Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='dOgLoV']no do teraz nie moge tego przeżyć że pare kropel poleciało w klawiaturę :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dopuść samca i staraj sie o uznanie ojcostwa , 50 na 50 :evil_lol: [/QUOTE]Powinnaś z tego powodu płakać! Ale Kiss jeszcze nie ma uprawnień, on dopiero ma niecałe 9 miesięcy :eviltong: [quote name='Ptysiak']Nie na monitor... ale wylizałam :evil_lol:[/QUOTE]Fuuuuuuuu :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Lepiej na lustrzankę zbieraj, będziesz modna na dogo. Jeszcze szczeniaka sobie spraw, najlepiej bardzo trudnej rasy! Chodź z nim na szkolenie, agility, frizbi, tropienie, IPO i obedience i naucz tryjlon sztuczek :lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak go naumiem mówić to zarobie jeszcze na drugi aparat i następnego szczeniaka :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Jakie fuuuu? Przynajmniej mam czysty teraz :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak go naumiem mówić to zarobie jeszcze na drugi aparat i następnego szczeniaka :evil_lol:[/QUOTE]To ucz go, będziesz mega bogata i sławna :D Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Jakie fuuuu? Przynajmniej mam czysty teraz :evil_lol:[/QUOTE]Na tym monitorze było tysiąc zarazków i nie wiadomo co jeszcze :diabloti: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Lepiej na lustrzankę zbieraj, będziesz modna na dogo. Jeszcze szczeniaka sobie spraw, najlepiej bardzo trudnej rasy! Chodź z nim na szkolenie, agility, frizbi, tropienie, IPO i obedience i naucz tryjlon sztuczek :lol:[/QUOTE] oooooooooo , dokładnie tooooooooooooo :diabloti: Gdybym nie kryła i nie czekała na miot , to już bym sobie kupiła ten obiektyw .... a tak pomarzę sobie jeszcze :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']To ucz go, będziesz mega bogata i sławna :D[/QUOTE] Mogę juz podpisy Wam dać będziecie potem szpanowały :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Na tym monitorze było tysiąc zarazków i nie wiadomo co jeszcze :diabloti:[/QUOTE] A jakie pożywne to wszystko :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']oooooooooo , dokładnie tooooooooooooo :diabloti: Gdybym nie kryła i nie czekała na miot , to już bym sobie kupiła ten obiektyw .... a tak pomarzę sobie jeszcze :evil_lol:[/QUOTE]Kiedś wystarczyło mieć szczeniaka i lustrzankę a teraz takie wymogi :( ale u Ciebie to bliżej niż dalej au mnie odwrotnie :( [quote name='Ptysiak']Mogę juz podpisy Wam dać będziecie potem szpanowały :evil_lol: A jakie pożywne to wszystko :evil_lol:[/QUOTE]To daj :) Jesteś ohydna :eviltong: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Kiedyś wystarczyło mieć psa , aparat i darmowego gimpa :diabloti: Teraz są wyższe standardy :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie na monitor... ale wylizałam :evil_lol:[/QUOTE] mniami :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Powinnaś z tego powodu płakać! Ale Kiss jeszcze nie ma uprawnień, on dopiero ma niecałe 9 miesięcy :eviltong: [/QUOTE] własnie nos wydmuchałam :evil_lol: to sie jakoś ominie , tyle przekrętów na tym świecie :siara: [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak go naumiem mówić to zarobie jeszcze na drugi aparat i następnego szczeniaka :evil_lol:[/QUOTE] i na czekoladkę :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Iza , jak nie ma uprawnień , możesz pisać o warunkowe krycia ... a co tam , kto by się nie zgodził :eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']Kiedyś wystarczyło mieć psa , aparat i darmowego gimpa :diabloti: Teraz są wyższe standardy :evil_lol:[/QUOTE]urde a j nigdy nie miałam gimpa to znaczy, że nigdy ni byłam sławna? :crazyeye::placz: [quote name='dOgLoV']mniami :evil_lol: własnie nos wydmuchałam :evil_lol: to sie jakoś ominie , tyle przekrętów na tym świecie :siara: [/QUOTE]No w sumie Kiss chętnie zostałby tatusiem :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']Iza , jak nie ma uprawnień , możesz pisać o warunkowe krycia ... a co tam , kto by się nie zgodził :eviltong:[/QUOTE]Ależ mi pomysł podsunęła :evil_lol: Będę wiedziała na przyszłość :D Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Jaka sławna ? znaczy NIGDY nie byłaś normalna :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']To daj :) Jesteś ohydna :eviltong:[/QUOTE] To jest podpis ------> *^*&%^$^%$ Wiem :diabloti: [quote name='dOgLoV']mniami :evil_lol:[/QUOTE] Widzisz? Aga wie co dobre :evil_lol: I na czekoladkę !!! :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']Jaka sławna ? znaczy NIGDY nie byłaś normalna :evil_lol:[/QUOTE]:placz::placz::placz: Zawsze czułam, że jestem inna :-( Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']To jest podpis ------> *^*&%^$^%$ Wiem :diabloti: Widzisz? Aga wie co dobre :evil_lol: I na czekoladkę !!! :evil_lol:[/QUOTE]Jakiś brzydki ten podpis, składam reklamację :diabloti: Ta czekoladka jest niedobra, piłam to rok temu, bleeee Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']:placz::placz::placz: Zawsze czułam, że jestem inna :-([/QUOTE] za późno na dogo się zarejestrowałaś , teraz nie wiem czy da się coś z tym zrobić :shake: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Jakiś brzydki ten podpis, składam reklamację :diabloti: Ta czekoladka jest niedobra, piłam to rok temu, bleeee[/QUOTE] Brzydki? :( Po czekoladce wydałby Ci się ładny :evil_lol: Ja ją uwielbiam :loveu: [quote name='Vectra']za późno na dogo się zarejestrowałaś , teraz nie wiem czy da się coś z tym zrobić :shake:[/QUOTE] z tym to już nic się nie da zrobić, przepadło :-( Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] I na czekoladkę !!! :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to jaki bajer , po niej nie ma szns na zatwardzenie :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']:placz::placz::placz: Zawsze czułam, że jestem inna :-([/QUOTE] Czytając to forum mam wrażenie że tutaj wszyscy są normalni inaczej :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Kaaasia']Czytając to forum mam wrażenie że tutaj wszyscy są normalni inaczej :evil_lol:[/QUOTE] idź lepiej pracuj nad świadomością mimiki u Oliego , bo mnie on wykończy :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to jaki bajer , po niej nie ma szns na zatwardzenie :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']za późno na dogo się zarejestrowałaś , teraz nie wiem czy da się coś z tym zrobić :shake:[/QUOTE]O jejciuś :placz: I co ja teraz mam bidna robić? :-( [quote name='Ptysiak']Brzydki? :( Po czekoladce wydałby Ci się ładny :evil_lol: Ja ją uwielbiam :loveu: z tym to już nic się nie da zrobić, przepadło :-([/QUOTE]Ja tam wolę ine trunki, po piwie ciągl chce mi się siku [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to jaki bajer , po niej nie ma szns na zatwardzenie :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha masz ciągle rozwolnienie? :diabloti: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']O jejciuś :placz: I co ja teraz mam bidna robić? :-( [/QUOTE] Daj Bobikowi kliker , niech Cię nauczy kilku sztuczek :grins: Quote
Recommended Posts