g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cambelku jak tak kukurydza? :evil_lol: :evil_lol: Gotuje się? Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='KARTOFEL'] [I]A Ty to co mądralo :mad: Nie było Cię przez tydzień pff :mad: [/I] [/quote]Ty tez się wakacjowałaś i tez nie było CIe jakis czas :obrazic: Kamilko wszystkiego dobrego :multi: :calus: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ty tez się wakacjowałaś i tez nie było CIe jakis czas :obrazic: [/quote] [I]Ale nie dwa tygodnie :shake: [/I] Quote
drzalka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witamy,,, kiedy nast. spacerek oranizujemy ? Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [I]Może tym razem na Słocinie tak jak dzisiaj? 8)[/I] Quote
drzalka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Mam nadzieje ze jestesmy zaproszone na spacerek ?:cool3: Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [B]Paulina[/B] pytanie :eviltong:, my nie musimy byc zapraszane zeby czuc sie mile widziane :diabloti: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [I]Na Słocinę? No pewnie multi: Wiecie ile tam jest pól? Sama się dzisiaj przekonałam - zero ludzi, pusta przestrzeń (oprócz traw etc) i potoczek :D Czego chcieć więcej?[/I] Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='psiulka'][I] i potoczek :D Czego chcieć więcej?[/I][/quote] jaki potoczek? :cool3: Rosolak molgby poplywac?! :loveu: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [I]A to takie malutkie :p Gonia wstawi zdjęcia wieczorem ;)[/I] Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='psiulka'][I]A to takie malutkie :p Gonia wstawi zdjęcia wieczorem ;)[/I][/quote] ee to lipa, w takim razie jedziemy na baranowke :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Ewa_17']ee to lipa, w takim razie jedziemy na baranowke :eviltong:[/quote] No kurde powinnysmy ze soba zabrac jakis basenik i byloby na zaś, dużo wody i od razu czysciutko :eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a gdzie foteczki rudej lisiczki:cool3::cool3: Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ty ksieciuniowa Pancia, ja Was wczoraj z ranca widzialam jak skakaliscie po scenie ale sie do nas nie przyznalas :mad: Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='psiulka'][I]A to nie był problem, dobrze mi tak, to nauczka za to że zapomniałam :shake: [/I] [I]Ciota! Głupia ze mnie ciota zawaliłam :shake: [/I] [I]To mi nie chodzi, wali się już całkiem..[/I][/quote] Pffff goop jesteś :shake: Ej bo się obrażę, jak tak bedziesz mówić :roll: Ale to nie tylko od Ciebie wiadomości nie dostaję nieraz... :roll: [quote name=':: FiGa ::']Ty tez się wakacjowałaś i tez nie było CIe jakis czas :obrazic: Kamilko wszystkiego dobrego :multi: :calus:[/quote] Dzienkujem :oops: [quote name='g_o_n_i_a']Cambelku jak tak kukurydza? :evil_lol: :evil_lol: Gotuje się?[/quote] Buahaha jeszcze nie :eviltong: [quote name='psiulka'][I]Może tym razem na Słocinie tak jak dzisiaj? 8)[/I][/quote] Ja sie tam więcej nie piszę, zero cienia, a ja cała spieczona, czerwone ramiona :evil_lol: [quote name='Rosolakowa']ee to lipa, w takim razie jedziemy na baranowke :eviltong:[/quote] Nie radzę, już lepsze to na Słocinie, chociaż pływać się nie da.... :eviltong: Na baranówce to gnój jakiś, nie jeziorko :lol: [quote name='Iwona1984']a gdzie foteczki rudej lisiczki:cool3::cool3:[/quote] 4 strony wczesniej :evil_lol: Quote
drzalka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Na baranówke, a co na słocienie jest jeziorko ?? Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='drzalka']Na baranówke, a co na słocienie jest jeziorko ??[/quote] jedna mala kaluza a nie jeziorko, psiula tylko nadziei narobila o!! :diabloti::eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Cambel'] Buahaha jeszcze nie :eviltong: [/quote] :evil_lol: :evil_lol: Wiesz jakbys kiedyś cierpiała na głód to daj znać - znow sie zapuscimy w pola w poszukiwaniu kukurydzy :evil_lol: Na Słocinie jest potok w którym Aza zazywała kąpieli brzuszka, więcej się nie zmieściło :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Na Słocinie jest potok w którym Aza zazywała kąpieli brzuszka, więcej się nie zmieściło :evil_lol:[/quote] dawaj fotke :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dzisiejszy Megusek ^^ [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=ycjCZx7reHc[/URL] Quote
g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Potoczek jest Azie "po kostki", ale dała rade zrobić na nim (albo w nim :evil_lol:) żabę :evil_lol: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img262.imageshack.us/img262/2517/11bb0.jpg[/IMG][/URL] Kamila - sorki za off'a Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dzisiejszy Megusek ^^ [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=ycjCZx7reHc[/URL][/quote]Rozkoszne stworzonko :loveu::loveu: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Cambel']Pffff goop jesteś :shake: Ej bo się obrażę, jak tak bedziesz mówić :roll: Ale to nie tylko od Ciebie wiadomości nie dostaję nieraz... :roll: Ja sie tam więcej nie piszę, zero cienia, a ja cała spieczona, czerwone ramiona :evil_lol: Nie radzę, już lepsze to na Słocinie, chociaż pływać się nie da.... :eviltong: Na baranówce to gnój jakiś, nie jeziorko :lol: [/quote] [I]Nie :modla: Ale to prawda :-( [/I] [I]Piszesz piszesz, już ja Cię zaciągne :evil_lol: [/I] [I]Dobre :lol:[/I] [quote name='Ewa_17']jedna mala kaluza a nie jeziorko, psiula tylko nadziei narobila o!! :diabloti::eviltong:[/quote] [I]Wypraszam sobie :obrazic:[/I] Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [B]psiula[/B] cos Ty z byka kobito spadla?! :diabloti: i to ma byc POTOCZEK?! :megagrin::x Quote
Recommended Posts