Izabela124. Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Ty$ka'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-mbcTzwjIzH0/UK6-uiqky6I/AAAAAAAAHik/MmHdwyqpvgc/s472/DSC_0420.JPG[/URL] Cóż za uroczy brzydak :lol: :D[/QUOTE]Dopiero zobaczyłam jaki masz fajny podpis :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Angi']Dobry wieczór Iza :)[/QUOTE]Hejka :) :) :) Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Dopiero zobaczyłam jaki masz fajny podpis :evil_lol:[/QUOTE] Lepiej późno niż wcale :lol: Och, dziękuję :D Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Dopiero zobaczyłam jaki masz fajny podpis :evil_lol:[/QUOTE] Zaje*isty :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='magdabroy']Zaje*isty :evil_lol:[/QUOTE] Bardzo dziękuję za wsparcie w tych trudnych chwilach. :diabloti: Naprawdę :P Uzależnienie nie jest zabawne :diabloti:. Quote
jamnicze Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Hi hi, kiss na tej fotce wygląda jak olbrzym :evil_lol: [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Schronisko/IMG_4742.jpg[/url] Quote
Izabela124. Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Ty$ka']Lepiej późno niż wcale :lol: Och, dziękuję :D[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Zaje*isty :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Bardzo dziękuję za wsparcie w tych trudnych chwilach. :diabloti: Naprawdę :P Uzależnienie nie jest zabawne :diabloti:.[/QUOTE]Uzależnienie jest okropne, wiem, bo mam kilka ha ha [quote name='jamnicze']Hi hi, kiss na tej fotce wygląda jak olbrzym :evil_lol: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Schronisko/IMG_4742.jpg[/URL][/QUOTE]Ha ha a Bobik jak miniatureczka :lol: Quote
Ty$ka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Uzależnienie jest okropne, wiem, bo mam kilka ha ha[/QUOTE] No, przynajmniej jedna mnie rozumie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Ty$ka']No, przynajmniej jedna mnie rozumie :evil_lol:[/QUOTE] też cię rozumiem, mam ich z milion :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='Ty$ka']No, przynajmniej jedna mnie rozumie :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Angi']też cię rozumiem, mam ich z milion :evil_lol:[/QUOTE]Każdy ma jakieś uzależnienie :eviltong: Quote
Kaaasia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jak przeczytałam opis przy szczylu do sprzedania to nic nie zrozumiałam :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='Kaaasia']Jak przeczytałam opis przy szczylu do sprzedania to nic nie zrozumiałam :evil_lol:[/QUOTE] Ha ha a czego tu nie rozumieć? :eviltong: Nadaje się na wystawy, jest wolny od chorób dziedzicznych w tej rasie, można go kupić taniej tak jakby na pół z hodowcą, tylko na odpowiednich warunkach przez hodowcę ustalonych :) Quote
Błyskotka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 A czy wybieracie się do Legionowa na wystawę ? Quote
Izabela124. Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='Błyskotka']A czy wybieracie się do Legionowa na wystawę ?[/QUOTE]Tak :) W sobotę grzywacze Quote
Klaudia&Aza Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Schronisko/IMG_4742.jpg[/URL] urocza trójeczka :loveu: Kiss jaki poważny się już robi ;) Miłego wieczoru :) Quote
Izabela124. Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='Klaudia&Aza'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Schronisko/IMG_4742.jpg[/URL] urocza trójeczka :loveu: Kiss jaki poważny się już robi ;) Miłego wieczoru :)[/QUOTE]Hej :) W końcu prawdziwy samiec z niego się robi :) Quote
Klaudia&Aza Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Izabela124.']Hej :) W końcu prawdziwy samiec z niego się robi :)[/QUOTE] No i prawidłowo:) ile on już ma.. coś około 1 roku chyba tak? Zachowaniem też jest już coraz bardziej poważny? Bo u mnie Azie idzie już 3 rok a ma takie samo siano w głowie jak wcześniej :lol: Quote
Izabela124. Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']No i prawidłowo:) ile on już ma.. coś około 1 roku chyba tak? Zachowaniem też jest już coraz bardziej poważny? Bo u mnie Azie idzie już 3 rok a ma takie samo siano w głowie jak wcześniej :lol:[/QUOTE]10 miesięcy :) Zachowanie się nie zmienia ha ha Poważny to on pewnie nigdy nie będzie :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Izabela124.']10 miesięcy :) Zachowanie się nie zmienia ha ha Poważny to on pewnie nigdy nie będzie :lol:[/QUOTE] Trzeba mieć nadzieję :lol: Ja tam wolę takiego szajbusa niż spokojnego psa, przynajmniej nie daje mi się nudzić :D Quote
Izabela124. Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Trzeba mieć nadzieję :lol: Ja tam wolę takiego szajbusa niż spokojnego psa, przynajmniej nie daje mi się nudzić :D[/QUOTE]No i racja :) [quote name='Ty$ka']Cześć Iza:) Co tam u Was?[/QUOTE]Cześć :) Od tygodnia okropna u nas pogoda albo pada albo mgła. Nie mam kiedy iść na spacer dłuższy z psami, a o zdjęciach mowy nie ma. No i żyjemy na kartonach ha ha bo wraz z rodzinką przenosimy się do większego mieszkania :) Quote
jamnicze Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Jak do większego, to jest się z czego cieszyć :) u nas też kiepawa pogoda. Dobrze, że chociaż w niedzielę udało mi się wybiegać Sajduchę w lesie. Z dzisiejszego spaceru nici - panienka w deszczu nie będzie chodzić :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 u nas pogoda JESZCZE jest w miarę :D Quote
Izabela124. Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='jamnicze']Jak do większego, to jest się z czego cieszyć :) u nas też kiepawa pogoda. Dobrze, że chociaż w niedzielę udało mi się wybiegać Sajduchę w lesie. Z dzisiejszego spaceru nici - panienka w deszczu nie będzie chodzić :eviltong:[/QUOTE]Cieszę się, ale wolałabym iść na swoje, chociażby na stancję [quote name='Angi']u nas pogoda JESZCZE jest w miarę :D[/QUOTE]Ciesz się, bo u nas masakryczna Quote
Recommended Posts