Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']Witam sunie i jej Panią :loveu:

I jak idziesz dzisiaj do schroniska ?:lol:[/quote]

Dzień Dobry Ciociu Ewo ! :loveu::loveu:

No niestety nie :-(, wczoraj nie zadzwoniłam, wyleciało mi z glowy, a mama sobie dzien zaplanowała, i nie ma kto z psem zostać, bo ona jeszcze nie nauczona, boi się zostać sama...

Posted

[quote name='Cambel']Dzień Dobry Ciociu Ewo ! :loveu::loveu:

No niestety nie :-(, wczoraj nie zadzwoniłam, wyleciało mi z glowy, a mama sobie dzien zaplanowała, i nie ma kto z psem zostać, bo ona jeszcze nie nauczona, boi się zostać sama...[/quote]

Hejo :D:D
Oo male biedactwo :(
Ale pomalu sie przyzwyczai :):)

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hejo :D:D
Oo male biedactwo :(
Ale pomalu sie przyzwyczai :):)[/quote]

Hej. ;)
Ona wydziwia i tyle. :eviltong:
No cóż, z początku muszę ustąpić, ale powoli trzeba będzie ją uczyć...

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']
Ale pomalu sie przyzwyczai :):)[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]albo i nie :eviltong: i tak jak nasz Arnik bedzie wszędzie z Wami chodzić :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]my jak sie gdzies pojawiamy bez psa to znajomi w drzwiach sie pytaja -[/COLOR][/B][B][COLOR=darkorchid]a gdzie Arni co się stało ;) ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]A tak serio to trzeba od razu przyzwyczajac do samotnosci - najpierw 10 minut potem 15 itd. bo po jakims czasie serio jest problem z zostawieniem na dłużej ..........[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]albo i nie :eviltong: i tak jak nasz Arnik bedzie wszędzie z Wami chodzić :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]my jak sie gdzies pojawiamy bez psa to znajomi w drzwiach sie pytaja -[/COLOR][/B][B][COLOR=darkorchid]a gdzie Arni co się stało ;) ?[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]A tak serio to trzeba od razu przyzwyczajac do samotnosci - najpierw 10 minut potem 15 itd. bo po jakims czasie serio jest problem z zostawieniem na dłużej ..........[/COLOR][/B]
[/quote]

Haha, póki co to raczej ja nigdzie nie chodzę, siedzimy sobie w domu...:eviltong:

Ale powoli zaczynam, np. wychodzę wyrzucić śmieci, czy coś takiego.
A to przyzwyczajanie do samotności, to u mnie ważna sprawa, bo jak ja pójdę do szkoły, mama do pracy, to pies zwariuje.. :shake:

Posted

[quote name='psiulka'][I]Hej :calus: Co nowego u Megulca? Już stronę nie było zdjęć :mad:[/I][/quote]

Heeeeeeej [I]:calus: [/I]
A co to się stało, że nie piszesz na niebiesko? :evil_lol:
U Megulca nic nowego, dalej kaszle, pewnie jutro jeszcze do wet pójdziemy...

A tak ogółem, to umiemy 'siad', i uczymy się 'leżeć', i całkiem nam to ładnie wychodzi, oczywiście, jak nam się zachce daną czynność wykonać, no chyba, że są ciekawsze rzeczy do zrobienia, to się wogóle panci nie słuchamy..:roll:

Ajj nie mam fot, bo pogoda brzydka. :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel']Heeeeeeej [I]:calus: [/I]
A co to się stało, że nie piszesz na niebiesko? :evil_lol:
U Megulca nic nowego, dalej kaszle, pewnie jutro jeszcze do wet pójdziemy...

A tak ogółem, to umiemy 'siad', i uczymy się 'leżeć', i całkiem nam to ładnie wychodzi, oczywiście, jak nam się zachce daną czynność wykonać, no chyba, że są ciekawsze rzeczy do zrobienia, to się wogóle panci nie słuchamy..:roll:

Ajj nie mam fot, bo pogoda brzydka. :eviltong:[/quote]

[I]A nie chce mi się już ciągle klikać :lol: [/I]
[I]Ale jest jakas poprawa?[/I]

[I]No to gratuluję :D Jeśli chcesz to mogę Ci pożyczyć tą książlę ;) [/I]

[I]Pogodą się nie tłumaczy :mad: [/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]A nie chce mi się już ciągle klikać :lol: [/I]
[I]Ale jest jakas poprawa?[/I]

[I]No to gratuluję :D Jeśli chcesz to mogę Ci pożyczyć tą książlę ;) [/I]

[I]Pogodą się nie tłumaczy :mad: [/I][/quote]

No poprawa trochę jest, nie kaszle w nocy, tylko w dzień raczej, i mniej...

Chętnie :loveu:

Ajjj to czym ? Jak jest brzydko, to mi jeszcze gorsze zdjęcia wychodzą, niż są, masakra. :roll:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nienawidze :mad: takiej :mad: pogody :mad: jesli :mad: chodzi :mad: o :mad: robienie :mad: zdjec :mad:[/quote]

Nie Ty jedna. :mad: :mad: :shake: Takie szaaare wychodzą, a fe. :eviltong:

Posted

Akurat na nasz spacer się ładniej zrobiło, i słońce zabłysnęło. ;)

Haaaa jakieś foty są :cool3:
Tzn. nie ja je mam, a Rosolakowa. :evil_lol:
Jak ją ładnie poproszę, to może mi potem da? :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']W takim razie czekamy na jakies fotki :cool3:[/quote]

A raczej na Rosolaki, żeby weszły na kompa. :evil_lol: Narazie to się chyba turlają na rowerze do domu ;)

Posted

[quote name='Cambel']No poprawa trochę jest, nie kaszle w nocy, tylko w dzień raczej, i mniej...

Chętnie :loveu:

Ajjj to czym ? Jak jest brzydko, to mi jeszcze gorsze zdjęcia wychodzą, niż są, masakra. :roll:[/quote]

[I]No to może w końcu jakiś spacer, bo to tak się nie da :shake: [/I]

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Hej Cambel. Megi przecudowna :) Do pozazdroszczenia:loveu::loveu: Czekamy na foteczki[/quote]

[I]Szyszka? :razz: [/I]