Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='jamnicze']Trudno, powtórzę za innymi: zdjęcia rewelka! I maluszki jakie śliczne :loveu:[/quote] Dziękujemy! :oops: [quote name='Talia']Naprawdę taki mały z niej lisek:) A co to za obroża? Bardzo ładna:)[/quote] Od Taks :loveu: [quote name='Olusia'][B]Cambel[/B], coraz lepsze fotki robisz! Megi jaka roześmiana :D[/quote] Dzięki! :lol: [quote name='Mada:)']Skąd ja to znam... U mnie na dodatek, jak jest ciepło to Sarka się walnie na środku wyrka, a Chico i w lato i w zimę pod kołdrą. Jak Miśce zacznie chłodek dokuczać to mnie budzi i skomli nad głową, że mam jej podnieść kołdrę i też wpycha dupkę. Ani się ruszyć, ani wstać, ani nic! Tak mi ich szkoda budzić jak sobie słodko śpią, :loveu: więc decyduję się na noc w koszmarnych warunkach, ściśnięta przy samej ścianie. :D :evil_lol: Cambel, masz niesamowicie fotogenicznego psa i niesamowitą rękę do pstrykania zdjęć! Wielkie ukłony z mojej strony. :multi: Zazdroszczę.[/quote] Megi nie ma zwyczaju wchodzenia pod kołdrę, tak była widocznie nauczona, źe śpi się w nogach na kołdrze. Wnioskuję po tym, że pierwszej nocy zasłaniałam się parasolami, wszelkimi sposobami chciała dostać się na łóżko, a ja na początku stwierdziłam, że nie będę z nią spać...ale szybko zmiękłam :eviltong: Nie wyobrażam sobie mojego spania, jak będzie już kilka psów... :-o Przeniosę się na podłogę, o! :evil_lol: Miło mi to czytać. :oops: [quote name='Talia']2 zdjęcie z szaleństw- super! :) Tak na 2 łapkach:)[/quote]:):) [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/100445/00000008.jpg[/URL] super !! :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote]:loveu: [quote name='Mada:)']I znowu ja! :eviltong: Gdzie organizowany jest ten fantastyczny trening?! :loveu:[/quote] Nasz oddział ZK ma tor przeszkód, który rozkładany jest na stadionie w Rzeszowie, jakieś 2 razy w tygodniu... :) [quote name='Waxy']Wow Cambelku ile zdjęć :loveu: Wszystkie wspaniałe, jak wam idzie agility z Megi? :lol:[/quote] Nie chwaląc się, jestem zachwycona Megi na torze :lol: ładnie biega, tylko jeszcze trochę chaotycznie, ale to kwestia ćwiczeń.;) Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='Talia']śliczne zdjęcia:p Jak oglądam te wszystkie fotki na forum z agility to aż widzę jak moja tam skacze przez przeszkody ;)[/quote] Tak i ja się zaraziłam, zobaczyłam cudowne zdjęcia z rzeszowskiego agilitowania, a w myślach Megi na tym torze, i koniec.... :loveu: [quote name='anetta']Ale się nafotografowałaś :lol: Super grupa :multi:[/quote]Najciekawszym doświadczeniem było prowadzenie psa i pstrykanie mu zdjęć naraz :lol: [quote name='Russellka']Waxol, jak widać po zdjęciach to dobrze! :diabloti: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/100446/00000032.jpg[/URL] A na cuż Ci ten sznurek?? :lol:[/quote] Żeby skorygować jakieś błędy, dzięki niemu mam więszą kontrolę nad liskiem. ;) [quote name='Olusia']Super zdjęcia z treningu! :multi::loveu:[/quote] Dziękujemy :lol: *** Wróciłam z Nowego Sącza, Kentaki w kl. pośredniej lok 1, CWC, ale ze mną na Młodym Prezenterze nie chciał współpracować, maminsynek jeden... :evil_lol: Ciągle się za Iwonką oglądal, poza tym był już bardzo zmęczony...Mam 2/5 pkt. :evil_lol: i niezbyt dobre wrażenie o p. Supronowicz :eviltong: wkrótce wstawię zdjęcia z wystawy. Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 KENTUCKY JACK z Grabskiego, [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78349&page=129"]klik do galerii ;)[/URL] Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Narazie wstawiam 1 zdjęcie - ja i Kentaki po MP :lol: [IMG]http://i38.tinypic.com/28wfrk5.jpg[/IMG] Quote
Magot Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ale ja Wam zazdroszcze tego toru:-( Gratulacje za MP:multi: Quote
Inkaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Cambel&Megi'] Najciekawszym doświadczeniem było prowadzenie psa i pstrykanie mu zdjęć naraz :lol:[/QUOTE] Podziwiam. Ja jeszcze nie prowadzilam psa po torze + jednocześnie cykałam foty. Ale rzucanie frisbee i robienie zdjęć - owszem. :lol: Megulec na torze - bomba. :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='magda_drakkar']Ale ja Wam zazdroszcze tego toru:-( Gratulacje za MP:multi:[/quote] Zapraszamy do nas... :) Dziękuję :lol: [quote=Enchantress'ka;10531479]Podziwiam. Ja jeszcze nie prowadzilam psa po torze + jednocześnie cykałam foty. Ale rzucanie frisbee i robienie zdjęć - owszem. :lol: Megulec na torze - bomba. :loveu:[/quote] O, a ja akurat nie robiłam nigdy zdjęć,rzucając jednocześnie frisbee...trzeba wypróbować! :lol: Quote
