g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel']Hihih muszę sie do Was na Słocinę wybrać kiedyś mmm :lol: Noo....kamila wstydz sie :shake: :oops: Teraz będę juz częściej ;) Megi najdłuzej to została chyba godzinę sama, i było dobrze, bo zostawilam dyktafon, potem odsłuchiwałam :evil_lol: Tylko czasem od razu po wyjściu zaczyna piszczeć, to wracam [wiem, wiem, błąd], powiem 'spokój' i jest cichutko :p[/quote] Masz jeszcze tylko 3 tygodnie wakacji :evil_lol: No ew. we wrzesniu ale z tym roznie :eviltong: No prosze, a wybierasz sie w tygodniu? :cool3: Bo ja to tak jezeli w sobote tą mi sie nie uda to pewnie bede poniedzialek, środa i moze wtorek albo czwartek z Mamcią :lol: No i sobota, a potem wystawa :cool1: Ciesze sie, ze Megulcowa robi postepy. Oby tak dalej, w koncu niedlugo bedzie zostawac troche na dluzej niz godzinke :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Masz jeszcze tylko 3 tygodnie wakacji :evil_lol: No ew. we wrzesniu ale z tym roznie :eviltong: No prosze, a wybierasz sie w tygodniu? :cool3: Bo ja to tak jezeli w sobote tą mi sie nie uda to pewnie bede poniedzialek, środa i moze wtorek albo czwartek z Mamcią :lol: No i sobota, a potem wystawa :cool1: Ciesze sie, ze Megulcowa robi postepy. Oby tak dalej, w koncu niedlugo bedzie zostawac troche na dluzej niz godzinke :evil_lol:[/quote] Nie dołuj mnie :eviltong: Najpierw to my musimy Ilonę zlokalizować :cool: Własciwie to co ja mam lepszego do roboty hm...pewnie się zapiszę, na środę i moze coś jeszcze :p Mamooo wystawa :loveu: Ja tu pieniądze zbieram, żeby przetracić na takie pierdoły niepotrzebne :evil_lol: A tak na serio to będę polować na jakieś obroże, smycz, duże pudła smaczków etc.... :eviltong: Ehh no tak przeciętnie to będzie musiała znosić 7 godzin samotności.. :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel']Nie dołuj mnie :eviltong: Najpierw to my musimy Ilonę zlokalizować :cool: Własciwie to co ja mam lepszego do roboty hm...pewnie się zapiszę, na środę i moze coś jeszcze :p Mamooo wystawa :loveu: Ja tu pieniądze zbieram, żeby przetracić na takie pierdoły niepotrzebne :evil_lol: A tak na serio to będę polować na jakieś obroże, smycz, duże pudła smaczków etc.... :eviltong: Ehh no tak przeciętnie to będzie musiała znosić 7 godzin samotności.. :roll:[/quote] Ja sie sama doluje, wiec czemu i nie Ciebie? Gratis Kamila :evil_lol: Dzisiaj dorwalam kalenarzyk :diabloti: i od wrzesnia do grudnia jest 70 dni z haczykiem szkoły (bedzie dluzszy chyba weekend w listopadzie i przerwa Świąteczna bedzie tez dluzsza :cool3: ) :evil_lol: Lokalizuj Ilonkę, bo ja tyz chcem na jakis spacerro - Aza mi pol sierpnia cieczka przewalila, to chociaz druga połówkę wykorzystam jak mogę :loveu: Oo Kamila zaczyna szalec w schronisku fiu fiu :siara: :bigcool: :evil_lol: Ja jak chodzilam z kolezanką po wystawie to stwierdzilysmy, ze to wszystko jest cholernie drogie :razz: Nawet taka kość do mamlania to ok. 20zł pf :lol: No ale moze w tym roku sie szarpne, bo kase mam odłożoną, ale celu konkretnego nie mam. :D U nas Aza tez cos tyle siedzi sama, tzn. mama jest w domu, ale Aza z mama na ogrod szalec nie wyjdzie, wiec sie Kropka nuda. Ale Aza dzielna jest - nawet 10 godzin wytrzymywala bez problemu jak pancia zostawala w szkole na dodatkowe zajecia przedegzaminacyjne ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ja sie sama doluje, wiec czemu i nie Ciebie? Gratis Kamila :evil_lol: Dzisiaj dorwalam kalenarzyk :diabloti: i od wrzesnia do grudnia jest 70 dni z haczykiem szkoły (bedzie dluzszy chyba weekend w listopadzie i przerwa Świąteczna bedzie tez dluzsza :cool3: ) :evil_lol: Lokalizuj Ilonkę, bo ja tyz chcem na jakis spacerro - Aza mi pol sierpnia cieczka przewalila, to chociaz druga połówkę wykorzystam jak mogę :loveu: Oo Kamila zaczyna szalec w schronisku fiu fiu :siara: :bigcool: :evil_lol: Ja jak chodzilam z kolezanką po wystawie to stwierdzilysmy, ze to wszystko jest cholernie drogie :razz: Nawet taka kość do mamlania to ok. 20zł pf :lol: No ale moze w tym roku sie szarpne, bo kase mam odłożoną, ale celu konkretnego nie mam. :D U nas Aza tez cos tyle siedzi sama, tzn. mama jest w domu, ale Aza z mama na ogrod szalec nie wyjdzie, wiec sie Kropka nuda. Ale Aza dzielna jest - nawet 10 godzin wytrzymywala bez problemu jak pancia zostawala w szkole na dodatkowe zajecia przedegzaminacyjne ;)[/quote] 70 dni :mdleje: Nie no, potem Ty mnei z tego dołą wyciagać będziesz, a wierz mi, że będzie trudno :shake: Pfff tyle długaśnych dni, i lekcji, i ta pieprzona klasa... Zaraz piszę do naszego Ilonka esemesa, gdzie to dziewczę sie podziewa?! :lol: :evil_lol: Hihh no teraz już mogę, w tamtym roku ograniczenie ze strony matki, 'nie, bo cie psy pogryzą' [swoja drogą - :roflt:], teraz megulec trochę, przez to, że sama bała się zostawać, ale teraz już nie mam żadnych przeciwskazań, chyba tylko ceny biletów :lol: 20 zł kość? pfff :mdleje: To ja dziękuję :eviltong: U mnie 'przez dzień' [7-15] to nikogo nie ma ... Tzn. to będzie zależne od tego, jaki plan lekcji będę mieć...Jeżeli podobny do tamtegoroczonego [jakie słowo :evil_lol: ] to nie aż tyle..;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel']70 dni :mdleje: Nie no, potem Ty mnei z tego dołą wyciagać będziesz, a wierz mi, że będzie trudno :shake: Pfff tyle długaśnych dni, i lekcji, i ta pieprzona klasa... Zaraz piszę do naszego Ilonka esemesa, gdzie to dziewczę sie podziewa?! :lol: :evil_lol: Hihh no teraz już mogę, w tamtym roku ograniczenie ze strony matki, 'nie, bo cie psy pogryzą' [swoja drogą - :roflt:], teraz megulec trochę, przez to, że sama bała się zostawać, ale teraz już nie mam żadnych przeciwskazań, chyba tylko ceny biletów :lol: 20 zł kość? pfff :mdleje: To ja dziękuję :eviltong: U mnie 'przez dzień' [7-15] to nikogo nie ma ... Tzn. to będzie zależne od tego, jaki plan lekcji będę mieć...Jeżeli podobny do tamtegoroczonego [jakie słowo :evil_lol: ] to nie aż tyle..;)[/quote] Dobra, przepraszam :placz: Widzisz, Twoja Mama miala jakis powod :evil_lol: , a teraz nie, a moja - jak ma dobry humor to sie zgodzi, jak nie to nie - powod taki jak "bo zupa byla za slona" :roll: Jak ceny biletów to rowerkiem brykaj, a co :eviltong: No wlasnie takie tam są ceny, myslalam, ze Azulkowej wynagrodze dzien nieobecnosci (mniej wiecej od 8 do 15), a tu klapa, bo mialam cos 15 zlotych i jak zobaczylam takie ceny to zrezygnowalam. :eviltong: Ja mialam stale od 7:30 (tak wychodzilam z domu) do 14:00 albo 15:00 (zalezy jakie lekcje), a najlepszy do byl piatek bo do 13:00 :loveu: 5 lekcji mialam :loveu: w tym tylko 2 kiepskie, reszta to wf i jezyki. :cool3: Ciekawe jak teraz bedzie. :roll: Quote
