Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Czemu? :lol:
Jakiś czas temu zaszalałam i kupiłam 4 komplety rogza dla potworków :D A raczej 5, bo jeden poszedł do Indi :eviltong:[/QUOTE]

jessuu!! jesteś na coś chora ? :O :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']jessuu!! jesteś na coś chora ? :O :evil_lol:[/QUOTE]Doszłam do wniosku, że wszyscy mają po "milion" kompletów to i ja raz na ruski rok zaszaleje :D Ha ha a tak serio to już raczej do końca życia moich psów nic im nie kupię :D Albo dopóki coś się z tym sprzętem nie stanie

Posted

[quote name='Izabela124.']Doszłam do wniosku, że wszyscy mają po "milion" kompletów to i ja raz na ruski rok zaszaleje :D Ha ha a tak serio to już raczej do końca życia moich psów nic im nie kupię :D Albo dopóki coś się z tym sprzętem nie stanie[/QUOTE]

tak, tak, pamiętam ile się ja nasłuchałam o moich milionach obróżek :P
a jakie komplety kupiłaś ?

Posted

[quote name='Iza.']tak, tak, pamiętam ile się ja nasłuchałam o moich milionach obróżek :P
a jakie komplety kupiłaś ?[/QUOTE]Bo chore jest kupowanie takiej ilości :eviltong:
Takie komplety:
[IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSclgW22F4ULfVd3eFXulcmUav1VWmALLIdFJaKgK_v2s1Om-iZ[/IMG]

[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7grV0aYTQwO9NcawdqkzkEeRPVjxpoHAz9V_D7QvS1-o_VVcFCw[/IMG]

[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/2486/pqe1.jpg[/IMG]

Dla Indi niebieskie, ale nie pamiętam wzorku :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam ograniczone akcesoria dla psa do minimum :eviltong: Więcej nic jej nie kupię :mad:[/QUOTE]Ja też już więcej nic nie kupię :)

[quote name='dOgLoV']a ja bym musiała w jakąś nową obroże zainwestować nie wspominajac o legowisku na które kasa sie rozpłynęła :oops:[/QUOTE]No to trzeba odłożyć na to fundusze :)

Posted

Mój pies też ma strasznie mało obroży ... licząc wychodzą ze 4 :diabloti: Zamiast obroży to kupuje jej zabawki :evil_lol: zabawek to ma mnóstwo aż trudno je zliczyć , bo niektóre chowa :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Mój pies też ma strasznie mało obroży ... licząc wychodzą ze 4 :diabloti: Zamiast obroży to kupuje jej zabawki :evil_lol: zabawek to ma mnóstwo aż trudno je zliczyć , bo niektóre chowa :evil_lol:[/QUOTE]Ja nie kupuję zabawek, najczęściej dostaję od kogoś pluszaki, a to ulubione zabawki moich psów :)