Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']no do teraz nie moge tego przeżyć że pare kropel poleciało w klawiaturę :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dopuść samca i staraj sie o uznanie ojcostwa , 50 na 50 :evil_lol:

[/QUOTE]Powinnaś z tego powodu płakać!
Ale Kiss jeszcze nie ma uprawnień, on dopiero ma niecałe 9 miesięcy :eviltong:

[quote name='Ptysiak']Nie na monitor... ale wylizałam :evil_lol:[/QUOTE]Fuuuuuuuu :eviltong:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Lepiej na lustrzankę zbieraj, będziesz modna na dogo. Jeszcze szczeniaka sobie spraw, najlepiej bardzo trudnej rasy! Chodź z nim na szkolenie, agility, frizbi, tropienie, IPO i obedience i naucz tryjlon sztuczek :lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak go naumiem mówić to zarobie jeszcze na drugi aparat i następnego szczeniaka :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak go naumiem mówić to zarobie jeszcze na drugi aparat i następnego szczeniaka :evil_lol:[/QUOTE]To ucz go, będziesz mega bogata i sławna :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Lepiej na lustrzankę zbieraj, będziesz modna na dogo. Jeszcze szczeniaka sobie spraw, najlepiej bardzo trudnej rasy! Chodź z nim na szkolenie, agility, frizbi, tropienie, IPO i obedience i naucz tryjlon sztuczek :lol:[/QUOTE]
oooooooooo , dokładnie tooooooooooooo :diabloti:
Gdybym nie kryła i nie czekała na miot , to już bym sobie kupiła ten obiektyw .... a tak pomarzę sobie jeszcze :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']To ucz go, będziesz mega bogata i sławna :D[/QUOTE]
Mogę juz podpisy Wam dać będziecie potem szpanowały :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Na tym monitorze było tysiąc zarazków i nie wiadomo co jeszcze :diabloti:[/QUOTE]
A jakie pożywne to wszystko :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']oooooooooo , dokładnie tooooooooooooo :diabloti:
Gdybym nie kryła i nie czekała na miot , to już bym sobie kupiła ten obiektyw .... a tak pomarzę sobie jeszcze :evil_lol:[/QUOTE]Kiedś wystarczyło mieć szczeniaka i lustrzankę a teraz takie wymogi :(
ale u Ciebie to bliżej niż dalej au mnie odwrotnie :(

[quote name='Ptysiak']Mogę juz podpisy Wam dać będziecie potem szpanowały :evil_lol:

A jakie pożywne to wszystko :evil_lol:[/QUOTE]To daj :)
Jesteś ohydna :eviltong:

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie na monitor... ale wylizałam :evil_lol:[/QUOTE]

mniami :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Powinnaś z tego powodu płakać!
Ale Kiss jeszcze nie ma uprawnień, on dopiero ma niecałe 9 miesięcy :eviltong:

[/QUOTE]

własnie nos wydmuchałam :evil_lol:

to sie jakoś ominie , tyle przekrętów na tym świecie :siara:

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak go naumiem mówić to zarobie jeszcze na drugi aparat i następnego szczeniaka :evil_lol:[/QUOTE]

i na czekoladkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Kiedyś wystarczyło mieć psa , aparat i darmowego gimpa :diabloti:

Teraz są wyższe standardy :evil_lol:[/QUOTE]urde a j nigdy nie miałam gimpa to znaczy, że nigdy ni byłam sławna? :crazyeye::placz:

[quote name='dOgLoV']mniami :evil_lol:

własnie nos wydmuchałam :evil_lol:

to sie jakoś ominie , tyle przekrętów na tym świecie :siara:

[/QUOTE]No w sumie Kiss chętnie zostałby tatusiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Iza , jak nie ma uprawnień , możesz pisać o warunkowe krycia ... a co tam , kto by się nie zgodził :eviltong:[/QUOTE]Ależ mi pomysł podsunęła :evil_lol: Będę wiedziała na przyszłość :D

Posted

[quote name='Izabela124.']To daj :)
Jesteś ohydna :eviltong:[/QUOTE]
To jest podpis ------> *^*&%^$^%$

Wiem :diabloti:

[quote name='dOgLoV']mniami :evil_lol:[/QUOTE]
Widzisz? Aga wie co dobre :evil_lol:

I na czekoladkę !!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']To jest podpis ------> *^*&%^$^%$

Wiem :diabloti:

Widzisz? Aga wie co dobre :evil_lol:

I na czekoladkę !!! :evil_lol:[/QUOTE]Jakiś brzydki ten podpis, składam reklamację :diabloti:
Ta czekoladka jest niedobra, piłam to rok temu, bleeee

Posted

[quote name='Izabela124.']:placz::placz::placz: Zawsze czułam, że jestem inna :-([/QUOTE]
za późno na dogo się zarejestrowałaś , teraz nie wiem czy da się coś z tym zrobić :shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jakiś brzydki ten podpis, składam reklamację :diabloti:
Ta czekoladka jest niedobra, piłam to rok temu, bleeee[/QUOTE]
Brzydki? :(
Po czekoladce wydałby Ci się ładny :evil_lol:

Ja ją uwielbiam :loveu:

[quote name='Vectra']za późno na dogo się zarejestrowałaś , teraz nie wiem czy da się coś z tym zrobić :shake:[/QUOTE]
z tym to już nic się nie da zrobić, przepadło :-(

Posted

[quote name='Izabela124.']:placz::placz::placz: Zawsze czułam, że jestem inna :-([/QUOTE]
Czytając to forum mam wrażenie że tutaj wszyscy są normalni inaczej :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Czytając to forum mam wrażenie że tutaj wszyscy są normalni inaczej :evil_lol:[/QUOTE]
idź lepiej pracuj nad świadomością mimiki u Oliego , bo mnie on wykończy :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']za późno na dogo się zarejestrowałaś , teraz nie wiem czy da się coś z tym zrobić :shake:[/QUOTE]O jejciuś :placz: I co ja teraz mam bidna robić? :-(

[quote name='Ptysiak']Brzydki? :(
Po czekoladce wydałby Ci się ładny :evil_lol:

Ja ją uwielbiam :loveu:

z tym to już nic się nie da zrobić, przepadło :-([/QUOTE]Ja tam wolę ine trunki, po piwie ciągl chce mi się siku

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i to jaki bajer , po niej nie ma szns na zatwardzenie :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha masz ciągle rozwolnienie? :diabloti: