Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='Alicja']taki wilczy kolorek ;) [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-l7UHlke3XuU/UK6_9g2We6I/AAAAAAAAHm8/Z_FHmOSoTnk/s647/DSC_0942.JPG[/URL] ja mogłam mieć rodowodowego Pp za darmo tylko obowiązkiem była kastracja bo to pecik był[/QUOTE]Wybarwi się na pewno na inny kolor :) Chciałabyś mieć kiedyś grzywacza? To mnie zdziwiłaś Quote
angineuuka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Alicja'] ja mogłam mieć rodowodowego Pp za darmo tylko obowiązkiem była kastracja bo to pecik był[/QUOTE] brałabym, nawet pp :lol: Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='Angi']brałabym, nawet pp :lol:[/QUOTE]Jak za darmo to każdy chce :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [B]Żegnam się z wami na czas nieokreślony. Zaraz wyjeżdżam na wieś z psami, mamą i Olą a tata z bratem i kilkoma innymi osobami przeprowadzają się. Plus jest taki, że psy wyszaleją się na wsi i porobię zdjęcia. Minus to, że nie wiadomo kiedy internet mi podłączą w nowym mieszkaniu. Do napisania :)[/B] Quote
angineuuka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Izabela124.'][B]Żegnam się z wami na czas nieokreślony. Zaraz wyjeżdżam na wieś z psami, mamą i Olą a tata z bratem i kilkoma innymi osobami przeprowadzają się. Plus jest taki, że psy wyszaleją się na wsi i porobię zdjęcia. Minus to, że nie wiadomo kiedy internet mi podłączą w nowym mieszkaniu. Do napisania :)[/B][/QUOTE] To czekamy aż wrócisz :lol: i liczymy na fotki, powodzenia! :) Quote
Alicja Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Wybarwi się na pewno na inny kolor :) Chciałabyś mieć kiedyś grzywacza? To mnie zdziwiłaś[/QUOTE] ja nie chciałam ale moja siostrzenica chciała psa a hodowczyni chciała dobry domek dla niego i mi go proponowała , z tym , ze szwagier nie zgodził się na grzywka :roll: Quote
Alicja Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Izabela124.'][B]Żegnam się z wami na czas nieokreślony. Zaraz wyjeżdżam na wieś z psami, mamą i Olą a tata z bratem i kilkoma innymi osobami przeprowadzają się. Plus jest taki, że psy wyszaleją się na wsi i porobię zdjęcia. Minus to, że nie wiadomo kiedy internet mi podłączą w nowym mieszkaniu. Do napisania :)[/B][/QUOTE] :hmmmm: gdzie się wyprowadzacie ??mam tyły w info Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='Angi']To czekamy aż wrócisz :lol: i liczymy na fotki, powodzenia! :)[/QUOTE]Do zobaczenia :) [quote name='Alicja']ja nie chciałam ale moja siostrzenica chciała psa a hodowczyni chciała dobry domek dla niego i mi go proponowała , z tym , ze szwagier nie zgodził się na grzywka :roll:[/QUOTE]Ciekawe czemu się nie zgodził na grzywacza [quote name='Alicja']:hmmmm: gdzie się wyprowadzacie ??mam tyły w info[/QUOTE]Kilka ulic dalej, do większego mieszkania. Na parterze z ogródkiem :) Quote
Luzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Gratuluję przeprowadzki :) Miłego wypoczynku życzę :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Miłego wypoczynku i rób dużo zdjęć :) Quote
Izabela124. Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='Kaaasia']Odpoczywaj i rób zdjęcia :smile:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']MIłego wypadu i odpczywania od dogo :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Odpoczywaj i szybko do nas wracaj :)[/QUOTE] [quote name='Luzia']Gratuluję przeprowadzki :) Miłego wypoczynku życzę :lol:[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Miłego wypoczynku i rób dużo zdjęć :)[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Czekamy :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']My także czekamy:)[/QUOTE]Już jestem i mam neta :multi: Quote
Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 To dawaj zdjęcia i pisz jak się mieszkanie podoba :D Quote
Izabela124. Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='Luzia']To dawaj zdjęcia i pisz jak się mieszkanie podoba :D[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']W takim razie opowiadaj :D[/QUOTE]Nie ma co opowiadać :eviltong: Najważniejsze, że mam neta, bo już fiksowałam :evil_lol: Psy zaakceptowały nowe mieszkanie tylko włączył im się debilizm i ciągle szczekają jak ktoś przyjdzie do mego pokoju, nieważne, że to brat/mama/tata i tak drą mordę i mnie wkurzają na maksa :angryy: W końcu rozstawiłam kennel klatkę i tam siedzą, ale w nocy i tak ze mną śpią :evil_lol: Mieszkanie fajne tylko wymaga dużego remontu: okna wymienić, drzwi, podłogi, łazienka, malowanie itp. Ale powoli wszystko się zrobi :) Z Bobikiem coraz gorzej :shake: W ogóle moczu nie trzyma i musi chodzić w pampersie :( Pije strasznie dużo. Jutro idę z nim do weta. Zdjęcia może dziś wstawię jak je ogarnę i będzie mi się chciało :lol: Quote
Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 To na pewno nic z nerkami? Psiak znajomej miał taki problemy i to właśnie nerki siadły Quote
Izabela124. Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='Luzia']To na pewno nic z nerkami? Psiak znajomej miał taki problemy i to właśnie nerki siadły[/QUOTE]Jutro jeszcze raz mu sprawdzę nerki. Już trochę minęło od ostatniej kontroli Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Fajnie, że już jesteś :multi: Biedny Bobik :( Quote
Izabela124. Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='magdabroy']Fajnie, że już jesteś :multi: Biedny Bobik :([/QUOTE]Bez neta nie da się długo żyć [quote name='Ty$ka']Trzymamy kciuki za Bobika.[/QUOTE]Mam nadzieję, że to nie nerki, że przeziębił tylko pęcherz... Quote
Izabela124. Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [B]Zdjęcia z 1 grudnia :) Obecnie u nas śnieg[/B] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_4789.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_4790.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_4819.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_4821.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_4833-1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts