzisz:P u nas nikt nie chciał zdjecia w mundurkach i ściągaliśmy:P:P

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P widzisz:P u nas nikt nie chciał zdjecia w mundurkach i ściągaliśmy:P:P[/quote]
Ach. jak ktos u mnie sciagnie mundur to jest od razu u dyrektorki:roll:

Iza... nie mam najlepszych wieści:placz:

Posted

[quote name='Atkaaaa']To ja już nic nie rozumiem :D[/quote]
No bo kilkanaście minut temu miałam tam nie jechać, ale teraz się pozmieniało:p
Więcej na wątku zlotowym :D

Posted

[quote name='Atkaaaa']no przeczytalam wlasnie..czyli masz mniej wiecej taki kompromis jak ja :P ale u mnie to jeszcze pewne nie jest :([/quote]
A co, Ty się zgadzasz aby Twoja mama z Tobą jechała:lol:?

Posted

u mnie by bylo tak że ciocia, wujek i kuzyn pojechali by ze mną i kuzynką... bo oni do nas na wakacje przyjeżdżają...tylko że w sumie z nimi to luz.. gorzej jak by mama chciała jechac :D
Asia&Ginger:
Rozmowa przygotowana:D xD?