Anecioreczek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ktoś wie coś na temat tej szkoły? [URL]http://www.miastopokoju.republika.pl[/URL] Ja wiem tyle ze mają bardzo miłego p. od Tresury:cool3: I wspaniałe Psy. Ale niewiem czy ktoś z waszych znajomych szkolił tam psa...? Quote
Marchewkowy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 jestem ciekawa czy ktoś wie coś o tym ośrodku.Czekam na opinie i pozdrawiam Martyna;) Quote
asiunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Hej! Szkoła fajna, niedroga, Andrzej Rapacz sympatyczny,znający sie na rzeczy i podchodzący do każdego psa indywidualnie.Ogólnie polecam;) Quote
Marchewkowy Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Spotkałam sie z tym Panem racja,podejście indywidualne do każdego psa.Polecam jestem zachwycona :) Facet zna się na rzeczy heh Quote
Kati Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Chyba niedługo się tam wybiorę zobaczyć co i jak. Wiecie moze czy jest tam psie przedszkole? Quote
Marchewkowy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 nie ma. Ale facet naprawdę świetny :) organizuje zajęcia indywidualnie albo w grupach.Naprawdę polecam Quote
katik Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szkoda, bo my na razie szukamy przedszkola. Gdzie odbywają się zajęcia? Quote
Marchewkowy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Grupowe w Będzinie. Indywidualne w Sosnowcu koło sądu .Jest chyba też możliwość dojazdu. Co do psiego przedszkola to myślałaś może nad Prestorem? Quote
katik Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dzięki za odpowiedz. Będę musiała troche podzwonic, popytac w różnych szkołach. Prestor również biorę pod uwage. Quote
Obama Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Czy ktoś orientuje się czy ta szkółka nadal działa? Strona nieaktualizowana,ja jestem mocno zainteresowana,a nie chcę wydzwaniać pod podany numer w święta( ach,my we wrzątku kąpani :p ) Jak wyglądają te szkolenia? Jak wyglądają zajęcia? JAk rezultaty? Jakie ceny? :) Bo jeśli,wszystko dobrze to mam dla swojego zbója fajny świąteczny prezent w postaci "szkoły". :) To co?Mam pakować tornister :P Quote
Marchewkowy Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Sądzę że nadal działa. Warto zadzwonić i o wszystko spytać. Quote
Recommended Posts