Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Kaaasia'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6272.jpg[/URL] Oli ma takie samo zdjęcie :eviltong:[/QUOTE]Miałyśmy tą samą koncepcję na zdjęcie :D [quote name='Ty$ka']Złudne nadzieje :lol: 8) Mój też niby mnie kocha, ale wczoraj go pieściłam, by nie mógł mi nic wygarnąć :D[/QUOTE]Jak i gdzie go pieściłaś? :crazyeye::diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Izabela124.']Jak i gdzie go pieściłaś? :crazyeye::diabloti:[/QUOTE] A Ty tylko o jednym :P Pieściłam go jak ja tylko potrafię, czyli robiłam mu masaż TTouch wersja Ty$kowa :diabloti:: (czyt. klepanie po dupsku i drapanie brzuszka) Ale szczerze mówiąc to Morus też uwielbia jak się go po jajkach dotyka :diabloti: Tylko, że to mnie odrzuca: owłosione toto i nieprzyjemne w dotyku, a fuj :diabloti: Więc sobie tej 'przyjemności' oszczędziłam 8) Wiem, mam dziwnego psa [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Ty$ka']A Ty tylko o jednym :P Pieściłam go jak ja tylko potrafię, czyli robiłam mu masaż TTouch wersja Ty$kowa :diabloti:: (czyt. klepanie po dupsku i drapanie brzuszka) Ale szczerze mówiąc to Morus też uwielbia jak się go po jajkach dotyka :diabloti: Tylko, że to mnie odrzuca: owłosione toto i nieprzyjemne w dotyku, a fuj :diabloti: Więc sobie tej 'przyjemności' oszczędziłam 8) Wiem, mam dziwnego psa :diabloti:[/QUOTE]Wybacz, tak to napisałaś, że dziwnie się skojarzyło :eviltong: Ha ha to mu zafundowałaś masaż :D Dziwią mnie ludzie, których obrzydzają psie jajka. A męskie to nie obrzydzają? :diabloti::evil_lol: Kiss nie ma owłosionych jaj :lol: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Izabela124.']Wybacz, tak to napisałaś, że dziwnie się skojarzyło :eviltong: Ha ha to mu zafundowałaś masaż :D Dziwią mnie ludzie, których obrzydzają psie jajka. A męskie to nie obrzydzają? :diabloti::evil_lol: Kiss nie ma owłosionych jaj :lol:[/QUOTE] Głodnemu zawsze chleb na myśli :siara: Nazywaj to sobie jak chcesz :P Ale Morus ma straszne.... jeszcze skórę ma łaciatę i naprawdę jajka nie wyglądają ładnie takie różowe w czarne plamy :eviltong::diabloti: Chyba i tak wolę te owłosione. I dupska też. Przynajmniej ich tak nie widać :evil_lol: Ale za to wciąż są obsikane :mad: [quote name='dOgLoV']zboczuchy :eviltong:[/QUOTE] To nie ja zaczęłam temat :diabloti: Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 jajka sa fuj :eviltong: ja Neronowi uciełam i po kłopocie :eviltong: Quote
lasoa Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 cudowne zdjęcia świąteczne :) Czy trzeba nadal Kissowi kleić uszka, czy już ma zakończony ten etap w życiu ? Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='dOgLoV']zboczuchy :eviltong:[/QUOTE]Gdzie? :crazyeye: [quote name='Foxowa']Gdzie ja wchodze?!: O[/QUOTE]Do słit galerii :loveu: [quote name='Ty$ka']Głodnemu zawsze chleb na myśli :siara: Nazywaj to sobie jak chcesz :P Ale Morus ma straszne.... jeszcze skórę ma łaciatę i naprawdę jajka nie wyglądają ładnie takie różowe w czarne plamy :eviltong::diabloti: Chyba i tak wolę te owłosione. I dupska też. Przynajmniej ich tak nie widać :evil_lol: Ale za to wciąż są obsikane :mad: To nie ja zaczęłam temat :diabloti:[/QUOTE]Głodny głodnemu wypomni :eviltong: Ha ha muszą śmiesznie wyglądać. Kissa są piękne :loveu: A Bobik nie ma i po problemie :D Oj tam. Mi tam nie przeszkadza widok Kissa jajek, poza tym ich tak mocno nie widać a na dodatek nie patrze się cały czas na jego dupkę, więc mi nie przeszkadzają :) Ty zaczęłaś dwuznacznym tekstem :eviltong: Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='dOgLoV']jajka sa fuj :eviltong: ja Neronowi uciełam i po kłopocie :eviltong:[/QUOTE]Mężowi też musisz uciąć :eviltong: Przecież są fuj :eviltong: [quote name='lasoa']cudowne zdjęcia świąteczne :) Czy trzeba nadal Kissowi kleić uszka, czy już ma zakończony ten etap w życiu ?[/QUOTE]Dziękuję :) Już od jakiegoś czasu nie kleję :) Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Izabela124.']Mężowi też musisz uciąć :eviltong: Przecież są fuj :eviltong: [/QUOTE] mąz na szczęście chodzi w ubraniu :eviltong: Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='dOgLoV']mąz na szczęście chodzi w ubraniu :eviltong:[/QUOTE]Ha ha ha ale nie zawsze :eviltong: Neronowi też było trzeba majty zakładać :D Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Izabela124.']Głodny głodnemu wypomni :eviltong: Ha ha muszą śmiesznie wyglądać. Kissa są piękne :loveu: A Bobik nie ma i po problemie :D Oj tam. Mi tam nie przeszkadza widok Kissa jajek, poza tym ich tak mocno nie widać a na dodatek nie patrze się cały czas na jego dupkę, więc mi nie przeszkadzają :) Ty zaczęłaś dwuznacznym tekstem :eviltong:[/QUOTE] O kurna, wygrałaś :evil_lol: :placz: Pokonałaś mnie moją własną bronią :placz: Morus też ma ich nie mieć, ale jakoś tak... na razie ma - chyba będę za nimi tęsknić :evil_lol::eviltong: Też zależy jaka dupka :P - bo taka zgrabna to OK, ale taka jak u hipopotama czy Morusa to łoloaboga - lepiej nie oglądać :eviltong: Ale to Tobie się skojarzyło :diabloti: Quote
Iza. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Izabela124.']Mężowi też musisz uciąć :eviltong: Przecież są fuj :eviltong: [/QUOTE] Jak możesz faceta do psa porównywac, fuj :diabloti: Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha ale nie zawsze :eviltong: Neronowi też było trzeba majty zakładać :D[/QUOTE] ale męża jeszcze się mogą przydać a Neronowi po co :eviltong: Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Ty$ka']O kurna, wygrałaś :evil_lol: :placz: Pokonałaś mnie moją własną bronią :placz: Morus też ma ich nie mieć, ale jakoś tak... na razie ma - chyba będę za nimi tęsknić :evil_lol::eviltong: Też zależy jaka dupka :P - bo taka zgrabna to OK, ale taka jak u hipopotama czy Morusa to łoloaboga - lepiej nie oglądać :eviltong: Ale to Tobie się skojarzyło :diabloti:[/QUOTE]Buhahaha I`m miszcz :D Ja tam już nawet nie pamiętam jak Bobik wyglądał z jajkami :) Oj tam już nie wymyślaj, że Morus nie ma zgrabnej dupki :eviltong: Pseplasam ha ha [quote name='Iza.']Jak możesz faceta do psa porównywac, fuj :diabloti:[/QUOTE]Czasem mogę :eviltong: [quote name='dOgLoV']ale męża jeszcze się mogą przydać a Neronowi po co :eviltong:[/QUOTE]Ha ha rozumiem :D Quote
Iza. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Izabela124.'] Czasem mogę :eviltong: [/QUOTE] Ale nie w takich sprawach :P Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Iza.']Ale nie w takich sprawach :P[/QUOTE]Właśnie w takich jak najbardziej :eviltong: Quote
Iza. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Izabela124.']Właśnie w takich jak najbardziej :eviltong:[/QUOTE] jestes ohydna fuuuuu :P Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Iza.']jestes ohydna fuuuuu :P[/QUOTE]Chyba Ty :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 jakie zboooki z was :evil_lol: tylko o jednym :P Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Angi']jakie zboooki z was :evil_lol: tylko o jednym :P[/QUOTE] Ależ ja nie wiem o co Tobie chodzi :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Angi']wcaaaale :evil_lol:[/QUOTE]Oj tam, oj tam :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 tulaski dla Chłopców ślemy,miłego popołudnia:) :) Quote
Recommended Posts