Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pusiakowa']Sama jesteś głupia. :mad: Ja się taty zapytam, w którą niedzielę mógłby mnie podwieźć. To ja se mogę podjechać pod Batorego? :razz:[/QUOTE]
No to ja wysiądę pod dworcem i będziemy przechodzić obok batorca to się Ciebie zgarnie. : ) ?

Posted

[quote name='Onomato-Peja']No to ja wysiądę pod dworcem i będziemy przechodzić obok batorca to się Ciebie zgarnie. : ) ?[/QUOTE]

oks. :) To trzeba teraz taty zapytać, w którą niedzielę mógłby mnie podwieźć i jesteśmy umówione ;)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to już coś ustalone :cool3: dobrze nam idzie :evil_lol:

Mamcia Ty się nie śmiej ;) ja kiedyś jechałam do gdyni głównej a wysiadłam dwie stacje wcześniej przekonana że dobrze zrobiłam powędrowałam przed siebie i szłam i szłam i szłam...dojść doszłam ale zajęło mi to trochę czasu :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to już coś ustalone :cool3: dobrze nam idzie :evil_lol:

Mamcia Ty się nie śmiej ;) ja kiedyś jechałam do gdyni głównej a wysiadłam dwie stacje wcześniej przekonana że dobrze zrobiłam powędrowałam przed siebie i szłam i szłam i szłam...dojść doszłam ale zajęło mi to trochę czasu :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B]
my kiedyś dojechaliśmy kolejką do Wejherowa chyba :roll:[/B]:lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to już coś ustalone :cool3: dobrze nam idzie :evil_lol:

Ja kiedyś wysiadłam stacje dalej i musiałam się wracać koło torów :evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Ja kiedyś wysiadłam stacje dalej i musiałam się wracać koło torów :evil_lol:[/QUOTE]

Tak, pamiętam. :D

I dzwoniłaś do mnie co 3 minuty meldując gdzie jesteś. :P

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]niech żyją SKMki :multi::multi:

kiedyś wracałam z kolegą w nocy z głównego gdańska po jakiejś imprezie skmką...raptem do mojej dzielnicy są trzy stacje ale przez ten czas oboje zasnęliśmy, obudziłam się na wyścigach w sopocie, obudziłam kolegę i czekaliśmy na peronie 1,5h na kolejkę powrotną :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Mi się jeszcze nigdy nie zdarzyła wpadka skmką. :lol: Może dlatego, ze zazwyczaj jeźdżę z pierwszej statcji na końcową. :eviltong:[/QUOTE]

:lol:to mogłas pospać

Posted

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]mi się wpadek zdarzyło sporo z skmką....kiedyś nawet jedna taka że wpadłam jedną nogą w tą szczelinę między peronem a schodkami :evil_lol::evil_lol: wracałam wtedy ze szkoły, mnóstwo ludzi wsiadło i jeden koleś miał wielki plecak podróżny, którym mi przywalił i straciłam równowagę :) na szczęście tylko podrapaną miałam nogę, podarte spodnie i siniaki :evil_lol:

mam nadzieję że nie dostanę tym razem bana za przeklinanie ;) w końcu to nie ja
[/B][/FONT][/COLOR][video=youtube;WL1foQKD3OI]http://www.youtube.com/watch?v=WL1foQKD3OI&feature=player_embedded[/video]

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że spacerek odbędzie się za tydzień w niedzielę 15 maja! :D Co do godziny to się dogadajcie jak wam te pociągi pasują, ja się dostosuję :)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ok, zatem ja jutro w pracy dam znać że chcę mieć wolne....grafik jest do środy dopiero ułożony więc chyba nie będzie problemu :multi:

Iza sprawdź sobie pociąg jakiś i daj znać :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Oj to miałaś spory kawałek do przejścia :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Co za wredne babska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecież dobrze nam idzie :)

Sprawdziłam swoją skmkę i będę w głównej o 11:35 także rozumiem że spotykamy się przed dworcem? Zdaje się że tam jest dworzec PKS więc myślę że to dobre miejsce aby się odnaleźć :)
Jakby Iza miała problem to będziemy na łączach tel.
[/B][/COLOR][/FONT]