Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aneta, pozmieniaj te zdjęcia w linki jak możesz :lol: A wogóle to dziękuje za nie :buzi:

Nerul napisał(a):
Padnij, powstan... Brit :diabloti:

Tia..... :roflt: Żeby go jeszcze jadła :lol: Co prawda z tej wczorajszej porcji zostało tylko kilka kuleczek :razz:

Nerul napisał(a):
"Tuuurkusowe korale, tuurkusowe niczym... turkus Oo?"

Toż to morski jest :eiviltong: Tylko to chyba ma jakies podteksty? .....

http://i15.tinypic.com/5xyle21.jpg
To Ci cudnie wyszło :loveu:

Nerul napisał(a):
Wreszcie ktos sie odezwał w Megowej galeri- musimy tutaj cos ponabijac zeby pańcia widziala ze jak jej niema to temat jest otwarty 24h na dobe :diabloti:

Halo halo, bez takich mi tu :eviltong: Potem bedę 3 godz. nadrabiać we własnej galerii :diabloti:

Nerul napisał(a):
Normalka Droga Kamilciu- tutaj z tej strony twoja przyjaciółka Aneta. Wraz z nowo poznaną koleżanką Olą mamy zamiar ci ponabijac strony. Co ty na to? Pozatym bedzie dla ciebie niespodzianką ze są foty Megulcowej :loveu:

Jak to nowo poznaną? Toż to Olusia_Dianusia z PŚ :razz:

ß@$!@ napisał(a):
http://i15.tinypic.com/5xyle21.jpg
:mdleje: :loveu:

http://i7.tinypic.com/4pmcup2.jpg
Do twarzy jej w tym kolorku :)

Dziękujemy :oops: Ona się taka pokorna robi, jak jej jakieś moje rzeczy na nią zakładam.... Może jej dziurki w uszach na kolczyki zrobię? :diabloti: :lol:

psiulka napisał(a):
Ajjj, Megusek nareszcie :iloveyou: http://i9.tinypic.com/4mv68us.jpg - Śliczna :buzi:

Oj, radzę żeby tu teraz nie wszedł mod :evil_lol:

Witamy :multi: I dziękujemy :oops: <wstydnisie 2 :eviltong:>

Hemmmm i tak do tej pory żaden tu się nie pojawił :diabloti:

Nerul napisał(a):
Jeżeli miało być to śmieszne to niebyło :roll: ale niebede sie kłócic i zasmiecac Megi galeri...

Kamilcia przyłaź tu bo cie trzasne :diabloti:

....

A co to, przemoc i to u gospodarza galerii? Ojj niedobra :shake::mad:

Dobra, my idziemy zaraz na tzw. szkolenie :evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel napisał(a):

Witamy :multi: I dziękujemy :oops: <wstydnisie 2 :eviltong:>

Hemmmm i tak do tej pory żaden tu się nie pojawił :diabloti:

Prosimy :loveu: :loveu:

Zaraz tu jakiegoś przyprowadzę, ma się te kontakty :evil_lol: Żartuje :eviltong:

Ja mam pytanie: KPnS? :mad:

Posted

Tak biegne juz słuchaj, o boze wywalilam sie na krawężniku i ojeny uciekł mi autobus a następny za 4 godziny i... oł noł wypadły mi notatki z chemi- chyba musze wsiąść na konia :diabloti: Patatataj xD

Posted

Tak, sam egzamin :-P Ja ciekawa jestem jak pójdzi nam z nauką aportu. :roll:

Zresztą na szkoleniu to głównie szczeniory, ciekawe jak taka moja 'seniorka' by przy nich wygladała :evil_lol: Chyba, że w ZK są jakieś grupy wiekowe, nie wiem, ale raczej wątpię :hmmmm:

Posted

Raczej nie ma, ale wydaje mi się, że w kursie mogą brać udział wszystkie psy, i te młode, i te starsze. Diana ma prawie 4 lata, ale i tak uważam że szkolenie by się jej przydało. I ja się też czegoś na temat szkolenia psów dowiem ;)

Z aportem bywa trudno, ale na pewno poradzicie sobie ;)

Posted

Hmmm ale i tak większe skutki przynosi szkolenie młodszych psow... :lol:

No dzisiaj nie szło najlepiej, dziewczyna mi się rozpraszała, sesja była krótka, żeby jej się to szybko nie znudziło ;) A poza tym to ja mądre dziecko jestem, zapomniałam klikera, w połowie drogi się po niego wracałam :evil_lol:

Posted

Cambel napisał(a):
Witamy Balbinki :buzi:
/kurcze jak mi się ten Wasz banner podoba :loveu: muszę się w koncu zmotywować i sobie też taki zrobić :razz: /

Ojej dziękujemy:oops: Zasługa Julix :)