Ptysiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Luzia']Noc to się dopiero zaczyna :loveu:[/QUOTE] Dokładnie :loveu: Ja myślę, że z Kissem i tak nikt szans nie ma. Nikt nie potrafi tak pięknie latać :loveu: Quote
Luzia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Dokładnie :loveu: Ja myślę, że z Kissem i tak nikt szans nie ma. Nikt nie potrafi tak pięknie latać :loveu:[/QUOTE] No widzisz Iza, podrzucisz go parę razy i medal macie w kieszeni :multi: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='magdabroy']Jak bym mogła :eviltong:[/QUOTE]Myślę, że byś mogła :eviltong: [quote name='Luzia']To u nich umaszczenie też ważne ? Wiem ciemna jestem, ale ja od dziecka z kundlami parszywymi :loveu: :loveu: Jedyna rasa w której się zagłębiałam to ONki[/QUOTE]Nie ważne, ale mi takie się nie podoba :diabloti: [quote name='Angi']dobrej nocki :loveu:[/QUOTE]Wzajemnie ) Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Luzia']Noc to się dopiero zaczyna :loveu:[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Dokładnie :loveu: Ja myślę, że z Kissem i tak nikt szans nie ma. Nikt nie potrafi tak pięknie latać :loveu:[/QUOTE] [quote name='Luzia']No widzisz Iza, podrzucisz go parę razy i medal macie w kieszeni :multi: :diabloti:[/QUOTE]Z tą nocą to racja :lol: Tia, żeby to był konkurs na latanie to od rzau by wygrał :lol: Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Luzia']No widzisz Iza, podrzucisz go parę razy i medal macie w kieszeni :multi: :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: dobrze mówi, polać Jej :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Myślę, że byś mogła :eviltong: [/QUOTE] Dlaczego mnie tak źle oceniasz? :(:eviltong: Quote
Luzia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: dobrze mówi, polać Jej :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie, polać mi! Byle dużo :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: dobrze mówi, polać Jej :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha [quote name='magdabroy']Dlaczego mnie tak źle oceniasz? :(:eviltong:[/QUOTE]Boś prawie Niemka :diabloti: [quote name='Luzia']Przekup sędziego :lol:[/QUOTE]Ale to kobieta :roll::-( [quote name='Luzia']Dokładnie, polać mi! Byle dużo :diabloti:[/QUOTE]Mi też przy okazji :lol: Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ja mam tylko piwo czekoladowe :( :evil_lol: Może Sędzina lubi Rude :razz: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja mam tylko piwo czekoladowe :( :evil_lol: Może Sędzina lubi Rude :razz:[/QUOTE]Z tego co wiem to dziwna ta sędzina i wybory zawsze ma inne :lol: Niech spodoba się jej Kiss :D Quote
Luzia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Kobietę też można przekupić :diabloti: Piwo czekoladowe? OMG a jak to smakuje :crazyeye: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Luzia']Kobietę też można przekupić :diabloti: Piwo czekoladowe? OMG a jak to smakuje :crazyeye:[/QUOTE]Ja tam nikogo nie będę przekupywała :eviltong: Jest ochydne :lol: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Vectra']ten drugi wygląda jakby był golony ...[/QUOTE]Na Ukrainie wszystko możliwe :lol: Quote
*Magda* Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Izabela124.'] Boś prawie Niemka :diabloti: [/QUOTE] Ja :crazyeye: W moich żyłach płynie tylko polska krew ;) To mój mąż i syn są pomieszani :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='magdabroy']Ja :crazyeye: W moich żyłach płynie tylko polska krew ;) To mój mąż i syn są pomieszani :eviltong:[/QUOTE]Ale mieszkasz w Niemczech :eviltong: A mąż nie jest czysty Niemiec? Quote
*Magda* Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Ale mieszkasz w Niemczech :eviltong: A mąż nie jest czysty Niemiec?[/QUOTE] To jak przeprowadzę się do Anglii, to będę angielką :evil_lol: Jego dziadek był niemcem, więc jego ojciec już tylko w 50%, a on już tylko w 25% ;) Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='magdabroy']To jak przeprowadzę się do Anglii, to będę angielką :evil_lol: Jego dziadek był niemcem, więc jego ojciec już tylko w 50%, a on już tylko w 25% ;)[/QUOTE]Tak :lol: a ja myślałam, że on prawdziwy Niemiec. To on pół Polak pół Niemiec? Quote
*Magda* Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Tak :lol: a ja myślałam, że on prawdziwy Niemiec. To on pół Polak pół Niemiec?[/QUOTE] W zasadzie to tylko w 1/4, bo jego mama jest polką i jego babcia też była polką, więc ma więcej polskiej krwi ;) Quote
Luzia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Jak można krzyżować szlachetne polskie geny z niemieckim szlamem :diabloti::diabloti: Przecież to naziści :lol: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='magdabroy']W zasadzie to tylko w 1/4, bo jego mama jest polką i jego babcia też była polką, więc ma więcej polskiej krwi ;)[/QUOTE] Jaka mieszanina :lol: [quote name='Luzia']Jak można krzyżować szlachetne polskie geny z niemieckim szlamem :diabloti::diabloti: Przecież to naziści :lol:[/QUOTE]Rasistka :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Luzia']Ale do murzynów nic nie mam :grins:[/QUOTE]Trzeba być tolerancyjną dla wszystkich :lol: Quote
Recommended Posts