Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Dobry wieczór Iza :)

Śliczne zdjęcia :loveu:
ps. dziękuję za info o serduszku :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha super, że mogłam pomóc :D

[quote name='agaga21']oj iza, bardzo mi przykro z powodu śmierci babci :( :(
[B](*) (*) (*)[/B][/QUOTE]:buzi:

[quote name='lasoa']będę próbować :)[/QUOTE]ak coś wyjdzie to proszę pochwalić się efektami :)

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Hejka ;)

bardzo mi przykro z powodu babci :-(

zdjęcia wystawowe piękne :loveu::loveu::loveu::loveu:

gratulujemy ;)

pewnie masz jasny obiektyw ze na hali wychodza Ci tak piękne zdjęcia ??

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

bardzo mi przykro z powodu babci :-(

zdjęcia wystawowe piękne :loveu::loveu::loveu::loveu:

gratulujemy ;)

pewnie masz jasny obiektyw ze na hali wychodza Ci tak piękne zdjęcia ??[/QUOTE]Tak, mam bardzo jasny obiektyw 1.8

Posted

[quote name='Izabela124.']Zawsze marzyłam o mojej ukochanej stałce :loveu: A teraz mi się marzy jakieś tele[/QUOTE]

jasny i do tego długi obiektyw to marzenie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']jasny i do tego długi obiektyw to marzenie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
A moje to coś lepszego od tego gówienka za 200 zeta... :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']jasny i do tego długi obiektyw to marzenie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
kupi sobie człowiek lustrzankę i dopiero lista marzeń się uruchamia :evil_lol:

ja marzę o 70-200 seria L ze światłem 2.8 ... ale to długo pomarzę zanim zrealizuje ... koszmarne pieniądze to kosztuje :-(

Posted

[quote name='Vectra']Zdjęcia wystawowe , bardzo miłe dla oka :)
jednak dochodzę do tego , że łyse mi się bardziej podobają niż kudłate :p[/QUOTE]Ja ich nie robiłam, moim aparatem zajęła się współwłaścicielka Kissa :)
Mi już drugi łysol się marzy :loveu:

[quote name='dOgLoV']jasny i do tego długi obiektyw to marzenie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]Oj tak. Tylko na razie funduszy brak

Posted

[quote name='Ptysiak']A moje to coś lepszego od tego gówienka za 200 zeta... :roll::evil_lol:[/QUOTE]Nie wiem o co kaman? :evil_lol:

[quote name='Vectra']kupi sobie człowiek lustrzankę i dopiero lista marzeń się uruchamia :evil_lol:

ja marzę o 70-200 seria L ze światłem 2.8 ... ale to długo pomarzę zanim zrealizuje ... koszmarne pieniądze to kosztuje :-([/QUOTE]Jej to też moje marzenie, ale najpierw muszę wygrać w totka ha ha

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie wiem o co kaman? :evil_lol:[/QUOTE]
O to, że macie wypasione aparaty i marzycie o dodatkach do nich a ja dopiero zaczynam marzyć o aparacie bo mam takie małe gówienko BENQ za całe 199 zeta i jak widzę Wasze zdjęcia a moje to mam ochotę przestać focić :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']A moje to coś lepszego od tego gówienka za 200 zeta... :roll::evil_lol:[/QUOTE]

dodaj jedno 0 i masz lustrzankę :evil_lol:

[quote name='Vectra']kupi sobie człowiek lustrzankę i dopiero lista marzeń się uruchamia :evil_lol:

ja marzę o 70-200 seria L ze światłem 2.8 ... ale to długo pomarzę zanim zrealizuje ... koszmarne pieniądze to kosztuje :-([/QUOTE]

jak marzyć to porządnie :evil_lol:

ehhh na takie cacko to pewnie 4-5 tysiączków by pękło :roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']O to, że macie wypasione aparaty i marzycie o dodatkach do nich a ja dopiero zaczynam marzyć o aparacie bo mam takie małe gówienko BENQ za całe 199 zeta i jak widzę Wasze zdjęcia a moje to mam ochotę przestać focić :roll::evil_lol:[/QUOTE]a to już rozumiem :) Ale ja też kiedyś miałam kompakt i byłam z niego bardzo zadowolona :)

[quote name='dOgLoV']dodaj jedno 0 i masz lustrzankę :evil_lol:

jak marzyć to porządnie :evil_lol:

ehhh na takie cacko to pewnie 4-5 tysiączków by pękło :roll:[/QUOTE][url]http://allegro.pl/canon-ef-70-200mm-f-2-8l-is-ii-usm-poznan-raty-fv-i2702229959.html[/url] jest za 9000tys :-(
Ale Vectra sprzeda szczeniaczki i może kupować :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']hmmm....
2000...
dodałam i nie mam :shake::evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt:

sie popliłam piwem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i pare kropel się zmarnowało :placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']a to już rozumiem :) Ale ja też kiedyś miałam kompakt i byłam z niego bardzo zadowolona :)

[URL]http://allegro.pl/canon-ef-70-200mm-f-2-8l-is-ii-usm-poznan-raty-fv-i2702229959.html[/URL] jest za [B]9000tys[/B] :-(
Ale Vectra sprzeda szczeniaczki i może kupować :diabloti:[/QUOTE]

o quwa , trzeba Qwende dopuścić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']o quwa , trzeba Qwende dopuścić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
teraz to ja się poplułam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Marnotrawstwo, piwo ulewają :shake:[/QUOTE]

no do teraz nie moge tego przeżyć że pare kropel poleciało w klawiaturę :roll:

[quote name='Izabela124.']Dopuszczaj! Szkoda, że ja nie mam suczki :shake::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dopuść samca i staraj sie o uznanie ojcostwa , 50 na 50 :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']teraz to ja się poplułam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

mam nadzieję że z powrotem do kufla :eek2:

Posted

[quote name='Ptysiak']teraz to ja się poplułam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Lepiej na lustrzankę zbieraj, będziesz modna na dogo. Jeszcze szczeniaka sobie spraw, najlepiej bardzo trudnej rasy! Chodź z nim na szkolenie, agility, frizbi, tropienie, IPO i obedience i naucz tryjlon sztuczek :lol: