Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Cambel']Witaj Ciociu Ewo :multi::multi: Bardzo zabawne :evil_lol:[/quote] Wcale nie :evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Cambel']Własnie się zastanawiam... Niby byłam Potteromaniaczką :eviltong: jakiś czas temu, ale 5 części nie lubię :evil_lol: Nie wiem, czy znasz hm...Dla Ilonki, Psiulki na Dogo, o. Kojarzysz? :razz: Jeszcze nie... :shake: A wysłałaś poleconym ? :evil_lol: [/size][/quote] [I]Bo tak się zastanawiałam kto by ze mną poszedł i padło na Ciebie :diabloti: Chcesz? :lol: [/I] :oops: :oops: :oops:[I] Dziękuję :oops: :oops: :buzi:[/I] [I]Jaka Psiul, jaka PSiul!! :mad: To Ci pinczerka napisała sklerotyczko :evil_lol: :calus:[/I] Quote
Ania-shira Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dobry wieczorek :lol: :multi: Ja dopiero przyszłam z wycieczki rowerowej. Były 4 beagle było super oprócz kilku incydentów :multi: Pozdrawiam Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']To tak jak u mnie :shake: Moze chcesz powiekszyc rodzine :D? Jak tam to zapraszam do watku Zbieram na Rogza :evil_lol:[/quote] Toz ja tam byłam, i trochę nazbierałam pfff :evil_lol: [quote name='Psiul'][I]Bo tak się zastanawiałam kto by ze mną poszedł i padło na Ciebie :diabloti: Chcesz? :lol: [/I] :oops: :oops: :oops:[I] Dziękuję :oops: :oops: :buzi:[/I] [I]Jaka Psiul, jaka PSiul!! :mad: To Ci pinczerka napisała sklerotyczko :evil_lol: :calus:[/quote] Mogę iść na wszystko, tylko nie na to. :eviltong: Łoj no Ty musisz wszystkiego się czepić :evil_lol:[/I][I]:calus: [quote name='Ania-shira'][/I]Dobry wieczorek :lol: :multi: Ja dopiero przyszłam z wycieczki rowerowej. Były 4 beagle było super oprócz kilku incydentów :multi: Pozdrawiam[/quote] Witam ;) Mmm no to Ajeczka miała towarzystwo :cool3: A takie incydenty to się chyba na każdym spacerku zdarzają :evil_lol: :lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Bryyyyyy:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Witam :multi: Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [COLOR=Navy][B]Brry dzień u nas dziś taki ;)[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/25.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Brry dzień u nas dziś taki ;)[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/25.gif[/IMG][/B][/COLOR][/quote] Dzień Dobry :multi: A no u nas też się rozpogodzilo trochę, chociaż nie do końca, bo wiatr jest i tylko 20 st. :evil_lol:... Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Cambel']Dzień Dobry :multi: A no u nas też się rozpogodzilo trochę, chociaż nie do końca, bo wiatr jest i tylko 20 st. :evil_lol:...[/quote] [COLOR=Navy][B]u Nas tak samo,:evil_lol: ale ważne że słońce jest:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Madzik93 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dzien dobry my tu pierwszy raz :multi: Podoba nam sie tutaj. Masz piekną sunieczke :loveu: Mizianko dla niej. Zapraszamy do nas :D Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='Madzik13']Dzien dobry my tu pierwszy raz :multi: Podoba nam sie tutaj. Masz piekną sunieczke :loveu: Mizianko dla niej. Zapraszamy do nas :D[/quote] Witamy serdecznie :multi: Miło mi, że Wam się tu podoba mm...I dziękujemy za komplementa :oops: Megafon wymiziany :lol: Już się do Was turlamy. :cool3: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Cambel']Mogę iść na wszystko, tylko nie na to. :eviltong: Łoj no Ty musisz wszystkiego się czepić :evil_lol: :calus:[/quote] [I]Proszę :modla:[/I] :modla: [I]Taka jusz moja natura :diabloti: [/I] [I]Dawaj Megulca :loveu: [/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='psiulka'][I]Proszę :modla:[/I] :modla: [I]Taka jusz moja natura :diabloti: [/I] [I]Dawaj Megulca :loveu: [/I][/quote] Kiedy ja nie lubię V części feeeee :eviltong: Zresztą kasy nawet nie mam, pff...Sterylka się kłania. No chyba, że pod kościół pójdę żebrać, może to dobry pomysl, hm? :hmmmm: No zdążyłam zauważyć :evil_lol: Ni ma fot, bo pogoda brzydka była. :eviltong: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Cambel']Kiedy ja nie lubię V części feeeee :eviltong: Zresztą kasy nawet nie mam, pff...Sterylka się kłania. No chyba, że pod kościół pójdę żebrać, może to dobry pomysl, hm? :hmmmm: No zdążyłam zauważyć :evil_lol: Ni ma fot, bo pogoda brzydka była. :eviltong:[/quote] [I][SIZE=6]Błagam!! [/SIZE][SIZE=2]Ja stawiam :razz: [/SIZE][/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='psiulka'][I][SIZE=6]Błagam!! [/SIZE][SIZE=2]Ja stawiam :razz: [/SIZE][/I][/quote] Kiedy ja tej części nie lubię pffff :eviltong: Tak to ja się nie bawię :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [I]No to co ja mam zrobić żebyś poszła? :mad:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='psiulka'][I]No to co ja mam zrobić żebyś poszła? :mad:[/I][/quote] Hm... :hmmmm: I tak mnie nie przekonasz :evil_lol: Mozemy iść na wszystkie inne filmy, tylko nie na ten. :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='psiulka'][I]To z kim ja teraz pójdę? :( [/I][/quote] Może zabierz psie towarzystwo, hm ? Czika, Megi, Dżeki ? :cool3: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 HP5? :cool3: Ja tez musze sie kiedyś wybrać :cool3: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [I]O opowiem Ci Sylwia, jak juz go zobaczę, jak to Twój wspaniały LM próbuje ukraść przepowiednie i jak wyglądało wspomnienie Tłustego :roflt:[/I] Quote
Samturia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 a ja dzisiaj jade na premiere do rybnika! seans o 00.01!!!! :D Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [I]Na przedpremierę? :mdleje: Zazdroszczę... :loveu:[/I] Quote
Samturia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 noo... i jeszcze bilet kosztuje jedyne 14 zł! :D Quote
Recommended Posts