Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Tak w ogóle to idę jutro na wizytę przedadopcjną w sprawie labradora. Coś czuję, że będzie ciekawie, bo babka przez tel jak się z nią umawiałam była dziwna :D Zabieram Bobik ze sobą :D Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']Ale ona jeszcze za młoda :diabloti:[/QUOTE] oj no już nie taka młoda :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Iza.']oj no już nie taka młoda :diabloti:[/QUOTE]No Angi ma jeszcze 17 lat to za młoda :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :p Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']No Angi ma jeszcze 17 lat to za młoda :eviltong:[/QUOTE] prokurator już nie grozi :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :p[/QUOTE]No jak byłam w 3gimnazjum to koleżanka z klasy w ciąży była, masakra ha ha Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :p[/QUOTE] to akurat jakaś patola, więc na takie rzeczy nie patrzymy :P Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Iza.']prokurator już nie grozi :evil_lol:[/QUOTE]No w sumie zależy ile jej partner seksualny miałby lat ha ha Bo jak jakiś stary to sumienie grozi ha ha Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV']ale że jakiego labka ??[/QUOTE]Zadzwonił dzis do mnie facet z jakiejś tam Fundacji labów i zapytał czy mogę przeprowadzić WPA w Suwałkach to się zgodziłam :) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']idę stąd :evil_lol:[/QUOTE]Oj tam, samo życie tu się pisze ha ha Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']No w sumie zależy ile jej partner seksualny miałby lat ha ha Bo jak jakiś stary to sumienie grozi ha ha[/QUOTE] to by była pedofilia :diabloti: juz Angi nie udawaj takiej wstydliwej :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Iza.']oj no już nie taka młoda :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :p[/QUOTE] Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Jaka pedofilia?:diabloti::diabloti: Seks z osobą poniżej 15 chyba jest karalny :diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']Zadzwonił dzis do mnie facet z jakiejś tam Fundacji labów i zapytał czy mogę przeprowadzić WPA w Suwałkach to się zgodziłam :)[/QUOTE] odważna jesteś :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Iza.']to by była pedofilia :diabloti: [/QUOTE]ha ha oj tam, mały szczegół :eviltong: [quote name='magdabroy']Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad:[/QUOTE] Ja też :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad:[/QUOTE] ja też jestem :P Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']ja też jestem :P[/QUOTE] I tak ma zostać :mad: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']ha ha oj tam, mały szczegół :eviltong: Ja też :eviltong:[/QUOTE] a ja cos koło tego właśnie już nie byłam :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']Jaka pedofilia?:diabloti::diabloti: Seks z osobą poniżej 15 chyba jest karalny :diabloti::diabloti:[/QUOTE]Ale ponizej 15cm? :diabloti: Ha ha no żartuję :eviltong: [quote name='dOgLoV']odważna jesteś :cool3:[/QUOTE] Czemu? Juz byłam na takich kilku wizytach :) Najwyzej mnie porwą ha ha Jak jutro ok.18 nie będzie mnie na necie to mnie porwali :lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']ja też jestem :P[/QUOTE] [quote name='magdabroy']I tak ma zostać :mad:[/QUOTE]Właśnie :) [quote name='dOgLoV']a ja cos koło tego właśnie już nie byłam :eviltong:[/QUOTE]Ależ Ty niegrzeczna :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']Ale [B]ponizej 15cm? [/B]:diabloti: Ha ha no żartuję :eviltong: Czemu? Juz byłam na takich kilku wizytach :) Najwyzej mnie porwą ha ha Jak jutro ok.18 nie będzie mnie na necie to mnie porwali :lol:[/QUOTE] ahahahhahhahahhahaa Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad:[/QUOTE] ja tez oczywiście :P [quote name='Angi']Jaka pedofilia?:diabloti::diabloti: Seks z osobą poniżej 15 chyba jest karalny :diabloti::diabloti:[/QUOTE] może według prawa to nie jest pedofilia, ale seks nawet 17 czy 18 latki z jakimś dziadem to i tak pedofilia jak dla mnie :diabloti: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.'] Ależ Ty niegrzeczna :evil_lol:[/QUOTE] Teraz wiadomo czemu taka zboczona-szybko zaczęła :evil_lol: Quote
Recommended Posts