Madzik93 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [url]http://i14.tinypic.com/6g02i3c.jpg[/url] Hihi Megulec jak lisek :evil_lol: PS. Zapraszamy do nas. ;) Quote
Cambel&Megi Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='ewatr']Dzien dobry Megulcowe :loveu::loveu:[/quote] Hejjj Ciocia :buzi: [quote name='Madzik13'][URL]http://i14.tinypic.com/6g02i3c.jpg[/URL] Hihi Megulec jak lisek :evil_lol: PS. Zapraszamy do nas. ;)[/quote] Chyba nietoperz :diabloti: Już idziemy ;) Quote
Coffee&Nera Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hej Cambelunek :* No ja dzisiaj znow na dogo niezdazylam kiedy ty bylas- za duzo nauki. Bede u ciebie i u megulcowej mozliwe juz jutro co ty na to :loveu:? Jakis spacerek z aparatem coo? xD Quote
Cambel&Megi Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Nerul']Hej Cambelunek :* No ja dzisiaj znow na dogo niezdazylam kiedy ty bylas- za duzo nauki. Bede u ciebie i u megulcowej mozliwe juz jutro co ty na to :loveu:? Jakis spacerek z aparatem coo? xD[/quote] Hej :p No ja tez mam strasznie dużo nauki pff...teraz piszę z polskiego wypracowanie, jeszcze mi została historia, chemia do nauki i francuski, zktórego dziś 2 dostałam, i chcę poprawic :diabloti: :lol::lol: Możesz być, tylko pewnie będzie jak zwykle nawał nauki :lol: Takie spotkania to ja wolę raczej w weekendy :razz: Quote
Coffee&Nera Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 OK to w weekendos spodkanie xD na bulwarach- zajade ukochanym autobuskiem nr 18 ;) Quote
psiulka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [I]Bry :loveu:[/I] [I]Dzwoniłaś może do schronu? 8)[/I] [I]Dwója z francuskiego? :evil_lol: A to za co? :mad: [/I] [I]No i nie odpowiedziałaś mi na pytanie :mad: Nie zauważasz już moich postów? :([/I] Quote
Cambel&Megi Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Witam ;) Nie dzwoniłam jeszcze :lol: Właściwie nie wiem czy będę, wiesz, tato, aparat i te sprawy :evil_lol: Za odpowiedź, bo mi już np brakło :diabloti: No to chyba faktycznie nie zauważam.... :hmmmm: Nijak nie widzę, kilka stron w tył patrząc... Edit: Znalazłam Tylko nie wiem co to znaczy :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hejo :* Cambel co niemowilas mi o żadnej dwóji? Ja ci opowiedzialam o mojej girze xD A co aparat juz masz zamiar kupowac xD Quote
Cambel&Megi Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 A co mam relacje z kazdej oceny szczegółowo zdawać ? :eviltong: Jeszcze nie, dopiero zacznę zbierać :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 czesc jestem wrocilam :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Hej :-P Nareszcie..... Jak było na szkoleniu ? :diabloti: :razz: I czy w końcu masz Kiniusia przy sobie ? :placz: Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cambel :* No no widze ze dzisiaj wczesnie w chałupie po szkole :diabloti: Ja niestety niezajade do was na weekendzik- niemoge chodzic wogole poza do ubikacji i do kuchni jak cos bo jak bede dużo chodzic to całkiem sie uziemie na miesiac :roll:. Pozdrow odemnie Megulcową i daj jej buziaka :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 B@$!@ /kurde jak trudno Twój nick napisać :evil_lol: / Heeejjj :buzi: Ciotka Aneta, nas i tak nie będzie, jedziemy tatę odwiedzić, tzn. ja jadę, megulec zostaje :razz: Quote
psiulka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Cambel']Witam ;) Nie dzwoniłam jeszcze :lol: Właściwie nie wiem czy będę, wiesz, tato, aparat i te sprawy :evil_lol: Za odpowiedź, bo mi już np brakło :diabloti: No to chyba faktycznie nie zauważam.... :hmmmm: Nijak nie widzę, kilka stron w tył patrząc... Edit: Znalazłam Tylko nie wiem co to znaczy :evil_lol:[/quote] [I]Bosz, jaka oficjalna :eviltong: Bry :lol:[/I] [I]Rozumiem, rozumiem i powodzenia życze :evil_lol:[/I] [I]Ale taka jakaś baba dzika, czy materiał trudny?[/I] [I]A no może byś przyjechała z Megulcem? :loveu: [SIZE=1]/Albo na odwrót/[/SIZE][/I] [quote name='Cambel']A co mam relacje z kazdej oceny szczegółowo zdawać ? :eviltong: Jeszcze nie, dopiero zacznę zbierać :razz:[/quote] [I]Mama wie? :diabloti:[/I] [I]Ja też się zawzięłam i już mam prawie 15 zł :cool3:[/I] Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niestety niemam juz Megulcowych zdjec zeby wstawic... A masz jakies z komy zeby dodac tutaj xDD? Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niedobra pańcia trza uderzyc kijasem :mad::diabloti: Quote
psiulka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [I]Ja mam Megusie, ja :loveu:[/I] [I]PS. Znowu nie widać mojego postu? :mad: [/I] Quote
Cambel&Megi Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Spadaj :lol: Teraz mam trochę inne rzeczy na głowie, niż zdjęcia :lol:... Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jakie inne zajęcia coo :cool3:? (lubie byc dociekliwa) Quote
Recommended Posts