Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 a czemu mu tak uszka ostrzygłas? [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6297.jpg[/url] Same dobre zyczenia na 2013 rok wysyłam:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [quote name='Asiaczek']a czemu mu tak uszka ostrzygłas? [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6297.jpg[/URL] Same dobre zyczenia na 2013 rok wysyłam:) pzdr.[/QUOTE]Bo tak mi się podoba :) Boję się mu zapuścić całe, bo nie wiem czy będzie pasowało. Dziękuj! Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Oj, cos strasznie kombinujecie z tymi grzywkami... pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [quote name='Asiaczek']Oj, cos strasznie kombinujecie z tymi grzywkami... pzdr.[/QUOTE]Dlaczego? Grzywacz hl musi mieć stojące uszy, a jak je się goli lub nie to tylko wola właściciela, nie ma żadnych nakazów :) Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Jak dobrze, że moje nie muszą być golone itd....;) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Izabela124.']Dlaczego? Grzywacz hl musi mieć stojące uszy, a jak je się goli lub nie to tylko wola właściciela, nie ma żadnych nakazów :)[/QUOTE] Za duzo możłiwości wyboru, to tez nie za dobrze... pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [quote name='M&S']Jak dobrze, że moje nie muszą być golone itd....;)[/QUOTE]Dlatego jest tyle ras by każdy mógł wybrać odpowiednią dla siebie :) [quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE]Witaj :) [quote name='Asiaczek']Za duzo możłiwości wyboru, to tez nie za dobrze... pzdr.[/QUOTE]W sumie racja, ale jeśli chodzi o uszy grzywacza to dobrze, że jest wybór, bo nie każdemu podobają się całe ogolone albo całe zarośnięte :) Quote
Błyskotka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Dużo zdrowia, szczęścia oraz sukcesów wystawowych :) Quote
Izabela124. Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='M&S']Dobrze mówisz:)[/QUOTE]:) [quote name='Błyskotka']Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Dużo zdrowia, szczęścia oraz sukcesów wystawowych :)[/QUOTE]Dziękuję pięknie! Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Witamy się cieplutko w ten zimny i mokry dzień... Quote
Izabela124. Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='M&S']Witamy się cieplutko w ten zimny i mokry dzień...[/QUOTE]U nas pada śnieg z deszczem :( Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Izabela124.']U nas pada śnieg z deszczem :([/QUOTE] Fatalnie... W taka pogodę, to Kiss w ubranku chodzi? Quote
Izabela124. Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='M&S']Fatalnie... W taka pogodę, to Kiss w ubranku chodzi?[/QUOTE]I Bobik i Kiss chodzi w ubranku :) Zależnie od tem. mają inne ubranka :) Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 No fakt, przecież Bobik też ma krótkie futerko;) Quote
Izabela124. Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='M&S']No fakt, przecież Bobik też ma krótkie futerko;)[/QUOTE]I nie ma podszerstka. Ale tu nawet nie chodzi o sierść a o to, że jest stary. Dla niego spacer koło bloku w taką pogodę to już za dużo Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Ma swoje lata i wymaga specjalnego traktowania, to pewne. Głaski od nas:) Quote
lasoa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Izabela124.']Dlatego jest tyle ras by każdy mógł wybrać odpowiednią dla siebie :) Witaj :) W sumie racja, ale jeśli chodzi o uszy grzywacza to dobrze, że jest wybór, bo nie każdemu podobają się całe ogolone albo całe zarośnięte :)[/QUOTE] Dokładnie :) U nas Rewia ma całe zarośnięte, a Cesarek 1/3 końcówki zgoloną :) Quote
jamnicze Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 U nas zrobiło się ciepło i chwilowo zrezygnowaliśmy z ubranka, poczeka na chłodniejsze dni ;) Quote
Izabela124. Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='M&S']Ma swoje lata i wymaga specjalnego traktowania, to pewne. Głaski od nas:)[/QUOTE]Przekazane głaski :) [quote name='lasoa']Dokładnie :) U nas Rewia ma całe zarośnięte, a Cesarek 1/3 końcówki zgoloną :)[/QUOTE]Chcę zapuścić Kissowi włoski na uszkach, ale trochę się boję [quote name='jamnicze']U nas zrobiło się ciepło i chwilowo zrezygnowaliśmy z ubranka, poczeka na chłodniejsze dni ;)[/QUOTE]U nas zimnawo i pada :( Quote
Alicja Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 U nas dziś były 4 pory roku ....najpierw zachmurzone , potem piękne słonko , potem sypnęło śniegiem a na koniec zerwał się wiatr i lunął deszcz .... masakra Quote
Izabela124. Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='Alicja']U nas dziś były 4 pory roku ....najpierw zachmurzone , potem piękne słonko , potem sypnęło śniegiem a na koniec zerwał się wiatr i lunął deszcz .... masakra[/QUOTE]U nas to samo oprócz pięknego słońca Quote
kalyna Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 to tylko u mnie jakoś tak ciągle wiosenna pogoda jest :hmmmm: albo ja nie odczuwam chłodu dopóki nie ma na minusie temperatury :niewiem: Quote
*anusia&ajlu* Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 widziałam waszą stronę bardzo mi się podoba :D Quote
Recommended Posts