ewatr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel'] Megi najdłuzej to została chyba godzinę sama, i było dobrze, bo [B]zostawilam dyktafon, potem odsłuchiwałam[/B] :evil_lol: Tylko czasem od razu po wyjściu zaczyna piszczeć, to wracam [wiem, wiem, błąd], powiem 'spokój' i jest cichutko :p[/quote] Kamilko ukłony dla Twojej pomysłowości :evil_lol: ;) zeby psu dyktafon zostawic ..........dla mnie bomba ! Moze ja tak syneczkowi zostawie i wreszcie bede wiedziała co sie w domu dzieje jak ja w pracy tyram :diabloti: / [SIZE=1]żartuje oczywiscie[/SIZE] :evil_lol: / Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dobra, przepraszam :placz: Widzisz, Twoja Mama miala jakis powod :evil_lol: , a teraz nie, a moja - jak ma dobry humor to sie zgodzi, jak nie to nie - powod taki jak "bo zupa byla za slona" :roll: Jak ceny biletów to rowerkiem brykaj, a co :eviltong: No wlasnie takie tam są ceny, myslalam, ze Azulkowej wynagrodze dzien nieobecnosci (mniej wiecej od 8 do 15), a tu klapa, bo mialam cos 15 zlotych i jak zobaczylam takie ceny to zrezygnowalam. :eviltong: Ja mialam stale od 7:30 (tak wychodzilam z domu) do 14:00 albo 15:00 (zalezy jakie lekcje), a najlepszy do byl piatek bo do 13:00 :loveu: 5 lekcji mialam :loveu: w tym tylko 2 kiepskie, reszta to wf i jezyki. :cool3: Ciekawe jak teraz bedzie. :roll:[/quote] Taa faktycznie swietny powód :evil_lol: No właściwie to moja do tej pory tak sceptycznie jest nastawiona do tego, no ale na szczęscie nie ma nic przeciw ;) Hmmm Goniu najpierw trzeba ten rower mieć :lol: Na czymś muszą zarobić, a wiadomo, tam dużo ludzi, to każdy kupuje, co jest, nie porównuje cen... W piątki miałam do 16 :roll: Ale od 12, no to wiesz :loveu: W tym ostatnia lekcja, basen..teraz basenu już nie ma ... :placz: [quote name='ewatr']Kamilko ukłony dla Twojej pomysłowości :evil_lol: ;) zeby psu dyktafon zostawic ..........dla mnie bomba ! Moze ja tak syneczkowi zostawie i wreszcie bede wiedziała co sie w domu dzieje jak ja w pracy tyram :diabloti: / [SIZE=1]żartuje oczywiscie[/SIZE] :evil_lol: /[/quote] Ciocia :loveu: Hahh kamila pomysłowy dobromir :evil_lol: To wynikło z tego, że chciałam w jakiś sposób wiedzieć, czy to futro popiskuje, czy nie, a sąsiadów nie będe prosić, żeby stali pod drzwiami i nasłuchiwali :evil_lol: Hahh pewnie Arni zaprasza jakieś koleżanki, a Ty Ewciu, niczego nieświadoma pracujesz :eviltong: ;) Quote
ewatr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel'] Ciocia :loveu: Hahh kamila pomysłowy dobromir :evil_lol: To wynikło z tego, że chciałam w jakiś sposób wiedzieć, czy to futro popiskuje, czy nie, a sąsiadów nie będe prosić, żeby stali pod drzwiami i nasłuchiwali :evil_lol: Hahh pewnie Arni zaprasza jakieś koleżanki, a Ty Ewciu, niczego nieświadoma pracujesz :eviltong: ;)[/quote] Faktycznie jestes pomysłowy dobromir :evil_lol: a co do syneczka to ja perfidnie myślalam o moim ludzkim dziecku :diabloti: oj miałby chyba przechlapane ;) jakbym zaczęła odsłuchiwac ........ale na jego szczęscie nie jestem az taka wscibska :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='ewatr']Faktycznie jestes pomysłowy dobromir :evil_lol: a co do syneczka to ja perfidnie myślalam o moim ludzkim dziecku :diabloti: oj miałby chyba przechlapane ;) jakbym zaczęła odsłuchiwac ........ale na jego