Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Luzia']Noc to się dopiero zaczyna :loveu:[/QUOTE]
Dokładnie :loveu:

Ja myślę, że z Kissem i tak nikt szans nie ma. Nikt nie potrafi tak pięknie latać :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Dokładnie :loveu:

Ja myślę, że z Kissem i tak nikt szans nie ma. Nikt nie potrafi tak pięknie latać :loveu:[/QUOTE]

No widzisz Iza, podrzucisz go parę razy i medal macie w kieszeni :multi: :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak bym mogła :eviltong:[/QUOTE]Myślę, że byś mogła :eviltong:

[quote name='Luzia']To u nich umaszczenie też ważne ? Wiem ciemna jestem, ale ja od dziecka z kundlami parszywymi :loveu: :loveu:
Jedyna rasa w której się zagłębiałam to ONki[/QUOTE]Nie ważne, ale mi takie się nie podoba :diabloti:

[quote name='Angi']dobrej nocki :loveu:[/QUOTE]Wzajemnie )

Posted

[quote name='Luzia']Noc to się dopiero zaczyna :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Dokładnie :loveu:

Ja myślę, że z Kissem i tak nikt szans nie ma. Nikt nie potrafi tak pięknie latać :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Luzia']No widzisz Iza, podrzucisz go parę razy i medal macie w kieszeni :multi: :diabloti:[/QUOTE]Z tą nocą to racja :lol:
Tia, żeby to był konkurs na latanie to od rzau by wygrał :lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol: dobrze mówi, polać Jej :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha

[quote name='magdabroy']Dlaczego mnie tak źle oceniasz? :(:eviltong:[/QUOTE]Boś prawie Niemka :diabloti:

[quote name='Luzia']Przekup sędziego :lol:[/QUOTE]Ale to kobieta :roll::-(

[quote name='Luzia']Dokładnie, polać mi! Byle dużo :diabloti:[/QUOTE]Mi też przy okazji :lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja mam tylko piwo czekoladowe :( :evil_lol:

Może Sędzina lubi Rude :razz:[/QUOTE]Z tego co wiem to dziwna ta sędzina i wybory zawsze ma inne :lol: Niech spodoba się jej Kiss :D

Posted

[quote name='magdabroy']Ja :crazyeye: W moich żyłach płynie tylko polska krew ;) To mój mąż i syn są pomieszani :eviltong:[/QUOTE]Ale mieszkasz w Niemczech :eviltong: A mąż nie jest czysty Niemiec?

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale mieszkasz w Niemczech :eviltong: A mąż nie jest czysty Niemiec?[/QUOTE]

To jak przeprowadzę się do Anglii, to będę angielką :evil_lol:
Jego dziadek był niemcem, więc jego ojciec już tylko w 50%, a on już tylko w 25% ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To jak przeprowadzę się do Anglii, to będę angielką :evil_lol:
Jego dziadek był niemcem, więc jego ojciec już tylko w 50%, a on już tylko w 25% ;)[/QUOTE]Tak :lol: a ja myślałam, że on prawdziwy Niemiec. To on pół Polak pół Niemiec?

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak :lol: a ja myślałam, że on prawdziwy Niemiec. To on pół Polak pół Niemiec?[/QUOTE]

W zasadzie to tylko w 1/4, bo jego mama jest polką i jego babcia też była polką, więc ma więcej polskiej krwi ;)

Posted

[quote name='magdabroy']W zasadzie to tylko w 1/4, bo jego mama jest polką i jego babcia też była polką, więc ma więcej polskiej krwi ;)[/QUOTE]
Jaka mieszanina :lol:
[quote name='Luzia']Jak można krzyżować szlachetne polskie geny z niemieckim szlamem :diabloti::diabloti: Przecież to naziści :lol:[/QUOTE]Rasistka :eviltong: