Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A no w manufakturze była akcja coca-coli rózne gry itp. Wygrałam forme do lodu (mogę teraz sobie zrobić lód w kształcie butelek coca coli :lol:).
a kazdego psa wpuszczali tylko że musiał mieć kaganiec. Amigo na początku był bez namordnika to zwrócili uwagę, a że halti prawie jak kaganiec:evil_lol::evil_lol: to się nie czepiali.
Ogólnie było fajnie a napewno śmiesznie:razz:

Polna, z zachowaniem Amiga problemów większych nie było... wiadomo bał sie przerażającej ciężarówy i przezył z 5 zawałów jak go zostawiłam pod opieką siostry Tyśkowej ale ogólnie to naprawdę było dobrze :)

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amigo i ja napisał(a):
Wygrałam forme do lodu

Do jakiego lodu? :evil_lol:

Fajna ta cieeeezarowa coca coli :P Trza bylo powiedziec to bym sie tam z TZtem wybrala :diabloti: i bym ci nagrody sprzed nosa sprzatnela :eviltong:

Posted

Do lodu ... tego zwykłego , nie tego o którym myślisz:evil_lol:

I byś mi nagrody nie sprzątneła bo kazdy wygrywał :P
Tak żałuje że ten tir był tylko 2 dni :( ... tzn że ci panowie od CC byli tylko dwa dni :razz:

Posted

amigo i ja napisał(a):
Do lodu ... tego zwykłego , nie tego o którym myślisz:evil_lol:

Ale ja myslalam o takim do napojow :diabloti: Kasia.... Zboczuchu! Bez takich rzeczy w miejscu publicznym... :evil_lol:

Bedziesz na szkoleniu w sobote? :razz: Ja mam znowu zabiegany dzien ale chyba bede ;)

Ja uwielbiam COCE :evil_lol: -moj ulubiony napoj :loveu: A co poniektorzy moga sie na ten temat wypowiedziec ;):evil_lol::eviltong:

A chociaz ci kierowcy jacys przystojni byli?:P

Posted

To ty kurczak w kierowcach gustujesz??:P muszę cię zmartwić tam nie było kierowców byli tylko panowie którzy za daną konkurencję dawali stempelki... byli hmm... bardzo ładni i sympatyczni:lol:

Ja wiem już o jakim lodzie :razz: sobie pomyśłałaś , bynajmniej nie tym z wody :P...

Tobie jak i Ani (od Zahry) bilobil na gwiadkę sprezentować trzeba... po raz 20-esty powtarzam że w sobotę i niedzielę mam zawody agility z moim krowiastym :P!!

Posted

[quote name='amigo i ja']

Ja wiem już o jakim lodzie :razz: sobie pomyśłałaś , bynajmniej nie tym z wody :P...
:crazyeye: No slucham.... O jakim? ;) Pomyslalam o takich do napojow, ewentualnie o takim z mleka :lol: Mniam... Zjadlabym takiego :eviltong:

To ty kurczak w kierowcach gustujesz??:P muszę cię zmartwić tam nie było kierowców byli tylko panowie którzy za daną konkurencję dawali stempelki... byli hmm... bardzo ładni i sympatyczni:lol:

Takie zboczenie od kolezanki :eviltong: Ale ja wcale w nich nie gustuje tylko sie pytam :evil_lol: Przeciez mam SWOJEGO TZ'ta i na kierowcow polowac juz nie musze :loveu:

Posted

amigo i ja napisał(a):

A ja wiem, może ty bigamistka jesteś i lubisz czasami taki skok w bok sobie zrobić:evil_lol:, wiesz od tej strony cię nie znam:diabloti:

Ahahaha, bardzo smieszne :razz:

Posted

Uważaj bo doniosę na ciebie że obrażasz poprawnych:lol: i szanowanych użytkowników Dogomanii:evil_lol:...
Jesteś mod to zachowuj sie jak mod ;)... bo cię jeszcze ktoś wyższy zbanuje:cool3:

Posted

amigo i ja napisał(a):
Uważaj bo doniosę na ciebie że obrażasz poprawnych:lol: i szanowanych użytkowników Dogomanii:evil_lol:...
Jesteś mod to zachowuj sie jak mod ;)... bo cię jeszcze ktoś wyższy zbanuje:cool3:

HAhahahaah... :evil_lol:

Posted

a no przyznam ze panowie byli niczego sobie mogli byc chociaz z 5 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja mam dwie takie foremki do lodu z wody do napoju hahaha by nie bylo :evil_lol: by nie bylo ze mysle o innych lodach :evil_lol::evil_lol:

Posted

Fajny jest ten lód (z wody) robiony z foremek do lodu (z wody) od Coca coli:lol:
przydaje sie do okładów na stłuczony palec (taki u ręki ) :eviltong:

Te nawiasy sa po to żeby sie chicken`owej:diabloti: nie kojarzyło z czyms innym niż ma sie kojarzyć:evil_lol:

Posted

amigo i ja napisał(a):

Te nawiasy sa po to żeby sie chicken`owej:diabloti: nie kojarzyło z czyms innym niż ma sie kojarzyć:evil_lol:

Taaaaaa, jasne :mad: Ja Ci dam!! Kto mi mowil wczoraj ze ma dziwny humor? :diabloti:

Posted

amigo i ja napisał(a):
wygralismy trzecie miejce w jumpingu na zawodach agility w Łącku :D:D:D:D

Zbieram gratulacje:evil_lol::cool3:

gratulujemy:multi::multi::lol:
a i pyanie co to za klasa jumping o co w nij chodzi??
bo ja jeszce zielona:shake: a chcemy zaczac z hakerem

Posted

No więc jeśli startujesz w zawodach agility to masz tak jakby dwie konkurencje: jumping i agility.
agility to wszytkie przeszkody ( no wyjątek stanowi klasa 0 , czyli nie ma slalomu, huśtawki i koła)
a jumping to same hopki i tunele i slalom( w klasie 0 bez slalomu), taka konkurencja na szybkość:D
I potem zazwyczaj jest klasyfikacja osobno za jumping , osobno za agility i łączna , czyli w sumie trzy razy mozna stać na podium ...
nam się to jeszcze nigdy nie zdarzyło :eviltong:, zawsze jeżeli już coś wygywamy to jest to jumping ... no i raz łączna fartem :P

Posted

amigo i ja napisał(a):
No więc jeśli startujesz w zawodach agility to masz tak jakby dwie konkurencje: jumping i agility.
agility to wszytkie przeszkody ( no wyjątek stanowi klasa 0 , czyli nie ma slalomu, huśtawki i koła)
a jumping to same hopki i tunele i slalom( w klasie 0 bez slalomu), taka konkurencja na szybkość:D
I potem zazwyczaj jest klasyfikacja osobno za jumping , osobno za agility i łączna , czyli w sumie trzy razy mozna stać na podium ...
nam się to jeszcze nigdy nie zdarzyło :eviltong:, zawsze jeżeli już coś wygywamy to jest to jumping ... no i raz łączna fartem :P

dziekuje za odpowiedz:lol:
i gratuluje i zycze powodzenia