szczęscie nie jestem az taka wscibska :eviltong:[/quote] Ahhh no to miło :evil_lol: Biedny chłopak :shake: Ale odsłuchiwac te kilka godzin to by mi się nie chciało :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel']Taa faktycznie swietny powód :evil_lol: No właściwie to moja do tej pory tak sceptycznie jest nastawiona do tego, no ale na szczęscie nie ma nic przeciw ;) Hmmm Goniu najpierw trzeba ten rower mieć :lol: Na czymś muszą zarobić, a wiadomo, tam dużo ludzi, to każdy kupuje, co jest, nie porównuje cen... W piątki miałam do 16 :roll: Ale od 12, no to wiesz :loveu: W tym ostatnia lekcja, basen..teraz basenu już nie ma ... :placz: [/quote] Lepiej miec jakiś powód niż żaden, czyli jak pisalam wyzej co moja mama na ten temat :roll: Hm no tak, no to trzeba kupic albo komus zakoscić :evil_lol: Ja rower mam "po przejsciach" czyli nawet nie swój, a brata (ktory juz dawno porzucil go dla motoru a potem dla samochodu). Moj gracioch rozwalil sie kilka dni po komuni, a i dobrze, bo nie wyobrazam sobie zebym mogla jeździć "na cytrynce" (kolor zolty i jaskrawy błe) po miescie :evil_lol: Gustuje w ciemnych barawach :loveu: Tam najbardziej kasiasci są wystawcy, wiem co mowie hahah daja najwiecej do puszek :razz: Ciekawe ja bede ja miala plan zajec pf:cool3: Ewuś, a czy pozostale Twoje dzieci tez nostana dyktafon? :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Ewuś, a czy pozostale Twoje dzieci tez nostana dyktafon? :evil_lol:[/quote] a cesz dostać ???:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Lepiej miec jakiś powód niż żaden, czyli jak pisalam wyzej co moja mama na ten temat :roll: Hm no tak, no to trzeba kupic albo komus zakoscić :evil_lol: Ja rower mam "po przejsciach" czyli nawet nie swój, a brata (ktory juz dawno porzucil go dla motoru a potem dla samochodu). Moj gracioch rozwalil sie kilka dni po komuni, a i dobrze, bo nie wyobrazam sobie zebym mogla jeździć "na cytrynce" (kolor zolty i jaskrawy błe) po miescie :evil_lol: Gustuje w ciemnych barawach :loveu: Tam najbardziej kasiasci są wystawcy, wiem co mowie hahah daja najwiecej do puszek :razz: Ciekawe ja bede ja miala plan zajec pf:cool3: Ewuś, a czy pozostale Twoje dzieci tez nostana dyktafon? :evil_lol:[/quote] Ehh... No będę tatusia męczyć w najbliższym czasie :razz: Teraz jak u niego byłam, to i tak się szarpnął, dał mi na sterylkę gada, aż 150 zł , resztę muszę dołożyć, ale dobre i to :loveu: Hmm tylko jest mały problem, że ja bym się zgubiła, jadąc tam rowerem :evil_lol: Ahh no tak, kasiaści i można z nich drzeć ile wlezie :evil_lol: W koncu stać ich było na psa z rodowodem, teraz na jego utrzymanie, i zgłaszanie na wystawy :cool3: Goniu będziesz kwestować na Kundelka na sierpniowej wystawie? ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='ewatr']a cesz dostać ???:evil_lol:[/quote] Yyyyyyyy... Nie :eviltong: Przeciez ja grzeczne dziecko jestem :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel']Ehh... No będę tatusia męczyć w najbliższym czasie :razz: Teraz jak u niego byłam, to i tak się szarpnął, dał mi na sterylkę gada, aż 150 zł , resztę muszę dołożyć, ale dobre i to :loveu: Hmm tylko jest mały problem, że ja bym się zgubiła, jadąc tam rowerem :evil_lol: Ahh no tak, kasiaści i można z nich drzeć ile wlezie :evil_lol: W koncu stać ich było na psa z