Cambel&Megi Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Hej ;) Megi już dzisiaj lepiej o wiele, chociaż dalej troche słaba. W nocy zamiast spac w swoim posłaniu /zalecenie weta/ to o własnych siłach mimo welfronu w łapie wskoczyła mamie na łózko :evil_lol::roll: [quote name='Magdalenkl']ile takie cacunio by kosztowało:razz:[/quote] Nawet nie wiem...W każdym razie drogo :eviltong: A ze to specjalistyczna to i drozej niz normalny royal..:roll: [quote name='drzalka']Cambel po sterylce jedzenie gotowane.. papka np. marchewka+ ryż lub makaron +mięso gotowane....najlepiej dodać olej to jedzenia, żeby kupka dobrze i w miare szybko wyszła :lol:.. i zeby piła coś.. a to wydaje mi się będzie trudne .. pozdrawiam .. trzymajcie się :p[/quote] Własnie gotuję ryż, marchewkę i mięcho ;) A przedtem dałam kilka kulek Bento kronen :oops: A pić nie chce, chyba, że biorę wodę na palec, to wyliże. Z miski, czy spodka, jest fe. :roll: [quote name='Iwona1984']megulcowa na pewno nie pogardzila by royalkiem:razz: a jak pic nie chce to strzykaweczka do pyszczka kilka kropelek, ja tak kentakiemu dawalam po narkozach[/quote] W to nie wątpię :evil_lol: Idę szukać strzykawki :lol::lol: Quote
Olusia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Hej Kamila :loveu: Jak tam się miewa Megi ? :cool3: Quote
Matusz Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy popołudniowo Megulce:loveu: :) miłego dnia ! :)[/B][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Olusia']Hej Kamila :loveu: Jak tam się miewa Megi ? :cool3:[/quote] Hej ;) Już o wiele lepiej, zaczyna nawet szaleć, a nie powinna...Na spacerach ciągnie na smyczy, czyli wraca do siebie :evil_lol: [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witamy popołudniowo Megulce:loveu: :) miłego dnia ! :)[/B][/COLOR][/quote] Ooo witamy ;) Dziękujemy i wzajemnie! Quote
basia bonnie Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 super,że Megi super! :evil_lol: hej :loveu: miłego popołudnia :) Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Witamy Basiu :razz: I nawzajem ;) Quote
g_o_n_i_a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cześć Cambelku :) I jak Megafon sie czuje? Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Cambelku :) I jak Megafon sie czuje?[/quote] Hej Goniasta ;) Lepiej :multi: Już chce szaleć, chociaż nie powinna. :roll: A ja dziś ze względu na nią w szkole nie byłam :lol: bo wiesz, pies po sterylce, trza się opiekować :razz: a nie wiem jak mamę przekonać, żebym jutro też nie szła :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ale sliczna :) Lubie kundelki :D Mam nadzieje ze wszystko bedzie nadal dobrze po sterylce :) Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='deer_1987']Ale sliczna :) Lubie kundelki :D Mam nadzieje ze wszystko bedzie nadal dobrze po sterylce :)[/quote] Dziękujemy :loveu: Już jest dobrze na szczęście :multi: Szybko dochodzi do siebie... ;) Quote
Rybka_39 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witam! Przesyłam głaski dla ppsiaczka:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Deer, przekazane :lol: Rybka, witamy i dzięki, już wygłaskana :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Cambel&Megi']Hej Goniasta ;) Lepiej :multi: Już chce szaleć, chociaż nie powinna. :roll: A ja dziś ze względu na nią w szkole nie byłam :lol: bo wiesz, pies po sterylce, trza się opiekować :razz: a nie wiem jak mamę przekonać, żebym jutro też nie szła :evil_lol:[/quote] A Mama nie da sie namówić na to, że trza sie dalej psem opiekować :eviltong: Ucałuj Megafonka :multi: Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Da się da, trzeba tylko z nią odpowiednio pogadać... :diabloti: Wycałowany, dzięki :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Teraz to ona nieciekawa do zdjęć, w tym kaftaniku, na domowym tle... :eviltong: Quote
Olusia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 O, właśnie ! Daj jakieś foteczki Megulca :loveu: Quote
taxelina Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Oj tam nieciekawie, oby tylko ona sie gorze nie poczula od tego Quote
g_o_n_i_a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Cambel&Megi']Da się da, trzeba tylko z nią odpowiednio pogadać... :diabloti: Wycałowany, dzięki :loveu:[/quote] Jessu jak bym wiedziała, że siedziałas dzisiaj w domu, to bym wpadła do Was! :cool3: No to na co czekasz :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jessu jak bym wiedziała, że siedziałas dzisiaj w domu, to bym wpadła do Was! :cool3: No to na co czekasz :eviltong:[/quote] Jutro też bede siedzieć pewnie, wiec zapraszam! :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nie mogę, kończę znacznie później niż dzisiaj i czeka mnie randka z niemieckim, biologią i angielskim =( Quote
Cambel&Megi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Ueeeee :placz: No to pojutrze :diabloti: Quote
Recommended Posts