Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dagusiek']:multi::multi: GRATULUJĘ!! Ja bym się nie odważyła spać z hieną w wyrku!!:-o :evil_lol: Toż to lada wyczyn!!:evil_lol::diabloti:

Dalej się zastanawiam co z naszymi spacerkami............:diabloti: nie chce stracić ucha, nogi a tym bardziej ręki..... :evil_lol:[/quote]
:cool3:

Wiesz, hiena w ciotkach nie gustuje....ona woli psy....:diabloti: Lejek jest szybki, moze ucieknie...:razz:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff...jestem bezpieczna:multi: Tylko mój pies jest narażony! Jak piszesz, że może ucieknie to chyba nie będę ryzykować:diabloti:

Ja to musze gdzieś zgłosić! Żeby hienę trzymać w bloku! :mad::diabloti: Co się z tymi ludźmi dzieje:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='dagusiek']Ufff...jestem bezpieczna:multi: Tylko mój pies jest narażony! Jak piszesz, że może ucieknie to chyba nie będę ryzykować:diabloti:

Ja to musze gdzieś zgłosić! Żeby hienę trzymać w bloku! :mad::diabloti: Co się z tymi ludźmi dzieje:shake::evil_lol:[/quote]Jak dam radę, to założę kaganiec....chyba, że mnie wcześniej zeżre....

Do RSOZ'u, do RSOZ'u :razz: podać Ci namiary? :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Jak dam radę, to założę kaganiec....chyba, że mnie wcześniej zeżre....

Do RSOZ'u, do RSOZ'u :razz: podać Ci namiary? :evil_lol:[/quote]
To uważaj! Bo ja chce mieć Cie dalej w znajomych na NK :evil_lol:

Podaj podaj :diabloti: ja tam już sobie z nimi porozmawiam:mad: ja rozumiem trzymać w domu pieski, kotki, ptaszki chomiczki i inne gady, ale żeby to 'coś'! Nie mogę uwierzyć! a myślałam, że jesteś rozsądna!:shake:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dagusiek']To uważaj! Bo ja chce mieć Cie dalej w znajomych na NK :evil_lol:

Podaj podaj :diabloti: ja tam już sobie z nimi porozmawiam:mad: ja rozumiem trzymać w domu pieski, kotki, ptaszki chomiczki i inne gady, ale żeby to 'coś'! Nie mogę uwierzyć! a myślałam, że jesteś rozsądna!:shake:

:evil_lol::evil_lol:[/quote]
:roflt:

[URL="http://www.rsoz.org"]www.rsoz.org[/URL], tam masz nr tel, itp...To sobie porozmawiaj...bo to od [I]nich [/I]wzięłam tą........hienę!

Posted

[url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/110999/00000018.jpg[/url]
[I]"Megi[/I]: Możesz się wreszcie odczepić?
[I]Kentaki[/I]: Ależ kochanie! Nie gniewaj się!"

:evil_lol::lol::loveu:
Piękne zdjęcia! :multi:

Posted

[quote name='Malina.'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/110999/00000042.jpg[/URL]
Może to zdjęcie przemówi do osób, które uważają TTB za morderców :lol:.[/quote]
Też tak myślę.:lol:

[quote name='Russellka'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/110999/00000018.jpg[/URL]
[I]"Megi[/I]: Możesz się wreszcie odczepić?
[I]Kentaki[/I]: Ależ kochanie! Nie gniewaj się!"

:evil_lol::lol::loveu:
Piękne zdjęcia! :multi:[/quote]
Oj tak, idealny komentarz...on ją kocha :loveu:, a ona daje mu kosza...

[quote name='Asiaczek']A dlaczego Liskowa tak niegrzecznie odnosiła się do Kentucky? Cieczka...?
Pzdr.[/quote]
Tak, Megi dostała cieczki, kiedy Kentaki miał jakieś 4 miesiące (obecnie ma 16), ale próbował ją kryć, jej się to nie podobało, i od tamtej pory go "znielubiła". :lol:

Posted

[quote name='Iwona1984']chyba brutalica:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cambelku nie ładnie tak przezywać :evil_lol:

Posted

[quote name='dagusiek']Cambelowa dzisiaj buszuje po sklepach zoologicznych.................:diabloti::evil_lol:[/quote]

[I]Ciekawe co z nich przyniesie..... :razz:[/I]

Posted

[quote name='dagusiek']Bry wieczór:loveu:[/quote]
Hej :grins:

[quote name='Waxy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cambelku nie ładnie tak przezywać :evil_lol:[/quote]
:stupid: Cambelku? Toż to Iwonka pisała...

[quote name='Russellka']Wcale że nie :watpliwy::eviltong:[/quote]
:eviltong::eviltong:

[quote name='Waxy']Hej, Hej :multi:
Gdzie się podziałyście?[/quote]
Hej :razz:, jesteśmy...

[quote name='dagusiek']Cambelowa dzisiaj buszuje po sklepach zoologicznych.................:diabloti::evil_lol:[/quote]
[quote name='psiulka'][I]Ciekawe co z nich przyniesie..... :razz:[/I][/quote]

Cambelowa w rezultacie nic nie przyniosla, bo nie buszowała.....
jutro idzie buszować :diabloti:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Oczywiście, ja specjalnie dziś nie poszłam, zeby nabrać sił, i Wam jutro coś przydźwigać.....

[COLOR=LightBlue]ciasteczko za 30gr :evilbat:[/COLOR][/quote]

[SIZE=1][COLOR=Wheat]6kg cisteczek :diabloti::diabloti::diabloti:

[SIZE=4][COLOR=Black]i uszko wędzone[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]