Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']Tyle godzin w samolocie, w transporterze (?) :roll: A leci z pasażerami czy w luku bagażowym?[/QUOTE]Nie, ma w tym Frankfurcie długą przerwę, nie wiem dokładnie ile, ale ok.pół dnia. Tego nie wiem Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='dOgLoV']chwila stresu a pozniej tylko zabawa :loveu:[/QUOTE] Na pewno, ta hodowczyni ma kilka grzywaczy i jednego szczena w podobnym wieku do Juniora, więc będzie miał z kim się bawić :) Quote
angineuuka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Pewnie na kolanach poleci, bo nie ma jeszcze 8 kilo :P Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Izabela124.']Na pewno, ta hodowczyni ma kilka grzywaczy i jednego szczena w podobnym wieku do Juniora, więc będzie miał z kim się bawić :)[/QUOTE] A masz stronkę tej hodowli? Pooglądałabym amerykańskie grzywki :) [quote name='Angi']Pewnie na kolanach poleci, bo nie ma jeszcze 8 kilo :P[/QUOTE] Tylko ktoś musiałby chcieć go mieć na kolanach ;) Kurczę, idę bookować bilet do Stanów :D Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='Angi']Pewnie na kolanach poleci, bo nie ma jeszcze 8 kilo :P[/QUOTE]Tego nie wiem :) [quote name='magdabroy']A masz stronkę tej hodowli? Pooglądałabym amerykańskie grzywki :) Tylko ktoś musiałby chcieć go mieć na kolanach ;) Kurczę, idę bookować bilet do Stanów :D[/QUOTE]Nie mam stronki, ale masz tu link do bazy jej grzywaczy: [url]http://www.chinesecrested.no/en/registry/owners/United+States/Gracieux+.html[/url] [quote name='Angi']są ludzie od tego :evil_lol:[/QUOTE]:D Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']Kiss Junior już tam jest :)[/QUOTE] Już od dawna jest, odkąd za niego zapłaciła :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 A to ten Ruckus jest w podobnym wieku co Kiss Jr.? Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']A to ten Ruckus jest w podobnym wieku co Kiss Jr.?[/QUOTE]Taaaaaaaaaak :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 To teraz Junior niech zdrowo wyrośnie, to będzie trochę "świeżej" krwi w amerykańskich grzywkach, bo widzę, że on pierwszy będzie w tej hodowli z poza Stanów Zjednoczonych ;) Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']To teraz Junior niech zdrowo wyrośnie, to będzie trochę "świeżej" krwi w amerykańskich grzywkach, bo widzę, że on pierwszy będzie w tej hodowli z poza Stanów Zjednoczonych ;)[/QUOTE] Tak, tam nie ma za dużo Polskich grzywaczy. Ciekawe jak on wyrośnie :) Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [B]Zapraszam na mój drugi bazarek, możliwa wspólna wysyłka:[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249892-W-budowie?p=21716443#post21716443[/url] Quote
Izabela124. Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 [B]ADORATOR KISS JR Pretensja- syn mego Kissa już w domciu w USA, zero stresu. Filmik z pierwszych chwil u nowej Pańci:[/B] [url]http://www.youtube.com/watch?v=YBn9SBtUxls&feature=youtube_gdata_player&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DYBn9SBtUxls%26feature%3Dyoutube_gdata_player&app=desktop[/url] Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Tyle psich braci i sióstr, że nie ma mowy o stresie :D Pod koniec jest łysolek z podklejonymi ucholami ;) Domyślam się, że to Ruckus :) Quote
Izabela124. Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='magdabroy']Tyle psich braci i sióstr, że nie ma mowy o stresie :D Pod koniec jest łysolek z podklejonymi ucholami ;) Domyślam się, że to Ruckus :)[/QUOTE]Był w podróży 2dni, z obcymi, w obcym miejscu to myślałam, że jakiś stres będzie a tu nic:D Tak, ten na końcu to Ruckus :) [quote name='maryg22']Fajny filmik :D A jak Młody się bawi :lol:[/QUOTE]Polskie tornado z niego :D Quote
Zuzia&Szanti Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [QUOTE]Polskie tornado z niego :D[/QUOTE] I bardzo dobrze niech wiedzą z kąt są najfajniejsze grzywki ;) . Quote
Izabela124. Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='Zuzia&Szanti']I bardzo dobrze niech wiedzą z kąt są najfajniejsze grzywki ;) .[/QUOTE]Dobrze napisane :D Quote
Sonka95 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='Izabela124.'][B]ADORATOR KISS JR Pretensja- syn mego Kissa już w domciu w USA, zero stresu. Filmik z pierwszych chwil u nowej Pańci:[/B] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=YBn9SBtUxls&feature=youtube_gdata_player&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DYBn9SBtUxls%26feature%3Dyoutube_gdata_player&app=desktop"]http://www.youtube.com/watch?v=YBn9SBtUxls&feature=youtube_gdata_player&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DYBn9SBtUxls%26feature%3Dyoutube_gdata_player&app=desktop[/URL][/QUOTE] Widać , że świetnie się czuje w takim grzywkowym towarzystwie :) :cool3: Quote
Sonka95 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='Izabela124.'][B]ADORATOR KISS JR Pretensja- syn mego Kissa już w domciu w USA, zero stresu. Filmik z pierwszych chwil u nowej Pańci:[/B] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=YBn9SBtUxls&feature=youtube_gdata_player&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DYBn9SBtUxls%26feature%3Dyoutube_gdata_player&app=desktop[/URL][/QUOTE] Widać , że świetnie się czuje w takim grzywkowym towarzystwie :) :cool3: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Jaki zadowolony :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Zuzia&Szanti Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Fajnie, że do dobrego domu trafił :loveu:! Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='magdabroy']Podejrzewam, że we Frankfurcie [B]nad Odrą[/B] ;) Kuzyn mojego męża ma zawsze przesiadkę właśnie we Frankfurcie jak leci do Kanady ;) [/QUOTE] Muszę to sprostować :oops::eviltong: Miałam napisać we Frankfurcie nad Menem :lol: Quote
Izabela124. Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='Sonka95']Widać , że świetnie się czuje w takim grzywkowym towarzystwie :) :cool3:[/QUOTE]Oj tak :) [quote name='dOgLoV']Jaki zadowolony :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]Bardzo :) [quote name='Zuzia&Szanti']Fajnie, że do dobrego domu trafił :loveu:![/QUOTE]Też się cieszę :) [quote name='magdabroy']Muszę to sprostować :oops::eviltong: Miałam napisać we Frankfurcie nad Menem :lol:[/QUOTE]Ha ha :D Quote
Recommended Posts