Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel']Hej :razz:

Fffcale nie nowa, stara parciana, która ceni się na 5 zł :diabloti:
Po sterylce, jak nam coś zostanie to zamówimy jakiegoś Rogzika :loveu:[/quote]
A wyglada jak nowa.. Hmmm :evil_lol:
Bosz, czuje sie jeszcze gorsza wiesniara niz jestem - my z Azowa to sie na Rogza nigdy nie doczekamy :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A wyglada jak nowa.. Hmmm :evil_lol:
Bosz, czuje sie jeszcze gorsza wiesniara niz jestem - my z Azowa to sie na Rogza nigdy nie doczekamy :placz:[/quote]

Jakbym miała taką Krówkę (:buzi: ) to też bym raczej nie kupiła, drogie to strasznie, na większe psy. Ale na mojego psiego dzikuska to nie jest aż tak źle..:lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A wyglada jak nowa.. Hmmm :evil_lol:
Bosz, czuje sie jeszcze gorsza wiesniara niz jestem - my z Azowa to sie na Rogza nigdy nie doczekamy :placz:[/quote]

[I]Ykhym, Gonia już za niedługo Twoje urodziny, więc wiesz :eviltong: Zrbimy zrzutkę po wsi i będzie :diabloti:[/I]

Posted

[quote name='Cambel']Jakbym miała taką Krówkę (:buzi: ) to też bym raczej nie kupiła, drogie to strasznie, na większe psy. Ale na mojego psiego dzikuska to nie jest aż tak źle..:lol:[/quote]
Olala, Króweczka dostała dziooba od Cambelka :loveu:
Fakt, drogie :roll: I normalnie przy tym to wymiękam uch :roll: Sorry, ale na razie to 80 zł nie dam za szelki :evil_lol:
Trzeba bylo sobie mniejszego psa sprawic :shake:(żartuje oczywiscie!!) :evil_lol:

[quote name='psiulka'][I]Ykhym, Gonia już za niedługo Twoje urodziny, więc wiesz :eviltong: Zrbimy zrzutkę po wsi i będzie :diabloti:[/I][/quote]
Nie krepuj sie Ilonek, tylko wiesz - ja bym wolala na swoje urodziny dostac dla siebie prezent, Azowa ma w maju..... :razz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Olala, Króweczka dostała dziooba od Cambelka :loveu:
Fakt, drogie :roll: I normalnie przy tym to wymiękam uch :roll: Sorry, ale na razie to 80 zł nie dam za szelki :evil_lol:
Trzeba bylo sobie mniejszego psa sprawic :shake:(żartuje oczywiscie!!) :evil_lol:

Nie krepuj sie Ilonek, tylko wiesz - ja bym wolala na swoje urodziny dostac dla siebie prezent, Azowa ma w maju..... :razz:[/quote]

No bo Króweczka kochana jest :buzi:
Ja też bym nie dała...A że Megusek mały, to taką obróżkę za 20 zł jej mogę sprezentować :p
Chyba Ci się ta moja szczerość udziela :diabloti:

Posted

[quote name='Cambel']No bo Króweczka kochana jest :buzi:
Ja też bym nie dała...A że Megusek mały, to taką obróżkę za 20 zł jej mogę sprezentować :p
Chyba Ci się ta moja szczerość udziela :diabloti:[/quote]
Króweczka się zburaczyła :lol::oops:
A my preferujemy szelki, a obroza to po podwórku i mamy już dwie. Teraz poluje na 3 pare szelek :loveu:
A jak :cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia&Misia']Witaj Szczypiorku (czy Brokuło? xD)
Ślicznaa Megi :loveu:

A co słychać? :D :evil_lol:[/quote]

Raczej Dynio :diabloti:
Dziekujemy :lol::lol:

Nic dyniowego :razz::razz::evil_lol:

Posted

Goniasta, dzięki :loveu: Było super uhh :loveu: Hahh Megusza dostała rękawicę taką do sierści, i szczoteczkę do zębów :diabloti:

Tylko "trochę" zbulwersowało mnie sędziego, który oceniał psa koleżanki....A mianowicie:

[quote name='Cambel']Paulina, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że powiedziałam....

Kokos bardzo ładnie się prezentował na ringu, sędziemu CHYBA tez się podobało, patrząc po późniejszych ocenach - Zw. Mł., oc. Dosk., 1 lokata....
Lecz po ocenie sędzia dodał, żeby się nie wybierali na BiSy, "bo mu się głowa nie podoba" :-o
Paulina sprawdziła w katalogu, że ma być jakaś sędzina, a nie ten, który oceniał Kokosa przedtem, więc zaczekali na BiSy.
Frytela weszła z Kokosem na ring główny, i zobaczył ich siedzący z innymi - sędzia, który wcześniej Kokosa oceniał...[U].Wyprosił ich z ringu[/U] grożąc [U]odebraniem tytułów :angryy:

[/U]Trudno mi zrozumieć, dlaczego sędzia dał Kokosowi Zw. Mł. etc. skoro zabronił im startować do BiSów?! Jak mu się pies nie podoba, to dlaczego daje wyższą lokatę? A skoro już daje, to nie ma prawa jej odebrać i zabraniać startu w BiS....:angryy:[/quote]