amigo i ja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 A no w manufakturze była akcja coca-coli rózne gry itp. Wygrałam forme do lodu (mogę teraz sobie zrobić lód w kształcie butelek coca coli :lol:). a kazdego psa wpuszczali tylko że musiał mieć kaganiec. Amigo na początku był bez namordnika to zwrócili uwagę, a że halti prawie jak kaganiec:evil_lol::evil_lol: to się nie czepiali. Ogólnie było fajnie a napewno śmiesznie:razz: Polna, z zachowaniem Amiga problemów większych nie było... wiadomo bał sie przerażającej ciężarówy i przezył z 5 zawałów jak go zostawiłam pod opieką siostry Tyśkowej ale ogólnie to naprawdę było dobrze :) Quote
chicken Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 amigo i ja napisał(a):Wygrałam forme do lodu Do jakiego lodu? :evil_lol: Fajna ta cieeeezarowa coca coli :P Trza bylo powiedziec to bym sie tam z TZtem wybrala :diabloti: i bym ci nagrody sprzed nosa sprzatnela :eviltong: Quote
amigo i ja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Do lodu ... tego zwykłego , nie tego o którym myślisz:evil_lol: I byś mi nagrody nie sprzątneła bo kazdy wygrywał :P Tak żałuje że ten tir był tylko 2 dni :( ... tzn że ci panowie od CC byli tylko dwa dni :razz: Quote
chicken Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 amigo i ja napisał(a):Do lodu ... tego zwykłego , nie tego o którym myślisz:evil_lol: Ale ja myslalam o takim do napojow :diabloti: Kasia.... Zboczuchu! Bez takich rzeczy w miejscu publicznym... :evil_lol: Bedziesz na szkoleniu w sobote? :razz: Ja mam znowu zabiegany dzien ale chyba bede ;) Ja uwielbiam COCE :evil_lol: -moj ulubiony napoj :loveu: A co poniektorzy moga sie na ten temat wypowiedziec ;):evil_lol::eviltong: A chociaz ci kierowcy jacys przystojni byli?:P Quote
amigo i ja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 To ty kurczak w kierowcach gustujesz??:P muszę cię zmartwić tam nie było kierowców byli tylko panowie którzy za daną konkurencję dawali stempelki... byli hmm... bardzo ładni i sympatyczni:lol: Ja wiem już o jakim lodzie :razz: sobie pomyśłałaś , bynajmniej nie tym z wody :P... Tobie jak i Ani (od Zahry) bilobil na gwiadkę sprezentować trzeba... po raz 20-esty powtarzam że w sobotę i niedzielę mam zawody agility z moim krowiastym :P!! Quote
chicken Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='amigo i ja'] Ja wiem już o jakim lodzie :razz: sobie pomyśłałaś , bynajmniej nie tym z wody :P... :crazyeye: No slucham.... O jakim? ;) Pomyslalam o takich do napojow, ewentualnie o takim z mleka :lol: Mniam... Zjadlabym takiego :eviltong: To ty kurczak w kierowcach gustujesz??:P muszę cię zmartwić tam nie było kierowców byli tylko panowie którzy za daną konkurencję dawali stempelki... byli hmm... bardzo ładni i sympatyczni:lol: Takie zboczenie od kolezanki :eviltong: Ale ja wcale w nich nie gustuje tylko sie pytam :evil_lol: Przeciez mam SWOJEGO TZ'ta i na kierowcow polowac juz nie musze :loveu: Quote
amigo i ja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 winny sie tłumaczy :cool3: A ja wiem, może ty bigamistka jesteś i lubisz czasami taki skok w bok sobie zrobić:evil_lol:, wiesz od tej strony cię nie znam:diabloti: Quote
chicken Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 amigo i ja napisał(a): A ja wiem, może ty bigamistka jesteś i lubisz czasami taki skok w bok sobie zrobić:evil_lol:, wiesz od tej strony cię nie znam:diabloti: Ahahaha, bardzo smieszne :razz: Quote
chicken Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ale ty sie zboczuchem zrobilas :evil_lol:Jak to sie mowi w moich skromych progach, wsrod znajomych: BABOL JESTES i tyle :evil_lol: Quote
amigo i ja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Uważaj bo doniosę na ciebie że obrażasz poprawnych:lol: i szanowanych użytkowników Dogomanii:evil_lol:... Jesteś mod to zachowuj sie jak mod ;)... bo cię jeszcze ktoś wyższy zbanuje:cool3: Quote
chicken Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 amigo i ja napisał(a):Uważaj bo doniosę na ciebie że obrażasz poprawnych:lol: i szanowanych użytkowników Dogomanii:evil_lol:... Jesteś mod to zachowuj sie jak mod ;)... bo cię jeszcze ktoś wyższy zbanuje:cool3: HAhahahaah... :evil_lol: Quote
teqquila Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 a no przyznam ze panowie byli niczego sobie mogli byc chociaz z 5 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam dwie takie foremki do lodu z wody do napoju hahaha by nie bylo :evil_lol: by nie bylo ze mysle o innych lodach :evil_lol::evil_lol: Quote
mia_mia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 witam zakochanego w Bułce :evil_lol: łomatko i u was Manufaktura.. Quote
amigo i ja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Fajny jest ten lód (z wody) robiony z foremek do lodu (z wody) od Coca coli:lol: przydaje sie do okładów na stłuczony palec (taki u ręki ) :eviltong: Te nawiasy sa po to żeby sie chicken`owej:diabloti: nie kojarzyło z czyms innym niż ma sie kojarzyć:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 hej witam ja pierwszy raz ale bede odwiedzac amigo i zapraszam do nas Quote
chicken Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 amigo i ja napisał(a): Te nawiasy sa po to żeby sie chicken`owej:diabloti: nie kojarzyło z czyms innym niż ma sie kojarzyć:evil_lol: Taaaaaa, jasne :mad: Ja Ci dam!! Kto mi mowil wczoraj ze ma dziwny humor? :diabloti: Quote
zaba14 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 hej! pierwszy raz tutaj jestesmy ;) ale bardzo fajne fotki i psiak śliczny! :loveu: Quote
amigo i ja Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 wygralismy trzecie miejce w jumpingu na zawodach agility w Łącku :D:D:D:D Zbieram gratulacje:evil_lol::cool3: Quote
chicken Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Skladam gratulacje :lol: choc braw nie bije bo rece mnei bola :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 amigo i ja napisał(a):wygralismy trzecie miejce w jumpingu na zawodach agility w Łącku :D:D:D:D Zbieram gratulacje:evil_lol::cool3: gratulujemy:multi::multi::lol: a i pyanie co to za klasa jumping o co w nij chodzi?? bo ja jeszce zielona:shake: a chcemy zaczac z hakerem Quote
amigo i ja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 No więc jeśli startujesz w zawodach agility to masz tak jakby dwie konkurencje: jumping i agility. agility to wszytkie przeszkody ( no wyjątek stanowi klasa 0 , czyli nie ma slalomu, huśtawki i koła) a jumping to same hopki i tunele i slalom( w klasie 0 bez slalomu), taka konkurencja na szybkość:D I potem zazwyczaj jest klasyfikacja osobno za jumping , osobno za agility i łączna , czyli w sumie trzy razy mozna stać na podium ... nam się to jeszcze nigdy nie zdarzyło :eviltong:, zawsze jeżeli już coś wygywamy to jest to jumping ... no i raz łączna fartem :P Quote
ewka i haker Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 amigo i ja napisał(a):No więc jeśli startujesz w zawodach agility to masz tak jakby dwie konkurencje: jumping i agility. agility to wszytkie przeszkody ( no wyjątek stanowi klasa 0 , czyli nie ma slalomu, huśtawki i koła) a jumping to same hopki i tunele i slalom( w klasie 0 bez slalomu), taka konkurencja na szybkość:D I potem zazwyczaj jest klasyfikacja osobno za jumping , osobno za agility i łączna , czyli w sumie trzy razy mozna stać na podium ... nam się to jeszcze nigdy nie zdarzyło :eviltong:, zawsze jeżeli już coś wygywamy to jest to jumping ... no i raz łączna fartem :P dziekuje za odpowiedz:lol: i gratuluje i zycze powodzenia Quote
amigo i ja Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Ooo... kogo tu przywiało??:D Witamy, witamy :D i częściej zapraszamy! Quote
Recommended Posts