Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Asiaczek']a czemu mu tak uszka ostrzygłas?
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6297.jpg[/URL]

Same dobre zyczenia na 2013 rok wysyłam:)

pzdr.[/QUOTE]Bo tak mi się podoba :) Boję się mu zapuścić całe, bo nie wiem czy będzie pasowało.
Dziękuj!

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, cos strasznie kombinujecie z tymi grzywkami...

pzdr.[/QUOTE]Dlaczego? Grzywacz hl musi mieć stojące uszy, a jak je się goli lub nie to tylko wola właściciela, nie ma żadnych nakazów :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Dlaczego? Grzywacz hl musi mieć stojące uszy, a jak je się goli lub nie to tylko wola właściciela, nie ma żadnych nakazów :)[/QUOTE]
Za duzo możłiwości wyboru, to tez nie za dobrze...

pzdr.

Posted

[quote name='M&S']Jak dobrze, że moje nie muszą być golone itd....;)[/QUOTE]Dlatego jest tyle ras by każdy mógł wybrać odpowiednią dla siebie :)

[quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE]Witaj :)

[quote name='Asiaczek']Za duzo możłiwości wyboru, to tez nie za dobrze...

pzdr.[/QUOTE]W sumie racja, ale jeśli chodzi o uszy grzywacza to dobrze, że jest wybór, bo nie każdemu podobają się całe ogolone albo całe zarośnięte :)

Posted

[quote name='M&S']No fakt, przecież Bobik też ma krótkie futerko;)[/QUOTE]I nie ma podszerstka. Ale tu nawet nie chodzi o sierść a o to, że jest stary. Dla niego spacer koło bloku w taką pogodę to już za dużo

Posted

[quote name='Izabela124.']Dlatego jest tyle ras by każdy mógł wybrać odpowiednią dla siebie :)

Witaj :)

W sumie racja, ale jeśli chodzi o uszy grzywacza to dobrze, że jest wybór, bo nie każdemu podobają się całe ogolone albo całe zarośnięte :)[/QUOTE]

Dokładnie :) U nas Rewia ma całe zarośnięte, a Cesarek 1/3 końcówki zgoloną :)

Posted

[quote name='M&S']Ma swoje lata i wymaga specjalnego traktowania, to pewne.

Głaski od nas:)[/QUOTE]Przekazane głaski :)

[quote name='lasoa']Dokładnie :) U nas Rewia ma całe zarośnięte, a Cesarek 1/3 końcówki zgoloną :)[/QUOTE]Chcę zapuścić Kissowi włoski na uszkach, ale trochę się boję

[quote name='jamnicze']U nas zrobiło się ciepło i chwilowo zrezygnowaliśmy z ubranka, poczeka na chłodniejsze dni ;)[/QUOTE]U nas zimnawo i pada :(

Posted

U nas dziś były 4 pory roku ....najpierw zachmurzone , potem piękne słonko , potem sypnęło śniegiem a na koniec zerwał się wiatr i lunął deszcz .... masakra

Posted

[quote name='Alicja']U nas dziś były 4 pory roku ....najpierw zachmurzone , potem piękne słonko , potem sypnęło śniegiem a na koniec zerwał się wiatr i lunął deszcz .... masakra[/QUOTE]U nas to samo oprócz pięknego słońca