Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej ;) Megi już dzisiaj lepiej o wiele, chociaż dalej troche słaba. W nocy zamiast spac w swoim posłaniu /zalecenie weta/ to o własnych siłach mimo welfronu w łapie wskoczyła mamie na łózko :evil_lol::roll:

[quote name='Magdalenkl']ile takie cacunio by kosztowało:razz:[/quote]

Nawet nie wiem...W każdym razie drogo :eviltong: A ze to specjalistyczna to i drozej niz normalny royal..:roll:

[quote name='drzalka']Cambel po sterylce jedzenie gotowane.. papka np. marchewka+ ryż lub makaron +mięso gotowane....najlepiej dodać olej to jedzenia, żeby kupka dobrze i w miare szybko wyszła :lol:.. i zeby piła coś.. a to wydaje mi się będzie trudne .. pozdrawiam .. trzymajcie się :p[/quote]

Własnie gotuję ryż, marchewkę i mięcho ;) A przedtem dałam kilka kulek Bento kronen :oops:
A pić nie chce, chyba, że biorę wodę na palec, to wyliże. Z miski, czy spodka, jest fe. :roll:

[quote name='Iwona1984']megulcowa na pewno nie pogardzila by royalkiem:razz:

a jak pic nie chce to strzykaweczka do pyszczka kilka kropelek, ja tak kentakiemu dawalam po narkozach[/quote]

W to nie wątpię :evil_lol:

Idę szukać strzykawki :lol::lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olusia']Hej Kamila :loveu:

Jak tam się miewa Megi ? :cool3:[/quote]

Hej ;)
Już o wiele lepiej, zaczyna nawet szaleć, a nie powinna...Na spacerach ciągnie na smyczy, czyli wraca do siebie :evil_lol:

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witamy popołudniowo Megulce:loveu: :)
miłego dnia ! :)[/B][/COLOR][/quote]

Ooo witamy ;)
Dziękujemy i wzajemnie!

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Cześć Cambelku :)
I jak Megafon sie czuje?[/quote]

Hej Goniasta ;)
Lepiej :multi: Już chce szaleć, chociaż nie powinna. :roll:
A ja dziś ze względu na nią w szkole nie byłam :lol: bo wiesz, pies po sterylce, trza się opiekować :razz: a nie wiem jak mamę przekonać, żebym jutro też nie szła :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Ale sliczna :)
Lubie kundelki :D
Mam nadzieje ze wszystko bedzie nadal dobrze po sterylce :)[/quote]

Dziękujemy :loveu:
Już jest dobrze na szczęście :multi: Szybko dochodzi do siebie... ;)

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Hej Goniasta ;)
Lepiej :multi: Już chce szaleć, chociaż nie powinna. :roll:
A ja dziś ze względu na nią w szkole nie byłam :lol: bo wiesz, pies po sterylce, trza się opiekować :razz: a nie wiem jak mamę przekonać, żebym jutro też nie szła :evil_lol:[/quote]
A Mama nie da sie namówić na to, że trza sie dalej psem opiekować :eviltong:
Ucałuj Megafonka :multi:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Da się da, trzeba tylko z nią odpowiednio pogadać... :diabloti:
Wycałowany, dzięki :loveu:[/quote]
Jessu jak bym wiedziała, że siedziałas dzisiaj w domu, to bym wpadła do Was! :cool3:
No to na co czekasz :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Jessu jak bym wiedziała, że siedziałas dzisiaj w domu, to bym wpadła do Was! :cool3:
No to na co czekasz :eviltong:[/quote]

Jutro też bede siedzieć pewnie, wiec zapraszam! :multi: