Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaaasia'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6272.jpg[/URL] Oli ma takie samo zdjęcie :eviltong:[/QUOTE]Miałyśmy tą samą koncepcję na zdjęcie :D

[quote name='Ty$ka']Złudne nadzieje :lol: 8)
Mój też niby mnie kocha, ale wczoraj go pieściłam, by nie mógł mi nic wygarnąć :D[/QUOTE]Jak i gdzie go pieściłaś? :crazyeye::diabloti:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak i gdzie go pieściłaś? :crazyeye::diabloti:[/QUOTE]
A Ty tylko o jednym :P
Pieściłam go jak ja tylko potrafię, czyli robiłam mu masaż TTouch wersja Ty$kowa :diabloti:: (czyt. klepanie po dupsku i drapanie brzuszka)

Ale szczerze mówiąc to Morus też uwielbia jak się go po jajkach dotyka :diabloti: Tylko, że to mnie odrzuca: owłosione toto i nieprzyjemne w dotyku, a fuj :diabloti: Więc sobie tej 'przyjemności' oszczędziłam 8)

Wiem, mam dziwnego psa [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Ty$ka']A Ty tylko o jednym :P
Pieściłam go jak ja tylko potrafię, czyli robiłam mu masaż TTouch wersja Ty$kowa :diabloti:: (czyt. klepanie po dupsku i drapanie brzuszka)

Ale szczerze mówiąc to Morus też uwielbia jak się go po jajkach dotyka :diabloti: Tylko, że to mnie odrzuca: owłosione toto i nieprzyjemne w dotyku, a fuj :diabloti: Więc sobie tej 'przyjemności' oszczędziłam 8)

Wiem, mam dziwnego psa :diabloti:[/QUOTE]Wybacz, tak to napisałaś, że dziwnie się skojarzyło :eviltong:
Ha ha to mu zafundowałaś masaż :D
Dziwią mnie ludzie, których obrzydzają psie jajka. A męskie to nie obrzydzają? :diabloti::evil_lol:
Kiss nie ma owłosionych jaj :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Wybacz, tak to napisałaś, że dziwnie się skojarzyło :eviltong:
Ha ha to mu zafundowałaś masaż :D
Dziwią mnie ludzie, których obrzydzają psie jajka. A męskie to nie obrzydzają? :diabloti::evil_lol:
Kiss nie ma owłosionych jaj :lol:[/QUOTE]
Głodnemu zawsze chleb na myśli :siara:
Nazywaj to sobie jak chcesz :P
Ale Morus ma straszne.... jeszcze skórę ma łaciatę i naprawdę jajka nie wyglądają ładnie takie różowe w czarne plamy :eviltong::diabloti:
Chyba i tak wolę te owłosione. I dupska też. Przynajmniej ich tak nie widać :evil_lol: Ale za to wciąż są obsikane :mad:

[quote name='dOgLoV']zboczuchy :eviltong:[/QUOTE]
To nie ja zaczęłam temat :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']zboczuchy :eviltong:[/QUOTE]Gdzie? :crazyeye:

[quote name='Foxowa']Gdzie ja wchodze?!: O[/QUOTE]Do słit galerii :loveu:

[quote name='Ty$ka']Głodnemu zawsze chleb na myśli :siara:
Nazywaj to sobie jak chcesz :P
Ale Morus ma straszne.... jeszcze skórę ma łaciatę i naprawdę jajka nie wyglądają ładnie takie różowe w czarne plamy :eviltong::diabloti:
Chyba i tak wolę te owłosione. I dupska też. Przynajmniej ich tak nie widać :evil_lol: Ale za to wciąż są obsikane :mad:

To nie ja zaczęłam temat :diabloti:[/QUOTE]Głodny głodnemu wypomni :eviltong:
Ha ha muszą śmiesznie wyglądać. Kissa są piękne :loveu: A Bobik nie ma i po problemie :D
Oj tam. Mi tam nie przeszkadza widok Kissa jajek, poza tym ich tak mocno nie widać a na dodatek nie patrze się cały czas na jego dupkę, więc mi nie przeszkadzają :)
Ty zaczęłaś dwuznacznym tekstem :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']jajka sa fuj :eviltong: ja Neronowi uciełam i po kłopocie :eviltong:[/QUOTE]Mężowi też musisz uciąć :eviltong: Przecież są fuj :eviltong:

[quote name='lasoa']cudowne zdjęcia świąteczne :) Czy trzeba nadal Kissowi kleić uszka, czy już ma zakończony ten etap w życiu ?[/QUOTE]Dziękuję :) Już od jakiegoś czasu nie kleję :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Głodny głodnemu wypomni :eviltong:
Ha ha muszą śmiesznie wyglądać. Kissa są piękne :loveu: A Bobik nie ma i po problemie :D
Oj tam. Mi tam nie przeszkadza widok Kissa jajek, poza tym ich tak mocno nie widać a na dodatek nie patrze się cały czas na jego dupkę, więc mi nie przeszkadzają :)
Ty zaczęłaś dwuznacznym tekstem :eviltong:[/QUOTE]
O kurna, wygrałaś :evil_lol: :placz: Pokonałaś mnie moją własną bronią :placz:
Morus też ma ich nie mieć, ale jakoś tak... na razie ma - chyba będę za nimi tęsknić :evil_lol::eviltong:
Też zależy jaka dupka :P - bo taka zgrabna to OK, ale taka jak u hipopotama czy Morusa to łoloaboga - lepiej nie oglądać :eviltong:
Ale to Tobie się skojarzyło :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mężowi też musisz uciąć :eviltong: Przecież są fuj :eviltong:
[/QUOTE]

Jak możesz faceta do psa porównywac, fuj :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha ha ale nie zawsze :eviltong: Neronowi też było trzeba majty zakładać :D[/QUOTE]

ale męża jeszcze się mogą przydać a Neronowi po co :eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']O kurna, wygrałaś :evil_lol: :placz: Pokonałaś mnie moją własną bronią :placz:
Morus też ma ich nie mieć, ale jakoś tak... na razie ma - chyba będę za nimi tęsknić :evil_lol::eviltong:
Też zależy jaka dupka :P - bo taka zgrabna to OK, ale taka jak u hipopotama czy Morusa to łoloaboga - lepiej nie oglądać :eviltong:
Ale to Tobie się skojarzyło :diabloti:[/QUOTE]Buhahaha I`m miszcz :D
Ja tam już nawet nie pamiętam jak Bobik wyglądał z jajkami :) Oj tam już nie wymyślaj, że Morus nie ma zgrabnej dupki :eviltong:
Pseplasam ha ha

[quote name='Iza.']Jak możesz faceta do psa porównywac, fuj :diabloti:[/QUOTE]Czasem mogę :eviltong:

[quote name='dOgLoV']ale męża jeszcze się mogą przydać a Neronowi po co :eviltong:[/QUOTE]Ha ha rozumiem :D