Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Megi już po zabiegu, wszystko jest ok, ranka malutka. Aktualnie śpi zmęczona... :lol:[/quote]

[COLOR=Navy][B]to dobrze, że wszystko ok:)

teraz niech się szybko goi i wraca Megulec do siebie :):loveu:[/B][/COLOR]

Posted

Cambelku, muszę przyznać, że Cię podziwiam - naprawdę. Zazwyczaj jak u innych na FB o sterylkach to był strach kilka dni przed właśnie TYM dniem, płacz, w ogole najczęsciej ludzie czekali w poczekalni zalewając się łzami i strasznie się stresując o swojego pupila. A tu proszę, oaza spokoju, pełen optymizm. Nawet na Dogo siedziałaś, gdy Megi miała zabieg. Brawo! :multi: I po raz pierwszy pomyslałam o sterylce, ze to nie musi być tak strasznie stresujące dla właściciela.

Życzę Megasowej szybkiego powrotu do formy. :)

Posted

Powiem szczerze, że było stresujące :lol: Na Dogo siedziałam, bo to jedyny sposób, żeby mi ten czas prędzej zleciał...
Może nie okazywałam tego, bo dopiero wczoraj sobie zaczęłam zdawać z tego sprawę...A jak po nią przyjechałam...Bidulka :( Ledwo leżała, ale na mój widok zaczęła machac ogonem...aż sobie pomyślałam, co ja jej robię :roll: Ale to jej przejdzie, a ja wolę to, niż późniejsze martwienie się, co zrobić, żeby mi niewybiegana domu nie rozniosła, żeby nie było wszędzie tych plam, i w najgorszym wypadku co potem ze szczeniakami zrobić.

W każdym razie aż tak źle nie było ;)

Nie dziękujemy Gosiaczku :calus:

No i najnowsze zdjęcie Megi
[IMG]http://images32.fotosik.pl/5/c1025b6eac446146med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/5/6b4b16686e07dcd1med.jpg[/IMG]

Posted

No własnie o to mi chodziło, że nie panikowałaś i nie stresowałaś się tak bardzo. Przynajmniej o tym nie mówiłaś tak otwarcie, jak zdarzało mi już się czytać. Ja siebie w takiej postawie nie widzę.
Ale mam cichą nadzieję, że i mnie choć odrobinkę uda się tak zachować, gdy faktycznie dojdzie do sterylki Kropki.
[URL]http://images32.fotosik.pl/5/c1025b6eac446146med.jpg[/URL]
Buziaki dla Małej (tylko proszę przekazać potem, żeby teraz jej nie budzić) :-)

Posted

Cześć :multi:
Super, że operacja się udała ;) A mówiłam, że będzie wszystko dobrze ? :lol:
Megi dzielna - jak się obudzi, to pogłaszcz ją tam za uchem od ciotki Olusi i Dianuśki, niech się trzyma w zdrowiu :p

Posted

Cambel po sterylce jedzenie gotowane.. papka np. marchewka+ ryż lub makaron +mięso gotowane....najlepiej dodać olej to jedzenia, żeby kupka dobrze i w miare szybko wyszła :lol:.. i zeby piła coś.. a to wydaje mi się będzie trudne .. pozdrawiam .. trzymajcie się :p

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Dziś nie powinna raczej nic jeść, a zaleceń żadnych nie dostałam....Tylko oczywiście próbowali mi wcisnąć Royala dla psów po sterylce.. :roll:[/quote]

megulcowa na pewno nie pogardzila by royalkiem:razz:

[quote name='drzalka']Cambel po sterylce jedzenie gotowane.. papka np. marchewka+ ryż lub makaron +mięso gotowane....najlepiej dodać olej to jedzenia, żeby kupka dobrze i w miare szybko wyszła :lol:.. i zeby piła coś.. a to wydaje mi się będzie trudne .. pozdrawiam .. trzymajcie się :p[/quote]

a jak pic nie chce to strzykaweczka do pyszczka kilka kropelek, ja tak kentakiemu dawalam po narkozach