Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Robiłam fotkę tel i nie mam jak wrzucić na kompa :eviltong: Wysyłam Ci MMS a Ty możesz tu wstawić :lol:[/QUOTE]

Dopiero spojrzałam na komórkę i zobaczyłam mmsy :eviltong: ale nie wstawie, bo nie mam tu kabelka do telefonu.

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']To po co Ci tam ten kabelek :mad:[/QUOTE]

Generalnie używam go raz w roku, więc nawet nie pomyślałam, żeby go zabrać :eviltong:

[SIZE=1]PS. nadrabiam [SIZE=1]właśnie[/SIZE] Waszą galerię, ale tyyyyle mam stron...:mdleje:[/SIZE]

[quote name='Izabela124.']To chyba muszę wykorzystać Izę i jej wysłać :D Ale ona teraz w pracy[/QUOTE]

Oj tam, nic ciekawego, śnieg jak śnieg :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']
Oj tam, nic ciekawego, śnieg jak śnieg :diabloti:[/QUOTE]Ale sama chciałaś zobaczyć :eviltong: Wysłałam już te fotki Izie, ale znając ją to za ruski rok wstawi :lol:

Posted

5 stron.... :roll:
i niby to u mnie nagadane zawsze. Ja się już poprawiłam i mało nadrabiania a tu masakra...:eviltong:

Dobry wieczór Izusie, Kissusie, Bobussie i reszta stadkussie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']5 stron.... :roll:
i niby to u mnie nagadane zawsze. Ja się już poprawiłam i mało nadrabiania a tu masakra...:eviltong:

Dobry wieczór Izusie, Kissusie, Bobussie i reszta stadkussie :evil_lol:[/QUOTE]Musisz częściej nas odwiedzać to nie będzie tyle nadrabiania :eviltong:
Ha ha Twe powitanie jest boskie :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Musisz częściej nas odwiedzać to nie będzie tyle nadrabiania :eviltong:
Ha ha Twe powitanie jest boskie :loveu:[/QUOTE]
Jak pójdę na emeryturę to będę miała więcej czasu :evil_lol: Chyba, że znowu będę biegała pół dnia po mysłowicach za jakimś futerkiem...:-?

Posted

[quote name='Ptysiak']Jak pójdę na emeryturę to będę miała więcej czasu :evil_lol: Chyba, że znowu będę biegała pół dnia po mysłowicach za jakimś futerkiem...:-?[/QUOTE]O wątpię :eviltong: Dobre serce masz kobito!

Posted

[quote name='Izabela124.']O wątpię :eviltong: Dobre serce masz kobito![/QUOTE]
Wampiry serca nie mają :diabloti:
A tak serio to muszę ją znaleźć lub dowiedzieć się co u niej bo dostanę na głowę:/

Posted

[quote name='Ptysiak']Wampiry serca nie mają :diabloti:
A tak serio to muszę ją znaleźć lub dowiedzieć się co u niej bo dostanę na głowę:/[/QUOTE]Mają tylko im nie bije :eviltong: Mocno trzymam kciuki by Ci się udało!

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale sama chciałaś zobaczyć :eviltong: Wysłałam już te fotki Izie, ale znając ją to za ruski rok wstawi :lol:[/QUOTE]

Bo ja jeszcze sniegu nie widziałam tej jesieni :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Bo ja jeszcze sniegu nie widziałam tej jesieni :lol:[/QUOTE]To już widziałaś :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']No racja ;)
Trzymaj trzymaj mocno:)[/QUOTE]Będzie dobrze, musi być!

Posted

[quote name='Izabela124.']Będzie dobrze, musi być![/QUOTE]
Wkurza mnie to bo ją głaskałam dziś, bawiła się z Ptysiem. Mogłam ją podstępem złapać i nie patrzeć na to czy się boi czy nie. Może gdybym miała coś do jedzenia przy sobie to pobiegłaby za mną na ogródek. Spałaby teraz w cieple i była bezpieczna...
Lama ze mnie :(

Posted

[quote name='Ptysiak']Wkurza mnie to bo ją głaskałam dziś, bawiła się z Ptysiem. Mogłam ją podstępem złapać i nie patrzeć na to czy się boi czy nie. Może gdybym miała coś do jedzenia przy sobie to pobiegłaby za mną na ogródek. Spałaby teraz w cieple i była bezpieczna...
Lama ze mnie :([/QUOTE]To teraz jak pójdziesz z Ptysie na dwór to weź ze sobą jedzenie i smycz dla niej na zapas. Jeśli jest bezdomna to na jedzonko powinna dać się złapać

Posted

[quote name='Izabela124.']To teraz jak pójdziesz z Ptysie na dwór to weź ze sobą jedzenie i smycz dla niej na zapas. Jeśli jest bezdomna to na jedzonko powinna dać się złapać[/QUOTE]
No byłam już tak 2 razy. Smycz, parówki. Tyle, że jej nigdzie teraz nie ma...

Posted

[quote name='Izabela124.']Trzeba mieć nadzieję.
Ja już uciekam, bo jutro mam zajęcia na 8:30 a muszę jeszcze z psami wyjść. Dobranoc :)[/QUOTE]
Dobrej nocy i kolorowych :)