Izabela124. Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']hahaha :D Coma północ w łóżku spędziła :evil_lol:[/QUOTE]Ale bała się czy spała? A jutro Adorator Kiss Jr Pretensja wylatuje do USA do nowej Pańci :) Quote
Izabela124. Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']spała ;) ile on będzie leciał?[/QUOTE]Hmm tego nie wiem, ale chyba pojutrze będzie już u niej albo za dwa dni, bo przesiadki ma i parę h spędzi w hotelu dla psów Quote
Izabela124. Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [B]Zapomniałam tu się pochwalić, że Kiss (KISS Nasza-Sfora(FCI)) zdobył 16 miejsce w rankingu wystaw w Polsce na 174 grzywacze chińskie :)[/B] [url]http://e-grzywacze.pl/ranking.htm[/url] Quote
Izabela124. Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']i znowu Germanika :evil_lol:[/QUOTE]Gratuluj a nie germanikujesz :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Gratulacje do Kissa i jego pańci oczywiście :) [quote name='Angi'] ile on będzie leciał?[/QUOTE] Loty do stanów to jakieś 8-10h, zależy z iloma przesiadkami i gdzie ;) A moja Tora spędziła sylwestra w budzie :eviltong: Quote
Baton Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 O, gratulacje w takim razie - brawo! :klacz::klacz::klacz: Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']Gratulacje do Kissa i jego pańci oczywiście :) Loty do stanów to jakieś 8-10h, zależy z iloma przesiadkami i gdzie ;) A moja Tora spędziła sylwestra w budzie :eviltong:[/QUOTE]Dzięki :) Ma jedna przesiadkę, ale nie wiem dokładnie gdzie :) [quote name='maryg22']O, gratulacje w takim razie - brawo! :klacz::klacz::klacz:[/QUOTE]Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Izabela124.']Dzięki :) Ma jedna przesiadkę, ale nie wiem dokładnie gdzie :) [/QUOTE] Podejrzewam, że we Frankfurcie nad Odrą ;) Kuzyn mojego męża ma zawsze przesiadkę właśnie we Frankfurcie jak leci do Kanady ;) A leci do polskiej rodziny czy amerykańskiej? Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']Podejrzewam, że we Frankfurcie nad Odrą ;) Kuzyn mojego męża ma zawsze przesiadkę właśnie we Frankfurcie jak leci do Kanady ;) A leci do polskiej rodziny czy amerykańskiej?[/QUOTE]Tak, własnie tam :) Do amerykańskiej :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Izabela124.']Tak, własnie tam :) Do amerykańskiej :)[/QUOTE] Widzisz jak wiem :evil_lol: Mam nadzieję, że czasem będziesz miała zdjęcia jak młody u nich rośnie :) Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']Widzisz jak wiem :evil_lol: Mam nadzieję, że czasem będziesz miała zdjęcia jak młody u nich rośnie :)[/QUOTE]Ty wszystko wiesz :D Nowa właścicielka już obiecała, że fotki będą często i filmiki :) Dodatkowo zapraszała nas do siebie w odwiedziny :) Fajna babka z niej :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 To poczekaj z tymi odwiedzinami jak ja będę lecieć do Kanady :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']To poczekaj z tymi odwiedzinami jak ja będę lecieć do Kanady :evil_lol:[/QUOTE]Wizy nie mam, więc najpierw musiałabym ją wyrobić :) Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='magdabroy']A ja do Kanady nie potrzebuję :eviltong:[/QUOTE]To się ciesz :D Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Doberek ;)[/QUOTE]Hejka w ten pochmurny i brzydki dzień Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='dOgLoV']ooo a u nas słonecznie ;)[/QUOTE]Zazdraszczam :) Adorator Kiss Jr będzie u nowej właścicielki jutro o 21 naszego czasu, jadą już z nim na lotnisko :) Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 gratuluję :loveu: ale sie biedak nastresuje zanim doleci do nowego domku :roll: Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='dOgLoV']gratuluję :loveu: ale sie biedak nastresuje zanim doleci do nowego domku :roll:[/QUOTE] On ma super charakter, raczej niczego się nie boi. Ale też mi się wydaje, że jednak stres będzie Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tyle godzin w samolocie, w transporterze (?) :roll: A leci z pasażerami czy w luku bagażowym? Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Izabela124.']On ma super charakter, raczej niczego się nie boi. Ale też mi się wydaje, że jednak stres będzie[/QUOTE] chwila stresu a pozniej tylko zabawa :loveu: Quote
Recommended Posts