Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='darii_iia']Ja już znam wynik i nie rozumiem wyboru sędziego. :roll:
[/QUOTE]
Kiss nie wygrał? :mdleje:
chyba nie ma sensu jeździć na wystawy z ładnymi psami :roll:

Posted

[quote name='C&B']Kiss nie wygrał? :mdleje:
chyba nie ma sensu jeździć na wystawy z ładnymi psami :roll:[/QUOTE]
dlatego mało co i kiedy jeżdżę :evil_lol: bo to szkoda kasy ... a wiem co mam w domu i dowartościowania nie potrzebuje ;) szczególnie jak sędziowie są od wszystkiego tylko wzorców nie znają ;)

Posted

[quote name='Angi']to nam powiedz :D[/QUOTE]

KISS Nasza-Sfora - dosk. II
;)
wygrał ten pies [URL="http://www.chinesecrested.no/en/registry/102280/Denique+Amare+Rose+of+Silesia.html"][COLOR=#4444ff]klik[/COLOR][/URL]... :roll: a drugi konkurent nie dojechał.

Posted

[quote name='Ptysiak']Ten pies wygrał? Ja się chyba zupełnie nie znam na tej rasie bo mi się on nie podoba :roll:[/QUOTE]

każdemu podoba się coś innego ;)

Posted

[quote name='Luzia']Albo na łonie dzikiej przyrody... [COLOR=#afeeee][SIZE=1]czyt. pole bawełny [/SIZE][/COLOR]:loveu: [/QUOTE]:evil_lol:

[quote name='Błyskotka']No konkurenci nie bardzo zasługują na te miano ale po tym co się dzieje na wystawach trzeba się wszystkiego spodziewać. Czekamy na wieści :)[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']Zaciskamy kciuki :)[/QUOTE]

[quote name='Angi']3mam kciukasy![/QUOTE]

[quote name='Alicja']za niedzielny występ:kciuki:[/QUOTE]

[quote name='Pasia']Trzymam kciuki :)[/QUOTE]

[quote name='Luzia']Ja niestety też mogę tylko trzymać kciuki na odległość :( Seacik zdechł :shake:[/QUOTE]

[QUOTE=owczarek'ab;19946614]Powodzenia![/QUOTE]Dzięki za trzymanie kciuków!

Posted

[quote name='darii_iia']Ja już znam wynik i nie rozumiem wyboru sędziego. :roll:
Gratuluję doskonałej! :smile:[/QUOTE]

[quote name='Angi']to nam powiedz :-D[/QUOTE]

[quote name='C&B']Kiss nie wygrał? :mdleje:
chyba nie ma sensu jeździć na wystawy z ładnymi psami :roll:[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Z tego co widzę to chyba masz rację....[/QUOTE]

[quote name='Vectra']dlatego mało co i kiedy jeżdżę :evil_lol: bo to szkoda kasy ... a wiem co mam w domu i dowartościowania nie potrzebuje ;-) szczególnie jak sędziowie są od wszystkiego tylko wzorców nie znają ;-)[/QUOTE]

[quote name='darii_iia']KISS Nasza-Sfora - dosk. II
;-)
wygrał ten pies [URL="http://www.chinesecrested.no/en/registry/102280/Denique+Amare+Rose+of+Silesia.html"][COLOR=#4444ff]klik[/COLOR][/URL]... :roll: a drugi konkurent nie dojechał.[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Ten pies wygrał? Ja się chyba zupełnie nie znam na tej rasie bo mi się on nie podoba :roll:[/QUOTE]

[quote name='Iza.']każdemu podoba się coś innego ;-)[/QUOTE]

[QUOTE=owczarek'ab;19949422]Kiss i tak jest najładniejszy :eviltong:
A jak na MP?[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Przecież ten "czarnuch" jest paskudny :roll:[/QUOTE]

[quote name='justysiek']jak dla mnie to on jest w typie rasy, ale znawcą nie jestem.
Kiss jest b. ładny!
Iza gratuluje![/QUOTE]

[quote name='Luzia']Ja też w szoku jestem, ten murzyn bardzo mi się nie podoba :shake: Gdzie ta sędzina miała oczy? :lol:[/QUOTE]

[quote name='emdziolek']Sędzia kalosz...
Kiss jest o wiele ładniejszy od tego ciemnego psiaka.. no ale cóż... ;-)
Tak czy siak i tak gratuluje doskonałej ! :smile:[/QUOTE]

[quote name='Pasia']Gratuluje :smile:
Kiss jest o wiele ładniejszy od konkurenta[/QUOTE]

[quote name='mańka_']Gratulacje, nie ma co się przejmować ;-)[/QUOTE]

[quote name='Alicja']wystawa to licytacja hodowli ...nie ten przydomek , nie ten znajomek sędziego i doopa

Iza , spoko ;-)[/QUOTE]Niestety z wyborem sędzieny się nie dyskutuje :) Wystawa ogólnie fajnie zorganizowana, ale było strasznie zimno. Ciągle chodziłam w płaszczu a Kiss się trząs, z resztą inne łyse grzywacze też. Kiss na ringu pokazał się fantastycznie. Zero strachu, pięknie szedł, ogonek w górze :) Sędzinie bardzo się podobał, ale powiedziała, że mógłby mieć lepszy ruch, dlatego jego konkurent wygrał. No cóż, mam nadzieję, że innym razem wygramy, bo chce mu zrobić Młodzieżowego Championa :) Chyba do Kielc więcej się nie wybierzemy, bo nie mam zamiaru ani ja ani mój pies marznąć na wystawie. Tym, że Kiss przegrał nie tylko wy byliście zdziwieni. U współwłaścicielki Kissa była super. Szczeniaki boskie. Kiss się ich brzydził i ciągle od nich uciekał :evil_lol: U Izy też było bardzo fajnie :loveu: Buenosek z Kissem fantastycznie się dogadywali :loveu: Ogólnie weekend świetnie spędzony mimo, że bez wygranej. Ale medal srebrny mamy :lol: Zdjęcia robiłam, ale chyba nic fajnego nie wyszło. Szczeniaczków fotki później wstawię. Teraz lecę nadrabiać zaległości na forach i fejsie :lol: