Izabela124. Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Luzia']oj to rzeczywiście spore ryzyko, zostaje łazienka :cool3:[/QUOTE]Ha ha nie będę taka okrutna :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [B]Bardzo proszę o pomoc:[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244817-Suka-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-stodole-prosi-o-pomoc-finansow%C4%85-o-DT-lub-DS-okolice-Suwa%C5%82k[/url] Quote
Izabela124. Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='Błyskotka']A co tu tak cicho ? Jak poszło na wystawie ?[/QUOTE]Kiss nie skończył Młodzieżowego championatu w Szczecinie :( W Warszawie będzie ostatnia szansa. [quote name='jamnicze']Witanko wieczorową porą :)[/QUOTE]Witaj :) [quote name='Alicja']Pięknie tam u Was . Gdzie się lansujecie ?[/QUOTE]Jutro wybieramy się na wystawę do Olsztyna, proszę trzymać kciuki :) [B]30 czerwca Bobik miał urodziny, skończył 12 lat[/B] :sweetCyb::laugh2_2::BIG::new-bday::bday::tort::drink1::popcorn::knajpa::chlup::laola::cunao::beerchug::drinking: Quote
Alicja Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 :kciuki: zaciśniemy rano , a póki co :knajpa: za zdrówko Bobika Quote
jamnicze Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sto lat dla Bobika i oczywiście trzymam kciuki za Olsztyn i Warszawkę :) Quote
Oscar Patric Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 dużo zdrówka:BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
Izabela124. Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Alicja']:kciuki: zaciśniemy rano , a póki co :knajpa: za zdrówko Bobika[/QUOTE] [quote name='natija']bedziemy mocno trzymac:) zdrowko:)[/QUOTE] [quote name='jamnicze']Sto lat dla Bobika i oczywiście trzymam kciuki za Olsztyn i Warszawkę :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dużo zdrówka:BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday:[/QUOTE] [quote name='natija']dalej trzymamy i myslimy:)[/QUOTE] [quote name='Alicja']zaciskam , zaciskam i czekam :)[/QUOTE]Dziękuję za życzenia i trzymanie kciuków!!! Wystawa w Olsztynie była w bardzo miłym gronie, super było. Sędzina bardzo miła, dokładna, mierzyła psy. KISS dostał ocenę doskonałą, lokatę I i wniosek na championa (CWC) i tym samym rozpoczął dorosły championat Polski :multi: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 No to ja hurtowo: - STO lat dla Bobika:) - gratulacje za Olsztyn!!!!! - a w W-wie to kiedy jestescie: sobota czy niedziela? Bo my w niedzielę:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Asiaczek']No to ja hurtowo: - STO lat dla Bobika:) - gratulacje za Olsztyn!!!!! - a w W-wie to kiedy jestescie: sobota czy niedziela? Bo my w niedzielę:) pzdr.[/QUOTE]Dziękuję :) Też w niedziele. Czyli się zobaczymy i fanty dam Ci na wystawie? Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 no udalo sie,trzymalismy kciuki w koncu;) gratulacje:multi: Quote
Kaaasia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ja też w niedzielę :multi: Gratki za Olsztyn. Najlepszego dla Bobisia :smile: Quote
Izabela124. Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='natija']no udalo sie,trzymalismy kciuki w koncu;) gratulacje:multi:[/QUOTE] [quote name='Alicja']:klacz: dla WAS[/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Ja też w niedzielę :multi: Gratki za Olsztyn. Najlepszego dla Bobisia :smile:[/QUOTE]Dziękować :) Kasia, no to widzimy się :) Quote
Daga&Maks Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 100 lat dla Bobika, a dla Kissa gratulacje za Olsztyn :) Quote
Izabela124. Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 [quote name='dagaa111']100 lat dla Bobika, a dla Kissa gratulacje za Olsztyn :)[/QUOTE] Dziękuję :) :) :) Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Widziałam plan sędziowania. Straaasznie daleko mamy ringi :roll: Quote
Izabela124. Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 [quote name='Kaaasia']Widziałam plan sędziowania. Straaasznie daleko mamy ringi :roll:[/QUOTE] Ale i tak możemy się odnaleźć :) Quote
Recommended Posts