Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak w ogóle to idę jutro na wizytę przedadopcjną w sprawie labradora. Coś czuję, że będzie ciekawie, bo babka przez tel jak się z nią umawiałam była dziwna :D Zabieram Bobik ze sobą :D

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Angi']bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :p[/QUOTE]

to akurat jakaś patola, więc na takie rzeczy nie patrzymy :P

Posted

[quote name='Izabela124.']No w sumie zależy ile jej partner seksualny miałby lat ha ha Bo jak jakiś stary to sumienie grozi ha ha[/QUOTE]

to by była pedofilia :diabloti:

juz Angi nie udawaj takiej wstydliwej :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']oj no już nie taka młoda :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Angi']bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :p[/QUOTE]

Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad:

Posted

[quote name='Izabela124.']Zadzwonił dzis do mnie facet z jakiejś tam Fundacji labów i zapytał czy mogę przeprowadzić WPA w Suwałkach to się zgodziłam :)[/QUOTE]

odważna jesteś :cool3:

Posted

[quote name='Angi']Jaka pedofilia?:diabloti::diabloti:
Seks z osobą poniżej 15 chyba jest karalny :diabloti::diabloti:[/QUOTE]Ale ponizej 15cm? :diabloti: Ha ha no żartuję :eviltong:

[quote name='dOgLoV']odważna jesteś :cool3:[/QUOTE]
Czemu? Juz byłam na takich kilku wizytach :) Najwyzej mnie porwą ha ha Jak jutro ok.18 nie będzie mnie na necie to mnie porwali :lol:

Posted

[quote name='Angi']ja też jestem :P[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']I tak ma zostać :mad:[/QUOTE]Właśnie :)

[quote name='dOgLoV']a ja cos koło tego właśnie już nie byłam :eviltong:[/QUOTE]Ależ Ty niegrzeczna :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale [B]ponizej 15cm? [/B]:diabloti: Ha ha no żartuję :eviltong:

Czemu? Juz byłam na takich kilku wizytach :) Najwyzej mnie porwą ha ha Jak jutro ok.18 nie będzie mnie na necie to mnie porwali :lol:[/QUOTE]
ahahahhahhahahhahaa

Posted

[quote name='magdabroy']Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad:[/QUOTE]

ja tez oczywiście :P
[quote name='Angi']Jaka pedofilia?:diabloti::diabloti:
Seks z osobą poniżej 15 chyba jest karalny :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

może według prawa to nie jest pedofilia, ale seks nawet 17 czy 18 latki z jakimś dziadem to i tak pedofilia jak dla mnie :diabloti: :evil_lol: