Cambel&Megi Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Uła ile gości :loveu: Witamy witamy! :multi: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [I]Bry Turkusku :buzi: [/I] [quote name='Cambel']Nie mogę zmienić, bo ja mam ten mix, i muszę jeszcze kilka doładowań mieć :cool: A jest coś takiego, chyba 7,5 zł i ileś smsów. xD W każdym razie ja mam jakąś starą kartę sim do heyah, tylko na moim foniku mam sim locka :lol: No to masz sokoli wzrok :diabloti: A takim, ze ja gzecna dziefcynka jestem :eviltong: A to tu są ludzie, no bo prawie "srodek miasta", to dziwne, żeby nie było :eviltong: Można iść na lisią górę, to tam raczej nie ma :p Boszsz....Pogoda się zepsuła. Teraz u mnie tak zachmurzone trochę jest, a na TVN meteo mówili, ze ma być bodajze 24st. i słonce....:cool1: [/quote] [I]Myx mówisz? :lol: I ile jeszcze tych doładowań Ci zostało :razz: [/I] [I]No to ściągać simlocka! :evil_lol: [/I] [I]Ta, ja i sokoli :roflt:[/I] [I]Yhy, kitooje :turn-l: [/I] [I]A daleko to? :eviltong: [/I] [quote name='g_o_n_i_a']Hej :multi: Co do pogody w niedziele - widziałam, że ma byc słonko, ale deszczyk też i temp. cos w okolicach 25st.[/quote] [I]Oby oby tego deszczu nie było :shake: [/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka'][I]Bry Turkusku :buzi: [/I] [I]Myx mówisz? :lol: I ile jeszcze tych doładowań Ci zostało :razz: [/I] [I]No to ściągać simlocka! :evil_lol: [/I] [I]Ta, ja i sokoli :roflt:[/I] [I]Yhy, kitooje :turn-l: [/I] [I]A daleko to? :eviltong: [/I] [I]Oby oby tego deszczu nie było :shake: [/I][/quote] Ano myx... A ile zostało to nie wiem :eviltong: Ale telofonik będzie tai... golutki :-( Pffff :evil_lol: Ffcale nie kitooje :-( :mad: A no trochę :eviltong: Oby oby....Ale za duże słoneczko też niedobre :cool3: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [I]A może już się skończył? 8) [/I] [I]Mój też jest i co xP[/I] [I]No właśnie :lol:[/I] [I]Ffcale? I gdzie na mnie z tym kijem? Kiciaro! :mad:[/I] [I]No to przyjeżdżaj do mnie :D[/I] [I]No nie, ale po co deszczyk? :shake:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Jeszcze kilka...dziesiąt doładowań :evil_lol: Fffcale.. :( Jak Ty możesz być taka okrutna... :( :( Meeee nie kocham Cię! :( Nie psyjadem! I słonce, i deszcz nam niepotrzebny :eviltong: Bry Leniaste :multi: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [I]O ludzie :mdleje:[/I] [I]Hahah :diabloti: Miałam praktyki z okrucieństwa xP[/I] [I]To Megi sama przyjedzie :obrazic:[/I] [I]No właśnie :multi:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka'][I]O ludzie :mdleje:[/I] [I]Hahah :diabloti: Miałam praktyki z okrucieństwa xP[/I] [I]To Megi sama przyjedzie :obrazic:[/I] [I]No właśnie :multi:[/I][/quote] Hah, zemdlała, nareszcie, będzie spokój uf... :turn-l: Zauważylam :diabloti: :-( Megi Cię też nie koffa [I]:obrazic: [/I]Nie mów właśnie, bo Cię kura jajem trzaśnie :obrazic: :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Cambel']Hah, zemdlała, nareszcie, będzie spokój uf... :turn-l: Zauważylam :diabloti: :-( Megi Cię też nie koffa [I]:obrazic:[/I] Nie mów właśnie, bo Cię kura jajem trzaśnie :obrazic: :evil_lol:[/quote] [I]Goop :placz: [/I] [I]Jaka Ty niegrzeczna :placz: To miała być tajemnica! :shake: [/I] [I]Ja ją sobie zabiorę :diabloti: Bez Twojej zgody! :obrazic:[/I] [I]Będę mówić! :obrazic:[/I] Quote
despera Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Bry:) Wy tu sobie gadu gadu, a fotki gdzie??:mad: Quote
