Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='ß@$!@']witam super fotografa :evil_lol:[/quote] Hej :p Z tym, że mi nie o mnie chodziło, a o Iwonkę :loveu: [Iwona1984] Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Cambel']Hej :razz: Fffcale nie nowa, stara parciana, która ceni się na 5 zł :diabloti: Po sterylce, jak nam coś zostanie to zamówimy jakiegoś Rogzika :loveu:[/quote] A wyglada jak nowa.. Hmmm :evil_lol: Bosz, czuje sie jeszcze gorsza wiesniara niz jestem - my z Azowa to sie na Rogza nigdy nie doczekamy :placz: Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A wyglada jak nowa.. Hmmm :evil_lol: Bosz, czuje sie jeszcze gorsza wiesniara niz jestem - my z Azowa to sie na Rogza nigdy nie doczekamy :placz:[/quote] Jakbym miała taką Krówkę (:buzi: ) to też bym raczej nie kupiła, drogie to strasznie, na większe psy. Ale na mojego psiego dzikuska to nie jest aż tak źle..:lol: Quote
psiulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A wyglada jak nowa.. Hmmm :evil_lol: Bosz, czuje sie jeszcze gorsza wiesniara niz jestem - my z Azowa to sie na Rogza nigdy nie doczekamy :placz:[/quote] [I]Ykhym, Gonia już za niedługo Twoje urodziny, więc wiesz :eviltong: Zrbimy zrzutkę po wsi i będzie :diabloti:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Cambel']Jakbym miała taką Krówkę (:buzi: ) to też bym raczej nie kupiła, drogie to strasznie, na większe psy. Ale na mojego psiego dzikuska to nie jest aż tak źle..:lol:[/quote] Olala, Króweczka dostała dziooba od Cambelka :loveu: Fakt, drogie :roll: I normalnie przy tym to wymiękam uch :roll: Sorry, ale na razie to 80 zł nie dam za szelki :evil_lol: Trzeba bylo sobie mniejszego psa sprawic :shake:(żartuje oczywiscie!!) :evil_lol: [quote name='psiulka'][I]Ykhym, Gonia już za niedługo Twoje urodziny, więc wiesz :eviltong: Zrbimy zrzutkę po wsi i będzie :diabloti:[/I][/quote] Nie krepuj sie Ilonek, tylko wiesz - ja bym wolala na swoje urodziny dostac dla siebie prezent, Azowa ma w maju..... :razz: Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Olala, Króweczka dostała dziooba od Cambelka :loveu: Fakt, drogie :roll: I normalnie przy tym to wymiękam uch :roll: Sorry, ale na razie to 80 zł nie dam za szelki :evil_lol: Trzeba bylo sobie mniejszego psa sprawic :shake:(żartuje oczywiscie!!) :evil_lol: Nie krepuj sie Ilonek, tylko wiesz - ja bym wolala na swoje urodziny dostac dla siebie prezent, Azowa ma w maju..... :razz:[/quote] No bo Króweczka kochana jest :buzi: Ja też bym nie dała...A że Megusek mały, to taką obróżkę za 20 zł jej mogę sprezentować :p Chyba Ci się ta moja szczerość udziela :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Cambel']No bo Króweczka kochana jest :buzi: Ja też bym nie dała...A że Megusek mały, to taką obróżkę za 20 zł jej mogę sprezentować :p Chyba Ci się ta moja szczerość udziela :diabloti:[/quote] Króweczka się zburaczyła :lol::oops: A my preferujemy szelki, a obroza to po podwórku i mamy już dwie. Teraz poluje na 3 pare szelek :loveu: A jak :cool1::evil_lol: Quote
anetta Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ale jaskrawa na obróżka :lol: Ładny kolorek. Quote
Cambel&Megi Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='anetta']Ale jaskrawa na obróżka :lol: Ładny kolorek.[/quote] W rzeczywistości nie jest aż tak ... niebieska. To aparat dał jej takie mocne kolorki :eviltong: Quote
Acia_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witaj Szczypiorku (czy Brokuło? xD) Ślicznaa Megi :loveu: A co słychać? :D :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Asia&Misia']Witaj Szczypiorku (czy Brokuło? xD) Ślicznaa Megi :loveu: A co słychać? :D :evil_lol:[/quote] Raczej Dynio :diabloti: Dziekujemy :lol::lol: Nic dyniowego :razz::razz::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ohoho ile tu nagadne ! hej Megulcowa :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Witam :lol: Fotki dam w pon., obiecuję ;) Jutro na wystawę do Zabrza :multi: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Cambel wiesz co masz zrobic xD Pozdrow ludzi których i ja znam i jak cos malamucia mi jakiegos pstryknij... ja jutro popstrykam na zaprzęgach :loveu: Quote
psiulka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [I]Czekamy więc na (foto)relacje z wystawy :loveu: Będzie ktoś z rzeszowskich psich znajomych?[/I] Quote
Cambel&Megi Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 No to z Iwonki lusterka będą jakieś :razz: Z Iwonką jadę :loveu: Także z Rzeszowskich niedużo :eviltong: Ale inni będą :loveu: Quote
psiulka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [I]Dzień dobry ;)[/I] [I]Jak było na wystawie? :D[/I] Quote
ewatr Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='psiulka'][I]Dzień dobry ;)[/I] [I]Jak było na wystawie? :D[/I][/quote] własnie? :lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Goniasta, dzięki :loveu: Było super uhh :loveu: Hahh Megusza dostała rękawicę taką do sierści, i szczoteczkę do zębów :diabloti: Tylko "trochę" zbulwersowało mnie sędziego, który oceniał psa koleżanki....A mianowicie: [quote name='Cambel']Paulina, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że powiedziałam.... Kokos bardzo ładnie się prezentował na ringu, sędziemu CHYBA tez się podobało, patrząc po późniejszych ocenach - Zw. Mł., oc. Dosk., 1 lokata.... Lecz po ocenie sędzia dodał, żeby się nie wybierali na BiSy, "bo mu się głowa nie podoba" :-o Paulina sprawdziła w katalogu, że ma być jakaś sędzina, a nie ten, który oceniał Kokosa przedtem, więc zaczekali na BiSy. Frytela weszła z Kokosem na ring główny, i zobaczył ich siedzący z innymi - sędzia, który wcześniej Kokosa oceniał...[U].Wyprosił ich z ringu[/U] grożąc [U]odebraniem tytułów :angryy: [/U]Trudno mi zrozumieć, dlaczego sędzia dał Kokosowi Zw. Mł. etc. skoro zabronił im startować do BiSów?! Jak mu się pies nie podoba, to dlaczego daje wyższą lokatę? A skoro już daje, to nie ma prawa jej odebrać i zabraniać startu w BiS....:angryy:[/quote] Quote
Recommended Posts