*Magda* Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Izabela124.']Jakoś nie lubię Niemiec, ogólnie podoba mi się tam, ale już tak mam, że nie lubię Niemców, Niemiec, języka niemieckiego. Wiem rasistka jestem :evil_lol:[/QUOTE] Ja kiedyś powiedziałam, że nigdy do Niemiec nie wyjadę :shake: Ale poznałam Bogdana, on po roku wyjechał i nie miałam wyjścia ;) Albo razem w Niemczech albo nie ma "nas" :( Nie cierpię tego języka, ale do reszty się już przyzwyczaiłam ;) Quote
Izabela124. Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='magdabroy']Ja kiedyś powiedziałam, że nigdy do Niemiec nie wyjadę :shake: Ale poznałam Bogdana, on po roku wyjechał i nie miałam wyjścia ;) Albo razem w Niemczech albo nie ma "nas" :( Nie cierpię tego języka, ale do reszty się już przyzwyczaiłam ;)[/QUOTE]W sumie dla miłości wiele można zrobić. Jeśli chodzi o język to go nie umiem i nawet nie chce umieć, po prostu mi nie pasuje i tyle :) Do reszty też bym mogła się przyzwyczaić. Quote
*Magda* Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ja po niemiecku nie mówię :oops: Ale rozumiem bardzo dużo ;) Jednak skończyły się dobre czasy i muszę zacząć gadać, bo dziecko szybko rośnie i nie mogę zostawić ze wszystkim Bogdana ;) Quote
Izabela124. Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='magdabroy']Ja po niemiecku nie mówię :oops: Ale rozumiem bardzo dużo ;) Jednak skończyły się dobre czasy i muszę zacząć gadać, bo dziecko szybko rośnie i nie mogę zostawić ze wszystkim Bogdana ;)[/QUOTE] Nigdy chyba się nie przekonam do tego języka, więc Cię rozumiem Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 (edited) [B]U nas śnieg pada i jest biało [/B]:lol: [B]Mam zdjęcie na dowód tego, ale potem wstawię. Od dziś mam hodowlę o nazwie AKIZABO :multi: Jednak szczeniaki nie prędko będą, bo najpierw muszę zakupić sukę :)[/B] Edited October 26, 2012 by Izabela124. Quote
kaskaSz Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 w Łomży jeszcze nie pada, ale tam myślalam, że chyba nas czeka śnieg. Nazwa hodowli świetna, widzę w niej twoje imie, początek imienia Bobika i....? Dobrze kombinuję? Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='kaskaSz']w Łomży jeszcze nie pada, ale tam myślalam, że chyba nas czeka śnieg. Nazwa hodowli świetna, widzę w niej twoje imie, początek imienia Bobika i....? Dobrze kombinuję?[/QUOTE]Dobrze kombinujesz :) A- tu niema znaczenia(ale może następny pies będzie miał imię na tę literę :D) K- KISS IZA- ja, BO- Bobik Quote
kaskaSz Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 pewnie literka A się gdzieś wkradnie po drodze, a jakbyś planowała mioty to alfabetycznie czy bez znaczenia? Ja już w sumie tez mam nazwę swojej hodowli, ale raczej do tego prędko nie dojdzie, albo w ogóle :P Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='kaskaSz']pewnie literka A się gdzieś wkradnie po drodze, a jakbyś planowała mioty to alfabetycznie czy bez znaczenia? Ja już w sumie tez mam nazwę swojej hodowli, ale raczej do tego prędko nie dojdzie, albo w ogóle :P[/QUOTE]Alfabetycznie :) Na pewno kiedyś dojdzie, trzeba spełniać marzenia :) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.'][B]U nas śnieg pada i jest biało [/B]:lol: [B]Mam zdjęcie na dowód tego, ale potem wstawię. Od dziś mam hodowlę o nazwie AKIZABO :multi: Jednak szczeniaki nie prędko będą, bo najpierw muszę zakupić sukę :)[/B][/QUOTE] Gratuluję przydomka:) Jest jedyny w swoim rodzaju i taki Twój:) A tutaj - mina niesamowita:) [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_9975.jpg[/url] Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Vectra']fajna nazwa :)[/QUOTE]Dzięki :) [quote name='Asiaczek']Gratuluję przydomka:) Jest jedyny w swoim rodzaju i taki Twój:) A tutaj - mina niesamowita:) [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_9975.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE]Dzięki Asiaczku :) Kiss lubi strzelać głupie miny :lol: Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]Witaj w śnieżny dzień :) Quote
agaciaaa Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0060.jpg[/url] ale suuuuper się uśmiecha :loveu::loveu: Quote
darii_iia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Witaj w śnieżny dzień :)[/QUOTE] śnieżny ? :o Wiitaj, po długiej przerwie. :lol: jak dużo fotek. :loveu: A Bobik ma mistrzowski uśmiech. ;) Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='agaciaaa'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0060.jpg[/URL] ale suuuuper się uśmiecha :loveu::loveu:[/QUOTE]:) [quote name='darii_iia']śnieżny ? :o Wiitaj, po długiej przerwie. :lol: jak dużo fotek. :loveu: A Bobik ma mistrzowski uśmiech. ;)[/QUOTE]Witaj :) U nas dziś cały dzień albo śnieg jest albo słońce go rozpuszcza a potem na nowo pada :D Obecnie jest Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='agaciaaa']Pokaż ten snieg bo nie wierze :cool3:[/QUOTE]Robiłam fotkę tel i nie mam jak wrzucić na kompa :eviltong: Wysyłam Ci MMS a Ty możesz tu wstawić :lol: [quote name='malyszon1']Piękne pieski, widziałem tylko kilka(naście) zdjęć bo nie sposób przebrnąć przez cały wątek.[/QUOTE]Witam nowego gościa :) Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='magdabroy']To kiedy zakup suczki? :cool3:[/QUOTE]Ja bym mogła i już kupić, ale rodzice nie są chętni :( Quote
*Magda* Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Ja bym mogła i już kupić, ale rodzice nie są chętni :([/QUOTE] Kup im suczkę pod choinkę :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='magdabroy']Kup im suczkę pod choinkę :evil_lol:[/QUOTE]To bym szukała domu razem z trzema psami :roll::diabloti: Quote
*Magda* Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ale to byłby ich pies, więc nie mogliby go wyrzucić, bo to podpada pod znęcanie się nad zwierzętami :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='magdabroy']Ale to byłby ich pies, więc nie mogliby go wyrzucić, bo to podpada pod znęcanie się nad zwierzętami :diabloti:[/QUOTE]Ha ha ha nie przejdzie to :D Quote
Recommended Posts