Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KARTOFEL']
[I]A Ty to co mądralo :mad: Nie było Cię przez tydzień pff :mad: [/I]
[/quote]Ty tez się wakacjowałaś i tez nie było CIe jakis czas :obrazic:

Kamilko wszystkiego dobrego :multi: :calus:

Posted

[I]Na Słocinę? No pewnie multi: Wiecie ile tam jest pól? Sama się dzisiaj przekonałam - zero ludzi, pusta przestrzeń (oprócz traw etc) i potoczek :D Czego chcieć więcej?[/I]

Posted

[quote name='Ewa_17']ee to lipa, w takim razie jedziemy na baranowke :eviltong:[/quote]
No kurde powinnysmy ze soba zabrac jakis basenik i byloby na zaś, dużo wody i od razu czysciutko :eviltong:

Posted

[quote name='psiulka'][I]A to nie był problem, dobrze mi tak, to nauczka za to że zapomniałam :shake: [/I]

[I]Ciota! Głupia ze mnie ciota zawaliłam :shake: [/I]

[I]To mi nie chodzi, wali się już całkiem..[/I][/quote]

Pffff goop jesteś :shake: Ej bo się obrażę, jak tak bedziesz mówić :roll:

Ale to nie tylko od Ciebie wiadomości nie dostaję nieraz... :roll:

[quote name=':: FiGa ::']Ty tez się wakacjowałaś i tez nie było CIe jakis czas :obrazic:

Kamilko wszystkiego dobrego :multi: :calus:[/quote]

Dzienkujem :oops:

[quote name='g_o_n_i_a']Cambelku jak tak kukurydza? :evil_lol: :evil_lol: Gotuje się?[/quote]

Buahaha jeszcze nie :eviltong:

[quote name='psiulka'][I]Może tym razem na Słocinie tak jak dzisiaj? 8)[/I][/quote]

Ja sie tam więcej nie piszę, zero cienia, a ja cała spieczona, czerwone ramiona :evil_lol:

[quote name='Rosolakowa']ee to lipa, w takim razie jedziemy na baranowke :eviltong:[/quote]

Nie radzę, już lepsze to na Słocinie, chociaż pływać się nie da.... :eviltong: Na baranówce to gnój jakiś, nie jeziorko :lol:

[quote name='Iwona1984']a gdzie foteczki rudej lisiczki:cool3::cool3:[/quote]

4 strony wczesniej :evil_lol:

Posted

[quote name='drzalka']Na baranówke, a co na słocienie jest jeziorko ??[/quote]

jedna mala kaluza a nie jeziorko, psiula tylko nadziei narobila o!! :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Cambel']
Buahaha jeszcze nie :eviltong:
[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: Wiesz jakbys kiedyś cierpiała na głód to daj znać - znow sie zapuscimy w pola w poszukiwaniu kukurydzy :evil_lol:

Na Słocinie jest potok w którym Aza zazywała kąpieli brzuszka, więcej się nie zmieściło :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Na Słocinie jest potok w którym Aza zazywała kąpieli brzuszka, więcej się nie zmieściło :evil_lol:[/quote]

dawaj fotke :diabloti:

Posted

Potoczek jest Azie "po kostki", ale dała rade zrobić na nim (albo w nim :evil_lol:) żabę :evil_lol:
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img262.imageshack.us/img262/2517/11bb0.jpg[/IMG][/URL]

Kamila - sorki za off'a

Posted

[quote name='Cambel']Pffff goop jesteś :shake: Ej bo się obrażę, jak tak bedziesz mówić :roll:

Ale to nie tylko od Ciebie wiadomości nie dostaję nieraz... :roll:

Ja sie tam więcej nie piszę, zero cienia, a ja cała spieczona, czerwone ramiona :evil_lol:

Nie radzę, już lepsze to na Słocinie, chociaż pływać się nie da.... :eviltong: Na baranówce to gnój jakiś, nie jeziorko :lol:

[/quote]

[I]Nie :modla: Ale to prawda :-( [/I]

[I]Piszesz piszesz, już ja Cię zaciągne :evil_lol: [/I]

[I]Dobre :lol:[/I]

[quote name='Ewa_17']jedna mala kaluza a nie jeziorko, psiula tylko nadziei narobila o!! :diabloti::eviltong:[/quote]

[I]Wypraszam sobie :obrazic:[/I]