Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Trafna odpowiedź! Dostaniesz golarkę żebyś nogi mogła ogolić :diabloti:[/QUOTE]

A jaką? Adres na PW? czy publicznie ( może więcej osób mi wtedy wyśle, w trosce o wspólne dobro :evilbat: )

Posted

[quote name='Ty$ka']Ale moro to to jakieś inne, a może tylko takie pokazuje mi się na tym komputerze? aż sprawdzę jutro na innym :P[/QUOTE]Ha ha to moro jest, ale inne niż wszystkie :D

[quote name='Luzia']A jaką? Adres na PW? czy publicznie ( może więcej osób mi wtedy wyśle, w trosce o wspólne dobro :evilbat: )[/QUOTE]Najtańszą :eviltong: Dawaj publiczni :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha to moro jest, ale inne niż wszystkie :D

Najtańszą :eviltong: Dawaj publiczni :D[/QUOTE]

To nie chcę bo się zatnę :-(

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj tam, jak delikatnie będziesz goliła to nie poranisz :eviltong:[/QUOTE]

Nie mam doświadczenia, więc się na pewno nie uda :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Dawaj, tylko szybko dopóki nie stopniał ;)[/QUOTE]Coś czuję, że szybko u nas ten śnieg nie stopnieje

[quote name='Luzia']Nie mam doświadczenia, więc się na pewno nie uda :diabloti:[/QUOTE]Jak rzadko golisz to i doświadczenia nie masz :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']Nie mam doświadczenia, więc się na pewno nie uda :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']
Jak rzadko golisz to i doświadczenia nie masz :evil_lol:[/QUOTE]

Poćwicz na sobie :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Właśnie nie, niech poćwiczy na kimś innym a potem swoje nogi goli :D[/QUOTE]

Ja bym nie chciała być "królikiem doświadczalnym" w jej rękach :evil_lol:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']fajne fotki :loveu: u mnie jeszcze Boo chodzi w golfiku, kurtkę będę ubierać jak będzie troszkę śniegu, a jak dużo śniegu to kombinezon ;)[/QUOTE]U nas dużo śniegu, ale kombinezonu jeszcze się nie dorobiliśmy