rodowodem, teraz na jego utrzymanie, i zgłaszanie na wystawy :cool3: Goniu będziesz kwestować na Kundelka na sierpniowej wystawie? ;)[/quote] No no, Tatuś sie szarpną, moze i moj sie szarpnie? Eee pewnie nie, wątpie haha :eviltong: No to na sterylke Wam niewiele brakuje, co? Pewnie cos bedzie Was kosztowac 250 do 300 zł, tak stawiam bo Rosolak Ewy mniej wiecej za tyle mial robiony zabieg. Wiesz jakiego ja mialam stresa jak pierwszy raz sama jechalam rowerem? :evil_lol: Az Cioteczka jedna z Kundelka dzwonila do mnie i pytala czy dojechalam hah :evil_lol: Ja jakies 20 minutek i jestem w schronie :eviltong: A kwtesuje. :eviltong: Prosze mi kase wrzucic, na wejsciu stoje razem z kolezanka :p Ach na Podpromiu to dopiero byla kwesta hahaha :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No no, Tatuś sie szarpną, moze i moj sie szarpnie? Eee pewnie nie, wątpie haha :eviltong: No to na sterylke Wam niewiele brakuje, co? Pewnie cos bedzie Was kosztowac 250 do 300 zł, tak stawiam bo Rosolak Ewy mniej wiecej za tyle mial robiony zabieg. Wiesz jakiego ja mialam stresa jak pierwszy raz sama jechalam rowerem? :evil_lol: Az Cioteczka jedna z Kundelka dzwonila do mnie i pytala czy dojechalam hah :evil_lol: Ja jakies 20 minutek i jestem w schronie :eviltong: A kwtesuje. :eviltong: Prosze mi kase wrzucic, na wejsciu stoje razem z kolezanka :p Ach na Podpromiu to dopiero byla kwesta hahaha :evil_lol:[/quote] Pytałam w 'Jamniku', i wetka powiedziała, że zabieg 150-200. Ale jeszcze kaftanik, i wizyty kontrolne...:roll: Haha :evil_lol: Ja to bym chyba musiała za autobusem jechać, żeby sie nie zgubić :evil_lol: Ooo no to na pewno wrzucę ;) Na lutowej też wrzuciłam, co prawda nie wiem do czyjej puszki, ale wrzuciłam :loveu: Ja też chcę kwestować :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel']Pytałam w 'Jamniku', i wetka powiedziała, że zabieg 150-200. Ale jeszcze kaftanik, i wizyty kontrolne...:roll: Haha :evil_lol: Ja to bym chyba musiała za autobusem jechać, żeby sie nie zgubić :evil_lol: Ooo no to na pewno wrzucę ;) Na lutowej też wrzuciłam, co prawda nie wiem do czyjej puszki, ale wrzuciłam :loveu: Ja też chcę kwestować :eviltong:[/quote] No tak, czyli wyjdzie Wam z 250zł, bo mowilam cene ogolnie za całość (łączie z lekami przeciwbolowymi, kaftanikiem, wizytami kontrolnymi i itp.) No trudno :eviltong: Zatem brykaj autobusem Na lutowej to ja nawet nie wiem od kogo zbieralysmy, na wejsciu sie nie dalo - tzn. my nie chcialysmy, bo stwierdzilysmy, ze to nudne - a po hali wszedzie latalysmy i niektorzy byli zaczepiani po kilka razy (nie tylko przez nas) :evil_lol: A to to nie do mnie :eviltong: Ja moge ew. zapytac czy potrzebuja kogos jeszcze. Quote
drzalka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel']Pytałam w 'Jamniku', i wetka powiedziała, że zabieg 150-200. Ale jeszcze kaftanik, i wizyty kontrolne...:roll: H[/QUOTE] ;) To zależy także od wielkosći psa.. i ile wet musi się napracować przy wycięciu narządów :p .. Ja uswojej wet zapłaciłam za sterylke Leny 255 zł , wtym zabieg, ubranko pooperacyjne( 20 zł , ale pozniej oddalysmy i oddala na 15 zł :].. antybiotyki, zastrzyki i wizyty domowe ;]... Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='drzalka'];) To zależy także od wielkosći psa.. i ile wet musi się napracować przy wycięciu narządów :p .. Ja uswojej wet zapłaciłam za sterylke Leny 255 zł , wtym zabieg, ubranko pooperacyjne( 20 zł , ale pozniej oddalysmy i oddala na 15 zł :].. antybiotyki, zastrzyki i wizyty domowe ;]...[/quote] Pani własnie mówiła, biorąc pod uwagę wielkość Megi ;) Hm..Za sam zabieg zapłaciłaś 255 zł, czy za to wszystko? :lol: Quote
