Onomato-Peja Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Pusiakowa']Sama jesteś głupia. :mad: Ja się taty zapytam, w którą niedzielę mógłby mnie podwieźć. To ja se mogę podjechać pod Batorego? :razz:[/QUOTE] No to ja wysiądę pod dworcem i będziemy przechodzić obok batorca to się Ciebie zgarnie. : ) ? Quote
Pusiakowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Onomato-Peja']No to ja wysiądę pod dworcem i będziemy przechodzić obok batorca to się Ciebie zgarnie. : ) ?[/QUOTE] oks. :) To trzeba teraz taty zapytać, w którą niedzielę mógłby mnie podwieźć i jesteśmy umówione ;) Quote
Izabela124. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 To w końcu w której Gdyni będę musiała wysiąść? Quote
Onomato-Peja Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Izabela124.']To w końcu w której Gdyni będę musiała wysiąść?[/QUOTE] Gdynia Główna. ;) Quote
Alicja Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 :lol: w Trójmieście macie sporo stacji to tak cobyście każda na innej nie wysiadły :lol: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to już coś ustalone :cool3: dobrze nam idzie :evil_lol: Mamcia Ty się nie śmiej ;) ja kiedyś jechałam do gdyni głównej a wysiadłam dwie stacje wcześniej przekonana że dobrze zrobiłam powędrowałam przed siebie i szłam i szłam i szłam...dojść doszłam ale zajęło mi to trochę czasu :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to już coś ustalone :cool3: dobrze nam idzie :evil_lol: Mamcia Ty się nie śmiej ;) ja kiedyś jechałam do gdyni głównej a wysiadłam dwie stacje wcześniej przekonana że dobrze zrobiłam powędrowałam przed siebie i szłam i szłam i szłam...dojść doszłam ale zajęło mi to trochę czasu :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B] my kiedyś dojechaliśmy kolejką do Wejherowa chyba :roll:[/B]:lol: Quote
Pusiakowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to już coś ustalone :cool3: dobrze nam idzie :evil_lol: Mamcia Ty się nie śmiej ;) ja kiedyś jechałam do gdyni głównej a wysiadłam dwie stacje wcześniej przekonana że dobrze zrobiłam powędrowałam przed siebie i szłam i szłam i szłam...dojść doszłam ale zajęło mi to trochę czasu :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ja kiedyś wysiadłam stacje dalej i musiałam się wracać koło torów :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Pusiakowa']Ja kiedyś wysiadłam stacje dalej i musiałam się wracać koło torów :evil_lol:[/QUOTE] Tak, pamiętam. :D I dzwoniłaś do mnie co 3 minuty meldując gdzie jesteś. :P Quote
Pusiakowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Tak, pamiętam. :D I dzwoniłaś do mnie co 3 minuty meldując gdzie jesteś. :P[/QUOTE] Oj tam, oj tam :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]niech żyją SKMki :multi::multi: kiedyś wracałam z kolegą w nocy z głównego gdańska po jakiejś imprezie skmką...raptem do mojej dzielnicy są trzy stacje ale przez ten czas oboje zasnęliśmy, obudziłam się na wyścigach w sopocie, obudziłam kolegę i czekaliśmy na peronie 1,5h na kolejkę powrotną :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Mi się jeszcze nigdy nie zdarzyła wpadka skmką. :lol: Może dlatego, ze zazwyczaj jeźdżę z pierwszej statcji na końcową. :eviltong: Quote
Alicja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Mi się jeszcze nigdy nie zdarzyła wpadka skmką. :lol: Może dlatego, ze zazwyczaj jeźdżę z pierwszej statcji na końcową. :eviltong:[/QUOTE] :lol:to mogłas pospać Quote
jonQuilla Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]mi się wpadek zdarzyło sporo z skmką....kiedyś nawet jedna taka że wpadłam jedną nogą w tą szczelinę między peronem a schodkami :evil_lol::evil_lol: wracałam wtedy ze szkoły, mnóstwo ludzi wsiadło i jeden koleś miał wielki plecak podróżny, którym mi przywalił i straciłam równowagę :) na szczęście tylko podrapaną miałam nogę, podarte spodnie i siniaki :evil_lol: mam nadzieję że nie dostanę tym razem bana za przeklinanie ;) w końcu to nie ja [/B][/FONT][/COLOR][video=youtube;WL1foQKD3OI]http://www.youtube.com/watch?v=WL1foQKD3OI&feature=player_embedded[/video] Quote
Onomato-Peja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ooo kurde, co za papug śmieszny. :lol: Haha. :D Quote
Pusiakowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ogłaszam wszem i wobec, że spacerek odbędzie się za tydzień w niedzielę 15 maja! :D Co do godziny to się dogadajcie jak wam te pociągi pasują, ja się dostosuję :) Quote
jonQuilla Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ok, zatem ja jutro w pracy dam znać że chcę mieć wolne....grafik jest do środy dopiero ułożony więc chyba nie będzie problemu :multi: Iza sprawdź sobie pociąg jakiś i daj znać :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Mam takie pociągi do Gdyni Głównej: odj 09:54 przyj 10:50 odj 10:48 przyj 11:54 odj 13:27 przyj 14:29 Quote
Alicja Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Doginka']A Te dalej się umawiają:roflt:[/QUOTE] byle zdążyły przed spotkaniem :lol: Quote
Pusiakowa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Alicja']byle zdążyły przed spotkaniem :lol:[/QUOTE] hahahahha. :D:D:D To teraz od dziewczyn pociągów zależy jak z tymi godzinami ;) Quote
wejherstaff Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to już coś ustalone :cool3: dobrze nam idzie :evil_lol: Mamcia Ty się nie śmiej ;) ja kiedyś jechałam do gdyni głównej a wysiadłam dwie stacje wcześniej przekonana że dobrze zrobiłam powędrowałam przed siebie i szłam i szłam i szłam...dojść doszłam ale zajęło mi to trochę czasu :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Oj to miałaś spory kawałek do przejścia :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Co za wredne babska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecież dobrze nam idzie :) Sprawdziłam swoją skmkę i będę w głównej o 11:35 także rozumiem że spotykamy się przed dworcem? Zdaje się że tam jest dworzec PKS więc myślę że to dobre miejsce aby się odnaleźć :) Jakby Iza miała problem to będziemy na łączach tel. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts