ewatr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam sunie i jej Panią :loveu: I jak idziesz dzisiaj do schroniska ?:lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='ewatr']Witam sunie i jej Panią :loveu: I jak idziesz dzisiaj do schroniska ?:lol:[/quote] Dzień Dobry Ciociu Ewo ! :loveu::loveu: No niestety nie :-(, wczoraj nie zadzwoniłam, wyleciało mi z glowy, a mama sobie dzien zaplanowała, i nie ma kto z psem zostać, bo ona jeszcze nie nauczona, boi się zostać sama... Quote
Kincia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Cambel']Dzień Dobry Ciociu Ewo ! :loveu::loveu: No niestety nie :-(, wczoraj nie zadzwoniłam, wyleciało mi z glowy, a mama sobie dzien zaplanowała, i nie ma kto z psem zostać, bo ona jeszcze nie nauczona, boi się zostać sama...[/quote] Hejo :D:D Oo male biedactwo :( Ale pomalu sie przyzwyczai :):) Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hejo :D:D Oo male biedactwo :( Ale pomalu sie przyzwyczai :):)[/quote] Hej. ;) Ona wydziwia i tyle. :eviltong: No cóż, z początku muszę ustąpić, ale powoli trzeba będzie ją uczyć... Quote
ewatr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Ale pomalu sie przyzwyczai :):)[/quote] [B][COLOR=darkorchid]albo i nie :eviltong: i tak jak nasz Arnik bedzie wszędzie z Wami chodzić :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]my jak sie gdzies pojawiamy bez psa to znajomi w drzwiach sie pytaja -[/COLOR][/B][B][COLOR=darkorchid]a gdzie Arni co się stało ;) ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]A tak serio to trzeba od razu przyzwyczajac do samotnosci - najpierw 10 minut potem 15 itd. bo po jakims czasie serio jest problem z zostawieniem na dłużej ..........[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]albo i nie :eviltong: i tak jak nasz Arnik bedzie wszędzie z Wami chodzić :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]my jak sie gdzies pojawiamy bez psa to znajomi w drzwiach sie pytaja -[/COLOR][/B][B][COLOR=darkorchid]a gdzie Arni co się stało ;) ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]A tak serio to trzeba od razu przyzwyczajac do samotnosci - najpierw 10 minut potem 15 itd. bo po jakims czasie serio jest problem z zostawieniem na dłużej ..........[/COLOR][/B] [/quote] Haha, póki co to raczej ja nigdzie nie chodzę, siedzimy sobie w domu...:eviltong: Ale powoli zaczynam, np. wychodzę wyrzucić śmieci, czy coś takiego. A to przyzwyczajanie do samotności, to u mnie ważna sprawa, bo jak ja pójdę do szkoły, mama do pracy, to pies zwariuje.. :shake: Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [I]Hej :calus: Co nowego u Megulca? Już stronę nie było zdjęć :mad:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='psiulka'][I]Hej :calus: Co nowego u Megulca? Już stronę nie było zdjęć :mad:[/I][/quote] Heeeeeeej [I]:calus: [/I] A co to się stało, że nie piszesz na niebiesko? :evil_lol: U Megulca nic nowego, dalej kaszle, pewnie jutro jeszcze do wet pójdziemy... A tak ogółem, to umiemy 'siad', i uczymy się 'leżeć', i całkiem nam to ładnie wychodzi, oczywiście, jak nam się zachce daną czynność wykonać, no chyba, że są ciekawsze rzeczy do zrobienia, to się wogóle panci nie słuchamy..:roll: Ajj nie mam fot, bo pogoda brzydka. :eviltong: Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Cambel']Heeeeeeej [I]:calus: [/I] A co to się stało, że nie piszesz na niebiesko? :evil_lol: U Megulca nic nowego, dalej kaszle, pewnie jutro jeszcze do wet pójdziemy... A tak ogółem, to umiemy 'siad', i uczymy się 'leżeć', i całkiem nam to ładnie wychodzi, oczywiście, jak nam się zachce daną czynność wykonać, no chyba, że są ciekawsze rzeczy do zrobienia, to się wogóle panci nie słuchamy..:roll: Ajj nie mam fot, bo pogoda brzydka. :eviltong:[/quote] [I]A nie chce mi się już ciągle klikać :lol: [/I] [I]Ale jest jakas poprawa?[/I] [I]No to gratuluję :D Jeśli chcesz to mogę Ci pożyczyć tą książlę ;) [/I] [I]Pogodą się nie tłumaczy :mad: [/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='psiulka'][I]A nie chce mi się już ciągle klikać :lol: [/I] [I]Ale jest jakas poprawa?[/I] [I]No to gratuluję :D Jeśli chcesz to mogę Ci pożyczyć tą książlę ;) [/I] [I]Pogodą się nie tłumaczy :mad: [/I][/quote] No poprawa trochę jest, nie kaszle w nocy, tylko w dzień raczej, i mniej... Chętnie :loveu: Ajjj to czym ? Jak jest brzydko, to mi jeszcze gorsze zdjęcia wychodzą, niż są, masakra. :roll: Quote
olifka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hej Cambel. Megi przecudowna :) Do pozazdroszczenia:loveu::loveu: Czekamy na foteczki Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Hejj :loveu: Dziękujemy :oops: A foty może będą potem, bo idziemy na spacer, może cośtam nam wyjdzie! ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Nienawidze :mad: takiej :mad: pogody :mad: jesli :mad: chodzi :mad: o :mad: robienie :mad: zdjec :mad: Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nienawidze :mad: takiej :mad: pogody :mad: jesli :mad: chodzi :mad: o :mad: robienie :mad: zdjec :mad:[/quote] Nie Ty jedna. :mad: :mad: :shake: Takie szaaare wychodzą, a fe. :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Cambel']Nie Ty jedna. :mad: :mad: :shake: Takie szaaare wychodzą, a fe. :eviltong:[/quote]Nie mówiąc juz o tym jak sie rozmazuja :mad: Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Akurat na nasz spacer się ładniej zrobiło, i słońce zabłysnęło. ;) Haaaa jakieś foty są :cool3: Tzn. nie ja je mam, a Rosolakowa. :evil_lol: Jak ją ładnie poproszę, to może mi potem da? :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 W takim razie czekamy na jakies fotki :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']W takim razie czekamy na jakies fotki :cool3:[/quote] A raczej na Rosolaki, żeby weszły na kompa. :evil_lol: Narazie to się chyba turlają na rowerze do domu ;) Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Cambel']No poprawa trochę jest, nie kaszle w nocy, tylko w dzień raczej, i mniej... Chętnie :loveu: Ajjj to czym ? Jak jest brzydko, to mi jeszcze gorsze zdjęcia wychodzą, niż są, masakra. :roll:[/quote] [I]No to może w końcu jakiś spacer, bo to tak się nie da :shake: [/I] [quote name='Sznaucerka-Balbina']Hej Cambel. Megi przecudowna :) Do pozazdroszczenia:loveu::loveu: Czekamy na foteczki[/quote] [I]Szyszka? :razz: [/I] Quote
g_o_n_i_a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Bry wieczorek :multi: Życzę zdrówka Megulcowi. I czekam na fotencje :cool3: Quote
Ania-shira Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzień Doberek :multi: kiedy będą foteczki ze spacerku? Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Siemka :D:multi: Swieci u was słoneczko?:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts