Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='drzalka']Hej, dzieki za spacer, u mnie szlaban niedziała :P, ostatni szlaban jaki mialam to chyab w wieku 11 lat, czyli 4 lata temu :eviltong: MOja mam jets bardzo ustępliwa, często cos mowi pod wplywem nerwów, na drugi dzien nic inepamieta, i wszystko jest po staremu :lol:[/quote]

I my dziękujemy :p Mam to samo.... :eviltong:

[quote name='goniasta']Wiesz u mnie szlaban to ja bym tego tak nie nazwala. :p Zalezy jeszcze co takiego "przeskrobię", bo jezeli chodzi o sprzątanie to tylko mama zaczyna gadkę bla bla bla i trzeba wtedy sprzątac i potem juz jest git - i mama spokojna i czysto :evil_lol: Gorzej jakbym cos gorszego zrobila - np. ten Krakow pod Poznaniem, mowilam Ci - reka, noga, mozg na scianie jakby sie dowiedziala. I wtedy to bym miala kompa chyba w szole :bye: :evil_lol:[/quote]

Apropos sprzątania... to ja miałam podłogę umyć w kuchni :evil_lol:
Jesoo jakbym ja taką wycieczkę urządziła :mdleje:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel']
Apropos sprzątania... to ja miałam podłogę umyć w kuchni :evil_lol:
Jesoo jakbym ja taką wycieczkę urządziła :mdleje:[/quote]
Hahahha :evil_lol: A najlepiej jest jak juz mama dostaje bulwersam, wtedy sprzatanie idzie szybciej i dokladniej :evil_lol: :evil_lol:
Cichaj :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']A witam witam :-P Hahh ja do Waszej galerii to nawet nie śmiem zaglądać, tyle z nowu do nadrabiania :shake:[/quote]

[COLOR=Navy][B]jak to ?? nie zajrzysz?:-(
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Cambel']
Figul, a Ty spania nie masz? :evil_lol:[/quote]To wcale mam na dogo nie siedzieć? :eviltong:

[quote name='ewatr']
A z tym spaniem to fakt nigdy nie moge pojac co to za frajda siedziec do 2 w nocy :crazyeye: ale to chyba dlatego ,że ja juz stara jestem ;)[/quote]Ano u mnie w domku to tylko o tej porze moge spokojnie na komputerze posiedzieć, bo w ciągu dnia to co 15 min "Syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylwia! Chodź tu.. Przynies mi.. Idź do sklepu.. Zrób to.." :watpliwy:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]jak to ?? nie zajrzysz?:-(
[/B][/COLOR][/quote]

Boję się ... :lol: :eviltong:

[quote name=':: FiGa ::']To wcale mam na dogo nie siedzieć? :eviltong:

Ano u mnie w domku to tylko o tej porze moge spokojnie na komputerze posiedzieć, bo w ciągu dnia to co 15 min "Syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylwia! Chodź tu.. Przynies mi.. Idź do sklepu.. Zrób to.." :watpliwy:[/quote]

Ahmmm :eviltong:

Czemu ja mam to samo ? :roll: To się nazywa wykorzystywanie nieletnich :roll: :evil_lol:

Posted

Nooo a ty podła do mnie nie wchodzisz xD !
J też mam często kary za sprzątanie (a raczej jego brak)
"Jak nie zrobisz porządku zero wychodzenia na dwór! nic!" (Za pół godziny albo siedze na kompie albo na dworze) :evil_lol:

Posted

[quote name='Samturia']to sie ciesze ze wchodzisz :P fajnie ze nie mialas kar
ja jak jestem neta pozbawiona to wariuje... :P (czy to uzaleznienie? chyba nieeee. :P)[/quote]

Dlaczego mam to samo?! Bodajże przedwczoraj włączam komputer, a tu neta nei ma, coś nie tam z modemem było, myślałam, że sie załamie pff :-o Uzależnieni zawsze zaprzeczają hmmm...coś w tym jest, bo ja tez zawsze zaprzeczam. :lol:

Posted

Witam wszystkich ;)

Hihhi uzależnienie dobra rzecz :evil_lol:

Iwona, ona może trochę kolorów nabrała, teraz Brita wcina i wogóle.. :lol: Ewentualnie to jeszcze taka opcja, że ona brudas jest, przydałoby się śmierdziochę wykąpać :evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]dzien dobry w ten piękny i słoneczny dzień :loveu: [/COLOR][/B]

[IMG]http://pics.homere.jmsp.net/t_24/120x160/chien4.gif[/IMG][/quote]

Bry Ciociu :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale ładny pieseczek buzi kamie daje mm :calus:

[quote name='drzalka']Witamy, i dzieukjemy za wczroajsyz spacerek :loveu: , a jak wyrzutnia, przetestowana ??, bo ja ide zaraz z Leną dalej testować :evil_lol:[/quote]

Hejj :cool3: My również dziękujemy i mam nadzieję, ze sie w najblizszym czasie zobaczymy :loveu:
Wyrzutnia przetestowana rano :cool: Niestety cieszyła się małym zainteresowaniem, mam nadzieję, że po południu będzie lepiej hiihih :eviltong: