agaciaaa Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Robiłam fotkę tel i nie mam jak wrzucić na kompa :eviltong: Wysyłam Ci MMS a Ty możesz tu wstawić :lol:[/QUOTE] Dopiero spojrzałam na komórkę i zobaczyłam mmsy :eviltong: ale nie wstawie, bo nie mam tu kabelka do telefonu. Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='agaciaaa']Dopiero spojrzałam na komórkę i zobaczyłam mmsy :eviltong: ale nie wstawie, bo nie mam tu kabelka do telefonu.[/QUOTE]No to dupa :( Quote
agaciaaa Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']No to dupa :([/QUOTE] Kabelek mam w S-ce ale tam z kolei nie mam netu :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='agaciaaa']Kabelek mam w S-ce ale tam z kolei nie mam netu :eviltong:[/QUOTE] To po co Ci tam ten kabelek :mad: Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='agaciaaa']Kabelek mam w S-ce ale tam z kolei nie mam netu :eviltong:[/QUOTE]To chyba muszę wykorzystać Izę i jej wysłać :D Ale ona teraz w pracy Quote
agaciaaa Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='magdabroy']To po co Ci tam ten kabelek :mad:[/QUOTE] Generalnie używam go raz w roku, więc nawet nie pomyślałam, żeby go zabrać :eviltong: [SIZE=1]PS. nadrabiam [SIZE=1]właśnie[/SIZE] Waszą galerię, ale tyyyyle mam stron...:mdleje:[/SIZE] [quote name='Izabela124.']To chyba muszę wykorzystać Izę i jej wysłać :D Ale ona teraz w pracy[/QUOTE] Oj tam, nic ciekawego, śnieg jak śnieg :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='agaciaaa'] Oj tam, nic ciekawego, śnieg jak śnieg :diabloti:[/QUOTE]Ale sama chciałaś zobaczyć :eviltong: Wysłałam już te fotki Izie, ale znając ją to za ruski rok wstawi :lol: Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 5 stron.... :roll: i niby to u mnie nagadane zawsze. Ja się już poprawiłam i mało nadrabiania a tu masakra...:eviltong: Dobry wieczór Izusie, Kissusie, Bobussie i reszta stadkussie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Ptysiak']5 stron.... :roll: i niby to u mnie nagadane zawsze. Ja się już poprawiłam i mało nadrabiania a tu masakra...:eviltong: Dobry wieczór Izusie, Kissusie, Bobussie i reszta stadkussie :evil_lol:[/QUOTE]Musisz częściej nas odwiedzać to nie będzie tyle nadrabiania :eviltong: Ha ha Twe powitanie jest boskie :loveu: Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Musisz częściej nas odwiedzać to nie będzie tyle nadrabiania :eviltong: Ha ha Twe powitanie jest boskie :loveu:[/QUOTE] Jak pójdę na emeryturę to będę miała więcej czasu :evil_lol: Chyba, że znowu będę biegała pół dnia po mysłowicach za jakimś futerkiem...:-? Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Ptysiak']Jak pójdę na emeryturę to będę miała więcej czasu :evil_lol: Chyba, że znowu będę biegała pół dnia po mysłowicach za jakimś futerkiem...:-?[/QUOTE]O wątpię :eviltong: Dobre serce masz kobito! Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']O wątpię :eviltong: Dobre serce masz kobito![/QUOTE] Wampiry serca nie mają :diabloti: A tak serio to muszę ją znaleźć lub dowiedzieć się co u niej bo dostanę na głowę:/ Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Ptysiak']Wampiry serca nie mają :diabloti: A tak serio to muszę ją znaleźć lub dowiedzieć się co u niej bo dostanę na głowę:/[/QUOTE]Mają tylko im nie bije :eviltong: Mocno trzymam kciuki by Ci się udało! Quote
agaciaaa Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Ale sama chciałaś zobaczyć :eviltong: Wysłałam już te fotki Izie, ale znając ją to za ruski rok wstawi :lol:[/QUOTE] Bo ja jeszcze sniegu nie widziałam tej jesieni :lol: Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Mają tylko im nie bije :eviltong: Mocno trzymam kciuki by Ci się udało![/QUOTE] No racja ;) Trzymaj trzymaj mocno:) Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='agaciaaa']Bo ja jeszcze sniegu nie widziałam tej jesieni :lol:[/QUOTE]To już widziałaś :evil_lol: [quote name='Ptysiak']No racja ;) Trzymaj trzymaj mocno:)[/QUOTE]Będzie dobrze, musi być! Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Będzie dobrze, musi być![/QUOTE] Wkurza mnie to bo ją głaskałam dziś, bawiła się z Ptysiem. Mogłam ją podstępem złapać i nie patrzeć na to czy się boi czy nie. Może gdybym miała coś do jedzenia przy sobie to pobiegłaby za mną na ogródek. Spałaby teraz w cieple i była bezpieczna... Lama ze mnie :( Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Ptysiak']Wkurza mnie to bo ją głaskałam dziś, bawiła się z Ptysiem. Mogłam ją podstępem złapać i nie patrzeć na to czy się boi czy nie. Może gdybym miała coś do jedzenia przy sobie to pobiegłaby za mną na ogródek. Spałaby teraz w cieple i była bezpieczna... Lama ze mnie :([/QUOTE]To teraz jak pójdziesz z Ptysie na dwór to weź ze sobą jedzenie i smycz dla niej na zapas. Jeśli jest bezdomna to na jedzonko powinna dać się złapać Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']To teraz jak pójdziesz z Ptysie na dwór to weź ze sobą jedzenie i smycz dla niej na zapas. Jeśli jest bezdomna to na jedzonko powinna dać się złapać[/QUOTE] No byłam już tak 2 razy. Smycz, parówki. Tyle, że jej nigdzie teraz nie ma... Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Ptysiak']No byłam już tak 2 razy. Smycz, parówki. Tyle, że jej nigdzie teraz nie ma...[/QUOTE]Kurcze... A może ktoś ją przygarnął Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Kurcze... A może ktoś ją przygarnął[/QUOTE] Oby tak było. Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Ptysiak']Oby tak było.[/QUOTE] Trzeba mieć nadzieję. Ja już uciekam, bo jutro mam zajęcia na 8:30 a muszę jeszcze z psami wyjść. Dobranoc :) Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Trzeba mieć nadzieję. Ja już uciekam, bo jutro mam zajęcia na 8:30 a muszę jeszcze z psami wyjść. Dobranoc :)[/QUOTE] Dobrej nocy i kolorowych :) Quote
Izabela124. Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Ptysiak']Dobrej nocy i kolorowych :)[/QUOTE]Dzięki :) [quote name='Kaaasia']Cześć sforo z Akizabo :lol:[/QUOTE]Ha ha witaj :) Quote
Recommended Posts