Magot Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Iwona1984 napisał(a):teraz chyba jakby zrudziała :diabloti::diabloti::diabloti: I chyba uszka jej stanęły:diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kobieto, ale się rozpędziłaś z tymi zdjęciami! Ale są super!!! Te kocie łapki, psie łapki, portreciki, zbliżenia... Same "ochy" i "achy" powinny się teraz wpisywac w tym topiku.:lol: Pzdr. Quote
Frytela Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ty Cambelowa zrób coś zeby sie foty z nad wody wyswietlały, bo ciem kurdem Chillencyją poszczuje :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Waxy']Calineczka :evil_lol::evil_lol: Śliczne zdjęcia :loveu: To imię miało zostać :loveu::loveu:, tylko jest nieco za długie... [quote name='Iwona1984']teraz chyba jakby zrudziała :diabloti::diabloti::diabloti: Oczywiście :evil_lol: [quote name='Frytela']wypłosz?! śliczna byla (no i nadal jest) ;) a tak w ogóle słodko wyglądała z klapniętymi uszkami :loveu: Taki szczenior to jeszcze był...ona miała wtedy jakieś 8-9 mies... Chrząstka w uszach jeszcze nie na tyle mocna, pierwszą cieczkę miała dopiero u mnie...dzieciak :lol: [quote name='magda_drakkar']I chyba uszka jej stanęły:diabloti: :cool3::cool3: [quote name='Asiaczek']Kobieto, ale się rozpędziłaś z tymi zdjęciami! Ale są super!!! Te kocie łapki, psie łapki, portreciki, zbliżenia... Same "ochy" i "achy" powinny się teraz wpisywac w tym topiku.:lol: Pzdr. Dziękuję :lol: [quote name='Frytela']Ty Cambelowa zrób coś zeby sie foty z nad wody wyswietlały, bo ciem kurdem Chillencyją poszczuje :diabloti: Przecie wstawiłam link do picasy...czytanie ze zrozumieniem :diabloti: http://picasaweb.google.pl/Cambel93/Wirownia A Czilki się nie boję :razz: :loveu::loveu: *** Byłyśmy dziś u g_o_n_i :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Megula wymęczona, śpi..... To był pojedynek Serdelki vs. Lisy haha! Dzięki Goniasta... :oops: Potem będzie troszkę canonowych fotek.....Goni - lepszych, i moich - gorszych...:lol: Quote
Talia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Potem będzie troszkę canonowych fotek.....Goni - lepszych, i moich - gorszych...:lol: Co za skromność:eviltong: http://www.rsoz.superhost.pl/images/zoom/GTYEXB/CALINECZKA_-143.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Po prostu nie umiem się obsługiwać tym aparatem, i szałowe jakieś te zdjęcia nie wyszły :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cambel&Megi napisał(a): Byłyśmy dziś u g_o_n_i :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Megula wymęczona, śpi..... To był pojedynek Serdelki vs. Lisy haha! Dzięki Goniasta... :oops: Witajcie Lisy :loveu: Filu po przyjsciu do domu padł i o dziwo nie spał tylko godzinę, ale trzy, HA! Może Megu chętna na jeszcze jedno spotkanko, bo Bestyja się teraz nuda... To my dziekujemy i zapraszamy częściej! Cambel&Megi napisał(a): Potem będzie troszkę canonowych fotek.....Goni - lepszych, i moich - gorszych...:lol: Tere fere:mad:A skąd będziesz wiedzieć które moje, a które Twoje? Wrzucam wlasnie wszystkie na Picasę to sobie wybierzesz które wyszły tak w miare... ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Witajcie Lisy :loveu: Filu po przyjsciu do domu padł i o dziwo nie spał tylko godzinę, ale trzy, HA! Może Megu chętna na jeszcze jedno spotkanko, bo Bestyja się teraz nuda... To my dziekujemy i zapraszamy częściej! Tere fere:mad:A skąd będziesz wiedzieć które moje, a które Twoje? Wrzucam wlasnie wszystkie na Picasę to sobie wybierzesz które wyszły tak w miare... ;) Heeej Serdelki :loveu::loveu: Megus też taki wymęczony, że szok :mdleje: Z pewnością skorzystamy z zaproszenia :), łatwo można te Potffory wymęczyć razem....tylko lepszy przeciągacz trzeba będzie zrobić! Będzie widać po jakości.....już ja będę wiedzieć... :lol: Czekam na linka w takim razie! :calus: Quote
Cambel&Megi Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Ha, na stronie ta szata graficzna jest od 3.06.2008. a ja dopiero teraz banner do kompletu zrobiłam :lol: i tak zaraz zmienię grafikę pewnie, jak to ja...w każdym razie cieszę się, że się podoba...:) Quote
Cambel&Megi Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Moje ulubione :loveu: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 HA, są fotaski :multi: :loveu: Cambel&Megi napisał(a): Z pewnością skorzystamy z zaproszenia :), łatwo można te Potffory wymęczyć razem....tylko lepszy przeciągacz trzeba będzie zrobić! Będzie widać po jakości.....już ja będę wiedzieć... :lol: Czekam na linka w takim razie! Tylko szkoda, ze taki kawalek trzeba przejechac zeby piesy poszalay, o :-( A przeciągacz był, a raczej jest (bo kawalek dzisiaj Filus znalazł i w paszczy nosił) bosski :loveu: Co do zdjęc to powtórzę - tere fere, bredzisz :mad: Quote
Cambel&Megi Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Drugi :lol: Bufff.... Tutaj była trymowana.. Quote
Cambel&Megi Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Megi z Ogonkiem Wstręciucha się oblizuje na jego widok Hop!! Quote
Recommended Posts