Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Ty$ka']Mój kocha śnieg :eviltong: Kiss ślicznie wygląda w niebieskim :loveu:[/QUOTE]Jakim niebieskim? :razz::eviltong: Quote
Ty$ka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Dla mnie to są odcienie niebieskiego :P [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_4867.jpg[/url] Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Ty$ka']Dla mnie to są odcienie niebieskiego :P [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_4867.jpg[/URL][/QUOTE]Do niebieskości temu kubraczkowi daleko :lol: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Dla mnie to moro :lol:[/QUOTE]Trafna odpowiedź! Dostaniesz golarkę żebyś nogi mogła ogolić :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ale moro to to jakieś inne, a może tylko takie pokazuje mi się na tym komputerze? aż sprawdzę jutro na innym :P Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Trafna odpowiedź! Dostaniesz golarkę żebyś nogi mogła ogolić :diabloti:[/QUOTE] A jaką? Adres na PW? czy publicznie ( może więcej osób mi wtedy wyśle, w trosce o wspólne dobro :evilbat: ) Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Ty$ka']Ale moro to to jakieś inne, a może tylko takie pokazuje mi się na tym komputerze? aż sprawdzę jutro na innym :P[/QUOTE]Ha ha to moro jest, ale inne niż wszystkie :D [quote name='Luzia']A jaką? Adres na PW? czy publicznie ( może więcej osób mi wtedy wyśle, w trosce o wspólne dobro :evilbat: )[/QUOTE]Najtańszą :eviltong: Dawaj publiczni :D Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha to moro jest, ale inne niż wszystkie :D Najtańszą :eviltong: Dawaj publiczni :D[/QUOTE] To nie chcę bo się zatnę :-( Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']To nie chcę bo się zatnę :-([/QUOTE] :( Ja Ci tu z dobroci serca chcę kupić a Ty narzekasz :( Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Bo wolę owłosione niż poranione :([/QUOTE]Oj tam, jak delikatnie będziesz goliła to nie poranisz :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 U Was tyle śniegu :crazyeye: Ja też chcę :placz: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='magdabroy']U Was tyle śniegu :crazyeye: Ja też chcę :placz:[/QUOTE]Bierz nasz śnieg! Quote
*Magda* Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Bierz nasz śnieg![/QUOTE] Dawaj, tylko szybko dopóki nie stopniał ;) Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Oj tam, jak delikatnie będziesz goliła to nie poranisz :eviltong:[/QUOTE] Nie mam doświadczenia, więc się na pewno nie uda :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='magdabroy']Dawaj, tylko szybko dopóki nie stopniał ;)[/QUOTE]Coś czuję, że szybko u nas ten śnieg nie stopnieje [quote name='Luzia']Nie mam doświadczenia, więc się na pewno nie uda :diabloti:[/QUOTE]Jak rzadko golisz to i doświadczenia nie masz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Nie mam doświadczenia, więc się na pewno nie uda :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.'] Jak rzadko golisz to i doświadczenia nie masz :evil_lol:[/QUOTE] Poćwicz na sobie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='magdabroy']Poćwicz na sobie :evil_lol:[/QUOTE]Właśnie nie, niech poćwiczy na kimś innym a potem swoje nogi goli :D Quote
*Magda* Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Właśnie nie, niech poćwiczy na kimś innym a potem swoje nogi goli :D[/QUOTE] Ja bym nie chciała być "królikiem doświadczalnym" w jej rękach :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='magdabroy']Ja bym nie chciała być "królikiem doświadczalnym" w jej rękach :evil_lol:[/QUOTE]Ja też nie :lol: Niesz szuka jakiegoś frajera :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 fajne fotki :loveu: u mnie jeszcze Boo chodzi w golfiku, kurtkę będę ubierać jak będzie troszkę śniegu, a jak dużo śniegu to kombinezon ;) Quote
Izabela124. Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']fajne fotki :loveu: u mnie jeszcze Boo chodzi w golfiku, kurtkę będę ubierać jak będzie troszkę śniegu, a jak dużo śniegu to kombinezon ;)[/QUOTE]U nas dużo śniegu, ale kombinezonu jeszcze się nie dorobiliśmy Quote
Błyskotka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 U nas śniegu tak sobie ale ziiiimno jest. Brrr Quote
Izabela124. Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Błyskotka']U nas śniegu tak sobie ale ziiiimno jest. Brrr[/QUOTE]U nas też zimno :( Quote
Recommended Posts