psiulka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Cambel']Hihih muszę sie do Was na Słocinę wybrać kiedyś mmm :lol: Noo....kamila wstydz sie :shake: :oops: Teraz będę juz częściej ;) Megi najdłuzej to została chyba godzinę sama, i było dobrze, bo zostawilam dyktafon, potem odsłuchiwałam :evil_lol: Tylko czasem od razu po wyjściu zaczyna piszczeć, to wracam [wiem, wiem, błąd], powiem 'spokój' i jest cichutko :p[/quote] [I]Bry!!! :buzi: :buzi: :calus: [/I] [I]No pewnie, że musisz i nie zastanawiaj się dłużej tylko działaj, działaj! :multi: [/I] [I]Dyktafon mnie rozwalił :roflt: [/I] [I]Daj jakieś zdjęcia Megusiowej, bo muszę się czymś nacieszyć :loveu: :loveu: [/I] [I]Jutro w schronisku będziesz, ach jak fajnie :multi: :multi: [/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='psiulka'][I]Bry!!! :buzi: :buzi: :calus: [/I] [I]No pewnie, że musisz i nie zastanawiaj się dłużej tylko działaj, działaj! :multi: [/I] [I]Dyktafon mnie rozwalił :roflt: [/I] [I]Daj jakieś zdjęcia Megusiowej, bo muszę się czymś nacieszyć :loveu: :loveu: [/I] [I]Jutro w schronisku będziesz, ach jak fajnie :multi: :multi: [/I][/quote] Bryyy Ilonko moja :loveu::loveu:[I]:calus: [/I][I]:buzi: [/I]Tobie to najlepiej mówić, ja to się muszę taszczyć z liskiem przez całe miasto, a Ty tylko wyjdziesz po mnie na przystanek :evil_lol: Najpierw, zeby nie było, musimy kupić kaganiec. :roll: Chociaż póki co, to odbyłam kilka podrózy bez niego :eviltong: No co Ty chcesz, ważne, że skuteczne ;) Kiedy ja nie mam zdjęć :-( Sama sobie dawaj pfff :razz: Ty też będziesz :loveu::loveu: Quote
psiulka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [I]Kaganiec dla Megusiowej? :([/I] [I]Ta, nie wiem skąd jak laptop mam w Brnie :shake:[/I] [I]Będę ^^[/I] [I]PS. Łiii :buzi: :buzi:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='psiulka'][I]Kaganiec dla Megusiowej? :([/I] [I]Ta, nie wiem skąd jak laptop mam w Brnie :shake:[/I] [I]Będę ^^[/I] [I]PS. Łiii :buzi: :buzi:[/I][/quote] Toż to taki agresywny pies przecież, nie wiedziałaś? :roll::roll: Nie no, przepisy przepisami, owszem w PKSach mi się upiekło, kierowcy machnęli ręką, ale te paskudne kanary w MPK... :shake: Uhhh....Troszkę daleko :lol: Łi łi łi łi xD Chociaż nie wiem o co chodzi :eviltong: Quote
psiulka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ta, Megi agresywna? To Czika w takim razie jest łagodna... Pff..Schowaj do koszyka xP No fakt, a i zdjęć nie zostanie, wszystko sobie zabiorą xP Ło podpis ^^ :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='psiulka']Ta, Megi agresywna? To Czika w takim razie jest łagodna... Pff..Schowaj do koszyka xP No fakt, a i zdjęć nie zostanie, wszystko sobie zabiorą xP Ło podpis ^^ :loveu:[/quote] :diabloti: Nie zmieszczę się... :shake: A to łotry i złodzieje.... :mad: ;) Quote
psiulka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [I]Ale nie Ty się schowaj tylko Megi :evil_lol: :buzi:[/I] [I]Pff.. Jak robisz te userbarki? :loveu:[/I] Quote
Recommended Posts