Mada:) Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Gratuluję MP! Jednak wystawy to nie dla mnie... Wolę las i spacerek, albo góry... :loveu: Cambel! Odkryłam coś co łączy moją Miśkę i Megi - chyba mi się nie zdawało, że zauważyłam u Megi wilcze pazurki na tylnych łapciach? Sarka też ma takie dwa dzyndzelki! :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='Mada:)']Gratuluję MP! Jednak wystawy to nie dla mnie... Wolę las i spacerek, albo góry... :loveu: Cambel! Odkryłam coś co łączy moją Miśkę i Megi - chyba mi się nie zdawało, że zauważyłam u Megi wilcze pazurki na tylnych łapciach? Sarka też ma takie dwa dzyndzelki! :loveu:[/quote] Ja mogę jeździć, ale jako widz. Handler to ze mnie nie będzie :lol: Oj tak, niestety Megi ma takie dłuugie wilcze pazurki, i bardzo żałuję, że nie zleciłam Wetce usunąć ich podczas sterylki...Jednak ma duże tempo, i już kilkakrotnie się złamały, na szczęście nie aż do nerwa... [quote name='Waxy']Gratuluje Cambelku wyniku na MP :multi:[/quote] Dzięki! :lol: Quote
Mada:) Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Oj tak, niestety Megi ma takie dłuugie wilcze pazurki, i bardzo żałuję, że nie zleciłam Wetce usunąć ich podczas sterylki...Jednak ma duże tempo, i już kilkakrotnie się złamały, na szczęście nie aż do nerwa...[/quote] Niestety gdy Sara miała sterylkę, nie była jeszcze u mnie i z wilczymi, latającymi pazurkami została. Miała jedynie troszkę obdarte czasami, ale taki właśnie urok tych szponków... :shake: Cambel, szkoda, że nie jedziesz do Sierakowa... :-( Quote
psiulka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [I]Gratulacje wyniku za MP :loveu: A co to za aparat był wczoraj na treningu agility w akcji? I co to za BC tam zauważyłam? :loveu:[/I] [I]Kamila, masz talenta do zdjęć! Śliczne było np. to z tą biedronką :iloveyou:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='psiulka'][I]Gratulacje wyniku za MP :loveu: A co to za aparat był wczoraj na treningu agility w akcji? I co to za BC tam zauważyłam? :loveu:[/I] [I]Kamila, masz talenta do zdjęć! Śliczne było np. to z tą biedronką :iloveyou:[/I][/quote] Dzięki :lol: Aaa ukradłam nikona Iwonce :eviltong: BC to cudowna sunia Smarti, rodowodowo nie wiem, wł. p. Magda, która ma też beagla Trapka - brata Roski :) Cieszę się, że się podoba.. :oops: Quote
jamnicze Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Megulec widzę nieźle posuwa po torze :) a ten sznurek co się jej fajta to co? Zdjęcia faktycznie coraz lepsze :loveu: Quote
dagusiek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ajjj, żałuję, że nie wstałam na trening agility:-(:placz: może następnym razem wstane:diabloti: Cambel, ja Ci to już mówiłam, ale powtórzę jeszcze raz: ROBISZ ŚWIETNE ZDJĘCIA!!:loveu: Super, że Pieguskowi idzie coraz lepiej na torze, tak trzymajcie!!:lol: Aaa no i oczywiście gratuluję wyniku na MP:loveu: pozdrawiam, ciotka leń:diabloti: Quote
Mada:) Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cambel, a ten trening agility to darmowy jest u Was?:cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='jamnicze']Megulec widzę nieźle posuwa po torze :) a ten sznurek co się jej fajta to co? Zdjęcia faktycznie coraz lepsze :loveu:[/quote] Odnośnie sznurka : [quote name='Cambel&Megi'] Żeby skorygować jakieś błędy, dzięki niemu mam więszą kontrolę nad liskiem. ;) [/quote] Dziękuję :lol: [quote name='dagusiek']Ajjj, żałuję, że nie wstałam na trening agility:-(:placz: może następnym razem wstane:diabloti: Cambel, ja Ci to już mówiłam, ale powtórzę jeszcze raz: ROBISZ ŚWIETNE ZDJĘCIA!!:loveu: Super, że Pieguskowi idzie coraz lepiej na torze, tak trzymajcie!!:lol: Aaa no i oczywiście gratuluję wyniku na MP:loveu: pozdrawiam, ciotka leń:diabloti:[/quote] Widzisz, co straciłaś?! Żałuj, leniu, żałuj! :diabloti: Nie MOŻE, a na pewno, bo jak nie...:mad: Dzięki :lol: [quote name='Mada:)']Cambel, a ten trening agility to darmowy jest u Was?:cool3:[/quote]Trzeba być członkiem ZK i mieć opłaconą składkę :lol: Quote
Frytela Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cambelita piękne zdjęcia ;) Musze kurde fix megulcowa poznać na żywo w końcu... zapros mnie na pare dni do siebie :P Quote
Cambel&Megi Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Frytela']Cambelita piękne zdjęcia ;) Musze kurde fix megulcowa poznać na żywo w końcu... zapros mnie na pare dni do siebie :P[/quote] Pasowałoby..wątpię, że ją przemycę na wielką rzeszowską :diabloti:, chyba, że będziemy na pokazach agility :roflt:marzenia... :eviltong: Mogę Ci ją na kilka dni przesłać kurierem, [SIZE=2]chcesz [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]się z nią użerać[/COLOR][/SIZE][/SIZE] ? :diabloti: Quote
Frytela Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kurierem?!?! Kobito szkoda psa, lepiej z nią do mnie przyjedz :diabloti: Quote
Recommended Posts