Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RCookie, Talia, Asiaczku, Agathee, Kisses, anetta, dziękujemy za odwiedziny :calus:

Tinka:), witamy na naszym fbl! :multi:

anetta, całkiem fajnie :) w zbliżający się weekend mamy 3 kolejne pokazy :grins:

wczoraj biedny lis został w domu, skazany jedynie na towarzystwo mojej rodzicielki :diabloti: ja byłam na wystawie w Krośnie, zdjęć mam sporo, nie chce mi się ich tu wklejać :cool1: :evil_lol:, dostępne są tutaj, na wątku wystawy

pozdrawiam

Posted

śliczne zdjęcia z agility i z aussikami :) widzę, ze zatrzęsienie ozików miałaś :P:P piękne zdjecia... a kiedy wybierasz się na zawody agility? gdzieś wyczytałam, ze masz na zawody obi jechać? dobrze mówię?

Posted

Cerber napisał(a):
śliczne zdjęcia z agility i z aussikami :) widzę, ze zatrzęsienie ozików miałaś :P:P piękne zdjecia... a kiedy wybierasz się na zawody agility? gdzieś wyczytałam, ze masz na zawody obi jechać? dobrze mówię?

dzięki :) hmmm, na zawody agility jakoś nam nie po drodze :eviltong:
a pierwszy start w obi mamy już w przyszły weekend - Rzeszów, następny końcem czerwca - Kraków. już się boję.... :P:P

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oooo, to teraz pewnie mocno ćwiczysz z Lisem, co?
Ale od czasu do czasu odezwij się na forum, a po zawodach - wstaw foteczki, dobrze?

pzdr.
Oj mocno, ale też nie mogę przedobrzyć, bo trening stanie się mało atrakcyjny, będzie zwykłą monotonią...:cool1:
btw zaraz jedziemy przygotowywać się do sobotnio-niedzielnych pokazów posłuszeństwa.:lol:
jeśli tylko ktoś uwieczni nasz występ, będą i foteczki :)

Posted

muszę dopiero zrobić :hmmmm:

ale chronologicznie...w weekend brałyśmy udział w 2 pokazach posłuszeństwa i agility. Z samych pokazów nie mam zdjęć, ale jest kilka luźnych pstryków :lol:

głaszczą Milkę :cool3:

Bono też .. :eviltong:

Malinka

Pipi

i Smartisia

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']ojj uwielbiam tego napaleńca :loveu:szkoda, że bez wzajemności :evil_lol:
[quote name='Coyote Ugly FCI']nie jest wcale gorsza od kicia bo też sie tarzała :diabloti:ba, jest nawet lepsza :cool3:
ciekawe efektów czyjego tarzania wcześniej się pozbędziemy:eviltong:, Ty rdzawego koloru czy ja zapachu ryby :loveu:

kilka osób zaintrygował mój opis na gg, że Megi ma nowy domek :grins: tak więc prezentuję ten domek :cool3:
btw świetny jest :multi: