Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaaasia']Czytając to forum mam wrażenie że tutaj wszyscy są normalni inaczej :evil_lol:[/QUOTE]NIE! To inni są inni :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Psychopatki :evil_lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Mam taki zamiar, w końcu po co mi stary pies? Mam teraz noszy model :loveu: Ale nikt ni chce takiego starucha :shake:[/QUOTE]
ogłoś na PWP , że albo zabierają już , albo szpadlem w łeb.
i po kłopocie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']idź lepiej pracuj nad świadomością mimiki u Oliego , bo mnie on wykończy :evil_lol:[/QUOTE]
Przepraszam bardzo a co z jego mimiką jest nie tak :diabloti:. On swoją innością wpasował się w ten świat :evil_lol:

[quote name='Vectra']Daj Bobikowi kliker , niech Cię nauczy kilku sztuczek :grins:[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Przepraszam bardzo a co z jego mimiką jest nie tak :diabloti:. On swoją innością wpasował się w ten świat :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Zamiast patyka/opony czy tam czegoś ... daj mu lustro :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ogłoś na PWP , że albo zabierają już , albo szpadlem w łeb.
i po kłopocie :diabloti:[/QUOTE]Może lepiej Ty to zrób, bo ja bojkam się zlinczowania, a Modowi nikt nie podskoczy :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Aga u mnie piwa nie dostaniesz!!! :evil_lol:[/QUOTE]Nic jej nie dawaj, nie wiadomo po czym jeszcze ma rozwolnienie :shake:

[quote name='Kaaasia']Przepraszam bardzo a co z jego mimiką jest nie tak :diabloti:. On swoją innością wpasował się w ten świat :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Pies musi mieć wiadomość wszystkiego, więc ucz Oliego świadomości fafli :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jesteś gorzej ohydna od Ptysiakowej :shake:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Ptysiak'][B]Aga u mnie piwa nie dostaniesz!!![/B] :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Vectra']Zamiast patyka/opony czy tam czegoś ... daj mu lustro :diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Nic jej nie dawaj, nie wiadomo po czym jeszcze ma rozwolnienie :shake:[/QUOTE]
Masz rację, monitor może ze mną polizać i tyle :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Zamiast patyka/opony czy tam czegoś ... daj mu lustro :diabloti:[/QUOTE]
Żeby pentkło, a ja będę miała siedem lat większego nieszczęścia :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']

Pies musi mieć wiadomość wszystkiego, więc ucz Oliego świadomości fafli :lol:[/QUOTE]
Ja tam go naumiem świadomości rzęs :diabloti:

Posted

Ja próbuje od 5 lat z Klementyną , pracy nad świadomością jej mózgu i w sumie też już zwątpiłam że ona go ma :shake:

ale za to photoshopa znam doskonale :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ja na PWP nie wchodzę , tam mi ubliżają od modów :diabloti: że za grubą kasę nic nie robię :evil_lol:[/QUOTE]Ej to ja też chcę być modem i zarabiać dużą kasę, na obiektyw zarobię :lol: A tak serio to oni są psychiczni :shake:

[quote name='Ptysiak']

Masz rację, monitor może ze mną polizać i tyle :evil_lol:[/QUOTE]Ewentualnie podłogę :evil_lol:

[quote name='Kaaasia']
Ja tam go naumiem świadomości rzęs :diabloti:[/QUOTE]Będziesz alfą i omegą szkoleniowcem :razz:

[quote name='Ptysiak']Ja sobie ucięłam kawałek palca na słoiku :diabloti:[/QUOTE]:crazyeye: Masakra!

[quote name='Vectra']Ja próbuje od 5 lat z Klementyną , pracy nad świadomością jej mózgu i w sumie też już zwątpiłam że ona go ma :shake:

ale za to photoshopa znam doskonale :diabloti:[/QUOTE]Bo się nie znasz na psach i tylko potrafisz je puszczać w las :shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']No nie wiem, ona sobie palec krajalnicą ucięła :razz:[/QUOTE]

a wczoraj ręke nożem do tapet :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

Masz rację, monitor może ze mną polizać i tyle :evil_lol:[/QUOTE]

ale nie wiesz co ja mam po lizaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ide spać bo zaraz sobie czoło połamie o klawiaturę :eviltong:

Posted

O podłogę to by się przydało, Ptysiek mi znowu nanosił błota do kuchni :evil_lol:

Masakra to była jak włożyłam ten palec pod wodę i zamiast zimnej włączyłam gorącą :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Bo się nie znasz na psach i tylko potrafisz je puszczać w las :shake:[/QUOTE]
gorzej że puszczam w las i wracają :shake: a to nie tak miało być ...