Matusz Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Siemka :D:multi: Swieci u was słoneczko?:cool3::cool3:[/quote] niestety nie, pochmurno ale nie pada:shake: Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='matusz5']niestety nie, pochmurno ale nie pada:shake:[/quote] Dobrze zw chocuaz nie pada :angryy: Quote
Matusz Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Dobrze zw chocuaz nie pada :angryy:[/quote] no, ale zimnoooo.. brrrr Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='matusz5']no, ale zimnoooo.. brrrr[/quote] Moze sie wkoncu ociepli :D U nas sie po poludniu ocieplilo i tak zostalo do dzis :multi::multi: Quote
Matusz Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Moze sie wkoncu ociepli :D U nas sie po poludniu ocieplilo i tak zostalo do dzis :multi::multi:[/quote] a gdzie mieszkasz? Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='matusz5']a gdzie mieszkasz?[/quote] W Wieluniu woj. Łódzkie :P Quote
Matusz Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']W Wieluniu woj. Łódzkie :P[/quote] aha, spoko ;) ja na Mazurach, w Ostródzie ;) Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='matusz5']aha, spoko ;) ja na Mazurach, w Ostródzie ;)[/quote] Ooo fajnie :) Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Heeej :bye: Ło matko, ile odwiedzin, dzięki wszystkim :loveu: Zacytuję sobie fotki Ewy z wczorajszego spaceru :cool: [quote name='Ewa_17']kilka fotek z wczorajszych szalenstw pierdonki z Meguska :razz: [IMG]http://img295.imageshack.us/img295/1276/dscn8796kk8.jpg[/IMG] [IMG]http://img511.imageshack.us/img511/5830/dscn8803kb1.jpg[/IMG] [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/5672/dscn8805mk6.jpg[/IMG] [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/985/dscn8821hl4.jpg[/IMG] [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/3971/dscn8823ep9.jpg[/IMG] :evil_lol::eviltong:[/quote] Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hej :evil_lol: To świetne jest :loveu: Lisiczka jak dźwiga kija z Rosolakiem :evil_lol: [URL]http://img62.imageshack.us/img62/985/dscn8821hl4.jpg[/URL] Quote
despera Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Śliczne fotki:loveu: Fajnie się psiury patykiem bawią:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Hej :evil_lol: To świetne jest :loveu: Lisiczka jak dźwiga kija z Rosolakiem :evil_lol: [URL]http://img62.imageshack.us/img62/985/dscn8821hl4.jpg[/URL][/quote] Haha :evil_lol: Najlepiej jak Megulec nie chciała mi go oddać, i ją podniosłam za ten kij :eviltong: Megusław kocha kije większe od niej. :cool: Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Cambel']Haha :evil_lol: Najlepiej jak Megulec nie chciała mi go oddać, i ją podniosłam za ten kij :eviltong: Megusław kocha kije większe od niej. :cool:[/quote] Megulec chwyta sie kija niczym boksery :evil_lol: A nie dało się jeszcze obkręcić z tym kijem? Ponoc boksery to kofają :evil_lol: Quote
ewatr Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Megulec chwyta sie kija niczym boksery :evil_lol: Ponoc boksery to kofają :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkorchid]czyli Megi ma boksiów w swoim drzewie genealogicznym :evil_lol: ;) jak nic !!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Megulec chwyta sie kija niczym boksery :evil_lol: A nie dało się jeszcze obkręcić z tym kijem? Ponoc boksery to kofają :evil_lol:[/quote] [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]czyli Megi ma boksiów w swoim drzewie genealogicznym :evil_lol: ;) jak nic !!!![/COLOR][/B] [/quote] Taaa Megi bokser jak sie patrzy :evil_lol: No obkręcać [B][SIZE=1][jeszcze :evil_lol: ][/SIZE][/B][SIZE=2] nie próbowałam, ale spróbujemy :evil_lol:[/SIZE] Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hahah :evil_lol: Tylko gdzies pod koniec jakies lisy sie pojawily i z Megi boksera wyszla lisica :evil_lol: Widzisz Kamila, co Ty bys beze mnie zrobila? :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Hahah :evil_lol: Tylko gdzies pod koniec jakies lisy sie pojawily i z Megi boksera wyszla lisica :evil_lol: Widzisz Kamila, co Ty bys beze mnie zrobila? :evil_lol:[/quote] A wypchajta się :evil_lol: Twoje domysły o drzewie genealogicznym Megafona pff... :shake: :evil_lol: Megisław to jest MiniCzab lisiasty, o! I Ty się nie znasz na rasach!:obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 widze, ze moja Pierdonka tutaj tez zawedrowala :evil_lol: wczorajszy spacerek byl owocny we wspolne aportowanie :cool3:, ale co tu duzo ukrywac.....Megafon jest sprytniejszy i nie raz Rosolinda musiala za nia ganiac jak patyka podprowadzila :lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Ewa_17']widze, ze moja Pierdonka tutaj tez zawedrowala :evil_lol: wczorajszy spacerek byl owocny we wspolne aportowanie :cool3:, ale co tu duzo ukrywac.....Megafon jest sprytniejszy i nie raz Rosolinda musiala za nia ganiac jak patyka podprowadzila :lol:[/quote] Pierdoneczka to i umie aportować, a moje to narazie takie głupie, aż boli :evil_lol: A bo to mniejsze, to może dlatego, jakoś się prześlizgnie, ucieka, i ma. :razz: Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Super fotki :multi::multi::multi: Jak super powychodzily sa takie slodkie :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Cambel']A wypchajta się :evil_lol: Twoje domysły o drzewie genealogicznym Megafona pff... :shake: :evil_lol: Megisław to jest MiniCzab lisiasty, o! I Ty się nie znasz na rasach!:obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Hahah :evil_lol: :evil_lol: Dobra, cofam to :p niech bedzie ze to dalsza rodzina Czaba :cool3: Quote
Ania-shira Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ale miałyście fajny spacerek a dziewczyny się polubiły i nawet razem patyk niosą :multi: :multi: Quote
psiulka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [I]Wcale nie dalsza, oni są bliską rodziną :D[/I] [I]Kamiś :calus: Może jakieś zdjęcia? 8)[/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Ania-shira']Ale miałyście fajny spacerek a dziewczyny się polubiły i nawet razem patyk niosą :multi: :multi:[/quote] Ano fajny fajny :loveu: Tylko mój lis to samolub jest, wyrwała go Pierdonce, i w nogi, łaa ucieka :evil_lol: A Rosa za nią, i dogoniła gada :razz: Zabawa była na całego. ;) Psiul, zdjęć brak. :roll: Mogę Wam jedynie pokazać, co wykombinowałam dla Megi - chodzi o szablon strony www, grafika, bo htmla mi koleżanka zrobi :loveu: Quote
olifka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='psiulka'][I]Szyszka? :razz: [/I][/quote] Niom :] A ma ktoś jeszcze sznaucerkę Balbinkę?:cool3: Quote
Recommended Posts