agata :) Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jak w tytule ;) Rasa obojętna, choć najlepiej cocker lub ctr :loveu: Dobrze jeśli ma wystawowe doświadczenie, bo będę debiutować. Od 5 sierpnia mogę zacząć ćwiczyć (wcześniej wyjeżdżam). Pozdrawiam Quote
jefta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [COLOR=SeaGreen]Bardzo dobry pomysł, przyklejam i przypominam, że ogłoszenia komercyjne będą usuwane.[/COLOR] Quote
Ilka21 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Mam grzywkę pp, suczkę teraz w klasie szczeniąt, od września młodzież. Suczka niestety nie ma doświadczenia wielkiego, w Warszawie będzie jej druga wystawa ale ćwiczymy i myślę,że bez problemu się z nią można dogadać(idzie z tym kto ma jedzonko:cool3: ), można umówić się ze mną wcześniej i poćwiczyć. Mieszkamy blisko Warszawy na najbliższą wystawę wybieramy się na Warszawę a potem do Białegostoku. Grzywkę dam pod warunkiem,że nie będzie się JH pokrywał z jej wejściem na ring. Jak ktos chce to nich pisze tu albo na pw. Quote
Guest Agata_B Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jak ja kocham ChG PP :loveu: Skąd jesteś? Quote
lothia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ja mogę swoją zaproponować ale dopiero zaczynamy jeździć na wystawy,więc nie obyta jest,za to Ilki superaśna będziemy w Toruniu Quote
Clou Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witam Ponieważ posiadam psy, aż trzech ras bardzo chętnie pożyczę psiaka komuś kto go nie ma lub,chciałby się z innym psem pokazać. Rasy jakie posiadam to :Chart Irlandzki WilczarzJamnik króliczy krótkowłosyBasset houndWszystkich zainteresowanych zachęcam do pisania#cool1 Quote
meta Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 widze ze grzywek na handling o ddostatkiem :) ja tez moge uzyczyc grzywkek na handling szczegolnie psa ktory teraz konczy szczeniaki od chojnic idzie w mlodziez, wystawiany byl ostanio prze obca osobe i bylo ok no i grzywka 4 letnia suczka, umie chodzic i ustawiac sie z reki, ale ona juz po wystawach wiec musialabym wczesniej wiedziec zeby ja specjalnie wziasc ;) mam jeszcze maltanke ale gora z czymstam dla tego kto z obcych namowi ja do chodzenia :) takze jakby co to zapraszam, z psem bedziemy w chojnicach,sopocie,toruniu,bialymstoku na bank a reszty jeszcze nie wiem Quote
meta Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 no ja ewentualnie ale uprzedzam ze to gowniarz ;) al regrzeczny. tylko musialabym wczesniej wiedziec bo in jest zgloszony na niedziele a w sobote ja jetsem gospodarzme ringu wiec musialabym zorganizowac kogos zeby go przyprowadzil, wiec jakbys nikogo nie znalazla to ewentualnie pisz Quote
Paula&Goofi Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam :smile: Szukam pieska, z którym mogła bym ćwiczyć wystawianie. Miasto : Szczecin. Chętnych prosze o kontakt na gg : 9046454 lub maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], a także PW na Dogo. Na jakim bym chciała ćwiczyć? Hm... Interesują mnie pudle, charty, owczarki szkockie i szetlandzkie, wyżły weimarskie, labradory, Goldeny, spaniele angielskie, husky. Nie chciała bym psów typu Bull. (jakby co mam latek 13.) Pozdrawiam! Quote
kokosza Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witam, mam na imie Magda i chcialabym zadebiutowac w mlodym prezenterze. Bede na wystawie w Zabrzu 14 pazdziernika. Niestety nie posiadam wlasnego psa, dlatego prosze o pomoc w znalezieniu psa, z ktorym moglabym wystapic. Kontakt: GG: 6229749, kom. 507235979, e-mail: [email][email protected][/email] lub PW. Mieszkam w Zabrzu. Quote
Galaxy Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Witam:) Z wielką chęcią wystawie psa obojętnej rasy. Warszawa. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i gg 6282720 Pozdrawiam:multi: Quote
tessa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 moge zaoferowac do treningow lub konkursu mlodego prezentera moja sunie rasy entlebucher, na razie ma 5 mc. w pazdzierniku bedzie nasz debiut w nowym dworze mazowieckim. bede rowniez bardzo wdzieczna za pomoc i kilka wskazowek jak samej wystawiac :p Quote
mortikia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ja mogę pożyczyć na wystawę sukę (siberian husky, championka, bardzo spokojna, 10 lat). Sama również chętnie wystawię czyjegoś psa. Wystawiam psy od ponad 2.5 roku. Zainteresowanych proszę o kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Więcej o mnie i moich psach znajdziesz tutaj: [URL="http://www.najlepszepsy.blog.onet.pl"]www.najlepszepsy.blog.onet.pl[/URL] Warszawa Quote
Clou Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='kokosza']Witam, mam na imie Magda i chcialabym zadebiutowac w mlodym prezenterze. Bede na wystawie w Zabrzu 14 pazdziernika. Niestety nie posiadam wlasnego psa, dlatego prosze o pomoc w znalezieniu psa, z ktorym moglabym wystapic. Kontakt: GG: 6229749, kom. 507235979, e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub PW. Mieszkam w Zabrzu.[/quote] Mogę pożyczyć basseta albo jamnika więcej informacji na PW Basia Quote
nescaland Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Czesc, Ja jakby co moge zaoferowac sznuta miniature czarno-srebrnego, ktory wczoraj zajal z Jesika 3miejce w grupie mlodszej:p chyba ze ona go bedzie brala:) lubi sie chlopak wystawiac i ma doswiadczenie:) ewentualnie bernardyna moge zaoferowac ale to misiek i watpie zeby go ktos chcial:pp Quote
Kamilapon Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witam, bardzo chętnię wypożyczę do ćwiczeń PON-a. W przyszłym roku mam zamiar pozgłaszać go na wystawy (obecnie kończy dwuletnią przerwę). Dobrze się prezentuje i jest chętny do współpracy, zna figury JH. :cool3: Dobry kumpel na JH. Jeśli ktoś chciałby prezentować go w ringu w trakcie oceny, nie widzę najmniejszego problemu :) Mieszkamy w Warszawie. Quote
Sandi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Kamilapon']Witam, bardzo chętnię wypożyczę do ćwiczeń PON-a. W przyszłym roku mam zamiar pozgłaszać go na wystawy (obecnie kończy dwuletnią przerwę). Dobrze się prezentuje i jest chętny do współpracy, zna figury JH. :cool3: Dobry kumpel na JH. Jeśli ktoś chciałby prezentować go w ringu w trakcie oceny, nie widzę najmniejszego problemu :) Mieszkamy w Warszawie.[/quote] A już mniej więcej wiesz, gdzie planujesz wystawy?:lol: Quote
Kamilapon Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Szczegółowy plan wystaw będę opracowywać pod koniec listopada. Quote
Kamilapon Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Acha i mój plan wystaw jest elastyczny, jeżeli jakiś młody handler będzie chciał go zabrać na konkretną wystawę mogę się dostosować. Wszystko zależy od tego czy ktoś będzie chciał z nim trenować i startować. :) Quote
Kamilapon Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 OK, nie ma problemu, ale raczej sądząc z odległości to w grę wchodzą wystawy wyjazdowe, a nie trening. :cool3: Bzik nadal ma wolny miejscowy wakat :-) Quote
Sandi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No to super :lol: będziemy w kontakcie :cool3: Quote
Recommended Posts