Cambel&Megi Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='drzalka']Hej, dzieki za spacer, u mnie szlaban niedziała :P, ostatni szlaban jaki mialam to chyab w wieku 11 lat, czyli 4 lata temu :eviltong: MOja mam jets bardzo ustępliwa, często cos mowi pod wplywem nerwów, na drugi dzien nic inepamieta, i wszystko jest po staremu :lol:[/quote] I my dziękujemy :p Mam to samo.... :eviltong: [quote name='goniasta']Wiesz u mnie szlaban to ja bym tego tak nie nazwala. :p Zalezy jeszcze co takiego "przeskrobię", bo jezeli chodzi o sprzątanie to tylko mama zaczyna gadkę bla bla bla i trzeba wtedy sprzątac i potem juz jest git - i mama spokojna i czysto :evil_lol: Gorzej jakbym cos gorszego zrobila - np. ten Krakow pod Poznaniem, mowilam Ci - reka, noga, mozg na scianie jakby sie dowiedziala. I wtedy to bym miala kompa chyba w szole :bye: :evil_lol:[/quote] Apropos sprzątania... to ja miałam podłogę umyć w kuchni :evil_lol: Jesoo jakbym ja taką wycieczkę urządziła :mdleje: Quote
g_o_n_i_a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Cambel'] Apropos sprzątania... to ja miałam podłogę umyć w kuchni :evil_lol: Jesoo jakbym ja taką wycieczkę urządziła :mdleje:[/quote] Hahahha :evil_lol: A najlepiej jest jak juz mama dostaje bulwersam, wtedy sprzatanie idzie szybciej i dokladniej :evil_lol: :evil_lol: Cichaj :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy wieczorniasto :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 A witam witam :-P Hahh ja do Waszej galerii to nawet nie śmiem zaglądać, tyle z nowu do nadrabiania :shake: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Cambel']A witam witam :-P Hahh ja do Waszej galerii to nawet nie śmiem zaglądać, tyle z nowu do nadrabiania :shake:[/quote] [COLOR=Navy][B]jak to ?? nie zajrzysz?:-( [/B][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Cambel'] Figul, a Ty spania nie masz? :evil_lol:[/quote]To wcale mam na dogo nie siedzieć? :eviltong: [quote name='ewatr'] A z tym spaniem to fakt nigdy nie moge pojac co to za frajda siedziec do 2 w nocy :crazyeye: ale to chyba dlatego ,że ja juz stara jestem ;)[/quote]Ano u mnie w domku to tylko o tej porze moge spokojnie na komputerze posiedzieć, bo w ciągu dnia to co 15 min "Syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylwia! Chodź tu.. Przynies mi.. Idź do sklepu.. Zrób to.." :watpliwy: Quote
Cambel&Megi Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]jak to ?? nie zajrzysz?:-( [/B][/COLOR][/quote] Boję się ... :lol: :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']To wcale mam na dogo nie siedzieć? :eviltong: Ano u mnie w domku to tylko o tej porze moge spokojnie na komputerze posiedzieć, bo w ciągu dnia to co 15 min "Syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylwia! Chodź tu.. Przynies mi.. Idź do sklepu.. Zrób to.." :watpliwy:[/quote] Ahmmm :eviltong: Czemu ja mam to samo ? :roll: To się nazywa wykorzystywanie nieletnich :roll: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dziś sie zbuntowałam, nie robie nic :obrazic: A wieczorem pewnie nie pozwolą mi wyjśc na rolki :lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='ewatr']Bry Megusiowe :buzi:[/quote] Witamy Ciocię Armanikową :calus: Quote
Matusz Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [COLOR=Navy][B]Witam porannie :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Samturia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Nooo a ty podła do mnie nie wchodzisz xD ! J też mam często kary za sprzątanie (a raczej jego brak) "Jak nie zrobisz porządku zero wychodzenia na dwór! nic!" (Za pół godziny albo siedze na kompie albo na dworze) :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Witam Mateuszu ;) :razz: Samturia - Wchodze, tylko nic nie pisze.... :eviltong: A kar to ja nigdy nie miałam :-P Quote
Samturia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 to sie ciesze ze wchodzisz :P fajnie ze nie mialas kar ja jak jestem neta pozbawiona to wariuje... :P (czy to uzaleznienie? chyba nieeee. :P) Quote
Cambel&Megi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Samturia']to sie ciesze ze wchodzisz :P fajnie ze nie mialas kar ja jak jestem neta pozbawiona to wariuje... :P (czy to uzaleznienie? chyba nieeee. :P)[/quote] Dlaczego mam to samo?! Bodajże przedwczoraj włączam komputer, a tu neta nei ma, coś nie tam z modemem było, myślałam, że sie załamie pff :-o Uzależnieni zawsze zaprzeczają hmmm...coś w tym jest, bo ja tez zawsze zaprzeczam. :lol: Quote
Samturia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 hha xD chociaż ja umiem bez neta wytrzymać jak go gdzieś nie ma... ale jak mi sie kabel zepsul to myślałam że osiwne :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Co do uzaleznienia to czasami brak netu wychodzi mi na dobre :D Mimo wakacji ja ciagle chodze niewyspana :evil_lol: a jak nie miałam netu przez burze to wyspałam sie za wsze czasy :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [I]Ja też zaprzeczałam ale już skończyłam xP Jak jest jakaś wolna chwila to bzium na neta :diabloti: Nowe zdjęcia na mnie czekają :roflt:[/I] [I]Psiul.[/I] Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja nie chce nic mówić ale wydaje mi sie ze ruda lisiczka coś z czarniała czy mi juz przed oczami czarnieje :evil_lol::evil_lol::diabloti: od tych wygłupów Ksieciunia :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Witam wszystkich ;) Hihhi uzależnienie dobra rzecz :evil_lol: Iwona, ona może trochę kolorów nabrała, teraz Brita wcina i wogóle.. :lol: Ewentualnie to jeszcze taka opcja, że ona brudas jest, przydałoby się śmierdziochę wykąpać :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [B][COLOR=darkorchid]dzien dobry w ten piękny i słoneczny dzień :loveu: [/COLOR][/B] [IMG]http://pics.homere.jmsp.net/t_24/120x160/chien4.gif[/IMG] Quote
drzalka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Witamy, i dzieukjemy za wczroajsyz spacerek :loveu: , a jak wyrzutnia, przetestowana ??, bo ja ide zaraz z Leną dalej testować :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]dzien dobry w ten piękny i słoneczny dzień :loveu: [/COLOR][/B] [IMG]http://pics.homere.jmsp.net/t_24/120x160/chien4.gif[/IMG][/quote] Bry Ciociu :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale ładny pieseczek buzi kamie daje mm :calus: [quote name='drzalka']Witamy, i dzieukjemy za wczroajsyz spacerek :loveu: , a jak wyrzutnia, przetestowana ??, bo ja ide zaraz z Leną dalej testować :evil_lol:[/quote] Hejj :cool3: My również dziękujemy i mam nadzieję, ze sie w najblizszym czasie zobaczymy :loveu: Wyrzutnia przetestowana rano :cool: Niestety cieszyła się małym zainteresowaniem, mam nadzieję, że po południu będzie lepiej hiihih :eviltong: Quote
Recommended Posts