Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak w tytule ;) Rasa obojętna, choć najlepiej cocker lub ctr :loveu: Dobrze jeśli ma wystawowe doświadczenie, bo będę debiutować. Od 5 sierpnia mogę zacząć ćwiczyć (wcześniej wyjeżdżam).
Pozdrawiam

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam grzywkę pp, suczkę teraz w klasie szczeniąt, od września młodzież. Suczka niestety nie ma doświadczenia wielkiego, w Warszawie będzie jej druga wystawa ale ćwiczymy i myślę,że bez problemu się z nią można dogadać(idzie z tym kto ma jedzonko:cool3: ), można umówić się ze mną wcześniej i poćwiczyć. Mieszkamy blisko Warszawy na najbliższą wystawę wybieramy się na Warszawę a potem do Białegostoku. Grzywkę dam pod warunkiem,że nie będzie się JH pokrywał z jej wejściem na ring. Jak ktos chce to nich pisze tu albo na pw.

Guest Agata_B
Posted

Jak ja kocham ChG PP :loveu:
Skąd jesteś?

Posted

Witam Ponieważ posiadam psy, aż trzech ras bardzo chętnie pożyczę psiaka komuś kto go nie ma lub,chciałby się z innym psem pokazać. Rasy jakie posiadam to :Chart Irlandzki WilczarzJamnik króliczy krótkowłosyBasset houndWszystkich zainteresowanych zachęcam do pisania#cool1

Posted

widze ze grzywek na handling o ddostatkiem :)
ja tez moge uzyczyc grzywkek na handling szczegolnie psa ktory teraz konczy szczeniaki od chojnic idzie w mlodziez, wystawiany byl ostanio prze obca osobe i bylo ok
no i grzywka 4 letnia suczka, umie chodzic i ustawiac sie z reki, ale ona juz po wystawach wiec musialabym wczesniej wiedziec zeby ja specjalnie wziasc ;)
mam jeszcze maltanke ale gora z czymstam dla tego kto z obcych namowi ja do chodzenia :)
takze jakby co to zapraszam, z psem bedziemy w chojnicach,sopocie,toruniu,bialymstoku na bank a reszty jeszcze nie wiem

Posted

no ja ewentualnie ale uprzedzam ze to gowniarz ;) al regrzeczny. tylko musialabym wczesniej wiedziec bo in jest zgloszony na niedziele a w sobote ja jetsem gospodarzme ringu wiec musialabym zorganizowac kogos zeby go przyprowadzil, wiec jakbys nikogo nie znalazla to ewentualnie pisz

• 4 weeks later...
Posted

Witam :smile:
Szukam pieska, z którym mogła bym ćwiczyć wystawianie. Miasto : Szczecin. Chętnych prosze o kontakt na gg : 9046454 lub maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], a także PW na Dogo.
Na jakim bym chciała ćwiczyć? Hm... Interesują mnie pudle, charty, owczarki szkockie i szetlandzkie, wyżły weimarskie, labradory, Goldeny, spaniele angielskie, husky. Nie chciała bym psów typu Bull. (jakby co mam latek 13.) Pozdrawiam!

Posted

Witam, mam na imie Magda i chcialabym zadebiutowac w mlodym prezenterze. Bede na wystawie w Zabrzu 14 pazdziernika. Niestety nie posiadam wlasnego psa, dlatego prosze o pomoc w znalezieniu psa, z ktorym moglabym wystapic. Kontakt: GG: 6229749, kom. 507235979, e-mail: [email][email protected][/email] lub PW. Mieszkam w Zabrzu.

• 3 weeks later...
Posted

moge zaoferowac do treningow lub konkursu mlodego prezentera moja sunie rasy entlebucher, na razie ma 5 mc. w pazdzierniku bedzie nasz debiut w nowym dworze mazowieckim. bede rowniez bardzo wdzieczna za pomoc i kilka wskazowek jak samej wystawiac :p

• 2 weeks later...
Posted

Ja mogę pożyczyć na wystawę sukę (siberian husky, championka, bardzo spokojna, 10 lat).
Sama również chętnie wystawię czyjegoś psa.
Wystawiam psy od ponad 2.5 roku.
Zainteresowanych proszę o kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Więcej o mnie i moich psach znajdziesz tutaj: [URL="http://www.najlepszepsy.blog.onet.pl"]www.najlepszepsy.blog.onet.pl[/URL]
Warszawa

Posted

[quote name='kokosza']Witam, mam na imie Magda i chcialabym zadebiutowac w mlodym prezenterze. Bede na wystawie w Zabrzu 14 pazdziernika. Niestety nie posiadam wlasnego psa, dlatego prosze o pomoc w znalezieniu psa, z ktorym moglabym wystapic. Kontakt: GG: 6229749, kom. 507235979, e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub PW. Mieszkam w Zabrzu.[/quote]
Mogę pożyczyć basseta albo jamnika więcej informacji na PW
Basia

• 4 weeks later...
Posted

Czesc,
Ja jakby co moge zaoferowac sznuta miniature czarno-srebrnego, ktory wczoraj zajal z Jesika 3miejce w grupie mlodszej:p chyba ze ona go bedzie brala:) lubi sie chlopak wystawiac i ma doswiadczenie:) ewentualnie bernardyna moge zaoferowac ale to misiek i watpie zeby go ktos chcial:pp

Posted

Witam,
bardzo chętnię wypożyczę do ćwiczeń PON-a. W przyszłym roku mam zamiar pozgłaszać go na wystawy (obecnie kończy dwuletnią przerwę). Dobrze się prezentuje i jest chętny do współpracy, zna figury JH. :cool3: Dobry kumpel na JH. Jeśli ktoś chciałby prezentować go w ringu w trakcie oceny, nie widzę najmniejszego problemu :)
Mieszkamy w Warszawie.

Posted

[quote name='Kamilapon']Witam,
bardzo chętnię wypożyczę do ćwiczeń PON-a. W przyszłym roku mam zamiar pozgłaszać go na wystawy (obecnie kończy dwuletnią przerwę). Dobrze się prezentuje i jest chętny do współpracy, zna figury JH. :cool3: Dobry kumpel na JH. Jeśli ktoś chciałby prezentować go w ringu w trakcie oceny, nie widzę najmniejszego problemu :)
Mieszkamy w Warszawie.[/quote]

A już mniej więcej wiesz, gdzie planujesz wystawy?:lol:

Posted

Acha i mój plan wystaw jest elastyczny, jeżeli jakiś młody handler będzie chciał go zabrać na konkretną wystawę mogę się dostosować. Wszystko zależy od tego czy ktoś będzie chciał z nim trenować i startować. :)