Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Aneta, pozmieniaj te zdjęcia w linki jak możesz :lol: A wogóle to dziękuje za nie :buzi: Nerul napisał(a):Padnij, powstan... Brit :diabloti: Tia..... :roflt: Żeby go jeszcze jadła :lol: Co prawda z tej wczorajszej porcji zostało tylko kilka kuleczek :razz: Nerul napisał(a):"Tuuurkusowe korale, tuurkusowe niczym... turkus Oo?" Toż to morski jest :eiviltong: Tylko to chyba ma jakies podteksty? ..... http://i15.tinypic.com/5xyle21.jpg To Ci cudnie wyszło :loveu: Nerul napisał(a):Wreszcie ktos sie odezwał w Megowej galeri- musimy tutaj cos ponabijac zeby pańcia widziala ze jak jej niema to temat jest otwarty 24h na dobe :diabloti: Halo halo, bez takich mi tu :eviltong: Potem bedę 3 godz. nadrabiać we własnej galerii :diabloti: Nerul napisał(a):Normalka Droga Kamilciu- tutaj z tej strony twoja przyjaciółka Aneta. Wraz z nowo poznaną koleżanką Olą mamy zamiar ci ponabijac strony. Co ty na to? Pozatym bedzie dla ciebie niespodzianką ze są foty Megulcowej :loveu: Jak to nowo poznaną? Toż to Olusia_Dianusia z PŚ :razz: ß@$!@ napisał(a):http://i15.tinypic.com/5xyle21.jpg :mdleje: :loveu: http://i7.tinypic.com/4pmcup2.jpg Do twarzy jej w tym kolorku :) Dziękujemy :oops: Ona się taka pokorna robi, jak jej jakieś moje rzeczy na nią zakładam.... Może jej dziurki w uszach na kolczyki zrobię? :diabloti: :lol: psiulka napisał(a):Ajjj, Megusek nareszcie :iloveyou: http://i9.tinypic.com/4mv68us.jpg - Śliczna :buzi: Oj, radzę żeby tu teraz nie wszedł mod :evil_lol: Witamy :multi: I dziękujemy :oops: <wstydnisie 2 :eviltong:> Hemmmm i tak do tej pory żaden tu się nie pojawił :diabloti: Nerul napisał(a):Jeżeli miało być to śmieszne to niebyło :roll: ale niebede sie kłócic i zasmiecac Megi galeri... Kamilcia przyłaź tu bo cie trzasne :diabloti: .... A co to, przemoc i to u gospodarza galerii? Ojj niedobra :shake::mad: Dobra, my idziemy zaraz na tzw. szkolenie :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cambel napisał(a): Dobra, my idziemy zaraz na tzw. szkolenie :evil_lol: Jakie szkolenie i z kim jeżeli mozna sie dowiedzieć? :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 To co zwykle, co się mialo zmienić:lol:, tym razem same, Kentakulec nie w domu. :placz: Quote
psiulka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cambel napisał(a): Witamy :multi: I dziękujemy :oops: <wstydnisie 2 :eviltong:> Hemmmm i tak do tej pory żaden tu się nie pojawił :diabloti: Prosimy :loveu: :loveu: Zaraz tu jakiegoś przyprowadzę, ma się te kontakty :evil_lol: Żartuje :eviltong: Ja mam pytanie: KPnS? :mad: Quote
Coffee&Nera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No to życze udanego szkolenia- szkoda ze niemoge tego uwiecznic, byłoby co nowego do galeryjki (chyba zamoczynnie sie zatrudnilam jako fotograf tej galeri :diabloti:) Quote
Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 No jako fotograf to powinnaś być do naszej pełnej dyspozycji :diabloti: Przyjeżdżaj tu na sesyję :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Tak biegne juz słuchaj, o boze wywalilam sie na krawężniku i ojeny uciekł mi autobus a następny za 4 godziny i... oł noł wypadły mi notatki z chemi- chyba musze wsiąść na konia :diabloti: Patatataj xD Quote
Olusia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Miłego szkolenia ;) Coś wcześniej pisałaś, że się wybieracie na kurs PT ? My też, niedługo zapiszę Dianuśkę :) Quote
Coffee&Nera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Bardzo śmieszne- foch xD mam dzisiaj kuul humor przez księdza no co? xP Quote
Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Ola, na kurs nie, szkolimy się na własną rękę. ;) W przyszłym roku zamierzamy zdać egzamin PT :razz: Quote
Olusia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Aha, to tylko egzamin, bez kursu ? A co już Megafon umie ? Quote
Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Tak, sam egzamin :-P Ja ciekawa jestem jak pójdzi nam z nauką aportu. :roll: Zresztą na szkoleniu to głównie szczeniory, ciekawe jak taka moja 'seniorka' by przy nich wygladała :evil_lol: Chyba, że w ZK są jakieś grupy wiekowe, nie wiem, ale raczej wątpię :hmmmm: Quote
Olusia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Raczej nie ma, ale wydaje mi się, że w kursie mogą brać udział wszystkie psy, i te młode, i te starsze. Diana ma prawie 4 lata, ale i tak uważam że szkolenie by się jej przydało. I ja się też czegoś na temat szkolenia psów dowiem ;) Z aportem bywa trudno, ale na pewno poradzicie sobie ;) Quote
Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Hmmm ale i tak większe skutki przynosi szkolenie młodszych psow... :lol: No dzisiaj nie szło najlepiej, dziewczyna mi się rozpraszała, sesja była krótka, żeby jej się to szybko nie znudziło ;) A poza tym to ja mądre dziecko jestem, zapomniałam klikera, w połowie drogi się po niego wracałam :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Ooo Iwonka :multi: Witamy :loveu: /btw. to zauważyłam, że lepsze skutki szkoleniowe odnosimy w Waszym towarzystwie :loveu: ;)/ Quote
Matusz Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witamy się i mykamy do Wosu, polskiego, chemii, fizykii...:(:( pozdrawiamy Quote
Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Witam ;) Ja również zaraz zmykam, tyle, ze do polskiego, geografii, francuskiego :shake: Quote
Coffee&Nera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witanko Megulcowe :loveu: ! Szkoda ze cioteczka niemogla zobaczyc wyczynow Megisi- ale znajac mnie ja to bym ją juz totalnie rozproszyla. Kama kiedys chyba mnie ze sobą weźmiesz prawda <prosieeeemxD>? Quote
Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 No nie wiem :eviltong: Muszę się nad tym głęboko zastanowić :lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Witamy Balbinki :buzi: /kurcze jak mi się ten Wasz banner podoba :loveu: muszę się w koncu zmotywować i sobie też taki zrobić :razz: / Quote
olifka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cambel napisał(a):Witamy Balbinki :buzi: /kurcze jak mi się ten Wasz banner podoba :loveu: muszę się w koncu zmotywować i sobie też taki zrobić :razz: / Ojej dziękujemy:oops: Zasługa Julix :) Quote
Recommended Posts