Cambel&Megi Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Bry Wszytkim ;) Fot nie ma... Pogoda do doopy, tak samo jak mój telefon, a w połączeniu... :shake: [quote name='psiul'][I]Goop :placz: [/I] [I]Jaka Ty niegrzeczna :placz: To miała być tajemnica! :shake: [/I] [I]Ja ją sobie zabiorę :diabloti: Bez Twojej zgody! :obrazic:[/I] [I]Będę mówić! :obrazic:[/quote] [/I]Fcale nie goop! :obrazic: Ja niegrzeczna?! Toż to kto powiedział, że ma praktyki z okrucieństwa? :shake: A ona się nie da pfff :eviltong: A to sobie moff :evil_lol: Haaa jutro wystawa! :multi: Oby pogoda się polepszyła.. :roll: Quote
Magot Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Cambel']Bry Wszytkim ;) Fot nie ma... Pogoda do doopy, tak samo jak mój telefon, a w połączeniu... :shake: [/i]Fcale nie goop! :obrazic: Ja niegrzeczna?! Toż to kto powiedział, że ma praktyki z okrucieństwa? :shake: A ona się nie da pfff :eviltong: A to sobie moff :evil_lol: Haaa jutro wystawa! :multi: Oby pogoda się polepszyła.. :roll:[/quote] Ee... Polepszać się nie musi. Deszczyk jest spoko, o wieele lepszy od 30- stopniowego upału :D No chociaż mokrych jak szczury psów to chyba nikt nie chce oglądać, he he?;) Quote
Cambel&Megi Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Magda:)']Ee... Polepszać się nie musi. Deszczyk jest spoko, o wieele lepszy od 30- stopniowego upału :D No chociaż mokrych jak szczury psów to chyba nikt nie chce oglądać, he he?;)[/quote] Dla mnie tam słonca nie musi być, bo te upały są okropne...:shake: ale bez deszczu też się obejdę... :lol: Quote
Ania-shira Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witajcie Megowe dziewczyny :multi: Dzięki za bannerek jest śliczny i kolrki sa piękne :loveu: :multi: . Szkoda tylko że taki mały on wyszedł nie wiem czemu :-( Quote
Matusz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [SIZE=4][COLOR=Navy][B]Witajcie Megulcowe :)[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
olifka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Bry! Dajjakieś fotki bo my tu z głodu uschniemy :placz: Quote
psiulka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Cambel']Bry Wszytkim ;) Fot nie ma... Pogoda do doopy, tak samo jak mój telefon, a w połączeniu... :shake: Fcale nie goop! :obrazic: Ja niegrzeczna?! Toż to kto powiedział, że ma praktyki z okrucieństwa? :shake: A ona się nie da pfff :eviltong: A to sobie moff :evil_lol: Haaa jutro wystawa! :multi: Oby pogoda się polepszyła.. :roll:[/quote] [I]Bry :buzi:[/I] [I]Nie goop to mądr :diabloti: [/I] [I]Ale Tysię zaczęłaś domyślać to już musiałam mówić :shake: [/I] [I]A skąd wiesz? :lol: [/I] [I]Będę :obrazic:[/I] [I]Oby, bo inaczej klapejszyn... [/I] Quote
Matusz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [COLOR=Navy][B]witamy wieczorem :) [/B][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [B]Bry Wszystkim :multi:[/B] Aniu, nie ma za co, a widzę już sobie poradziłaś, żeby go powiększyć. :-P [quote name='psiulka'][I]Bry :buzi:[/I] [I]Nie goop to mądr :diabloti: [/I] [I]Ale Ty się zaczęłaś domyślać to już musiałam mówić :shake: [/I] [I]A skąd wiesz? :lol: [/I] [I]Będę :obrazic:[/I] [I]Oby, bo inaczej klapejszyn...[/quote] [/I]Bryyy :calus: Taa bardzo mądr :eviltong: Hih... ;) A bom mądr :evil_lol: A no to moff ! Ma być ponad 20 st., ale raczej po południu deszcz i burze :roll: [U] Jutro wystawa :multi: [/U] Quote
Cambel&Megi Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='drzalka']Hej.. dozobaczenia na wystawie.:lol:[/quote] O tak, do zobaczenia :loveu: Już się nie doczekam :razz: Quote
Recommended Posts