Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
No właśnie.
Przedziwna sprawa - taka piękna i nadal nic dla niej nie mamy...

Czy jest wstawiona na cafeanimal ?

Jest na cafeanimal :lol:

Posted

u mnie na sznaucerowym profilu na cafeanimal też jest

czy dałoby radę jakieś zdjęcia zbliżenia pyszczka, oczka zrobić? widzę że jak mam takie zdjęcia to ludzie się pytają chociaż o psy a Carmen mamy tak z daleka - już nie wiem co wymyślać :oops:

Posted

2 dni temu dzwoniła Pani ale myślała że Carmen jest miniaturką sznaucera więc znowu kiszka:shake:.

Co do zdjęć to posatarm się w najbliższym czasie zrobić ale poczekam na lepszą pogodę. Na razie jest kupa błota i ciężko będzie zrobić ładne zdjęcia.

Posted

anouk92 napisał(a):
2 dni temu dzwoniła Pani ale myślała że Carmen jest miniaturką sznaucera więc znowu kiszka:shake:.

orzesz! ciekawe czy to była ta Pani co jej podałam nr tel - opisałam Carmen i posłałam link ze zdjęciami z informacją, że nalezy kliknąć w miniaturkę żeby zobaczyć zdjęcie :shock: czyżby stąd ta miniaturka? :roll:

Posted

A czy nadal jest opcja że Carmen ma być wzięta do mieszkania a nie na podwórko? Miałam kiedyś dla niej dom ale Pani Joasia nie zgodziłą się aby była na podwórku (oczywiście nie na łańcuchu tylko luzem u ludzi odpowiedzialnych ). Wzięli w końcu innego psa ....
i pozwolę sobie tu zapytać , czy jest gdzieś wątek Jordana? Czy on jest do adopcji? Może byłby dom dla niego, albo szukam innego psa w typie PON-a... nic nie obiecuję póki co ....

Posted

pakita napisał(a):
A czy nadal jest opcja że Carmen ma być wzięta do mieszkania a nie na podwórko? Miałam kiedyś dla niej dom ale Pani Joasia nie zgodziłą się aby była na podwórku (oczywiście nie na łańcuchu tylko luzem u ludzi odpowiedzialnych ). Wzięli w końcu innego psa ....
i pozwolę sobie tu zapytać , czy jest gdzieś wątek Jordana? Czy on jest do adopcji? Może byłby dom dla niego, albo szukam innego psa w typie PON-a... nic nie obiecuję póki co ....

z tego, co pamiętam, to Jordan w domku

Posted

Jordan już dawno grzeje doopkę w swoim domku.
Małgosia nie chce wydać Carmen do budy.
Idealny dom to domek z ogródkiem i spaniem w domu taki dom jak ma Jordan.

Posted

Dzwoniła do mnie p. Joanna. W Fundacji pilnie potrzebna jest kocia karma, bo ilość kociaków wzrosła dramatycznie. Rozpoczynam zbiórkę. W poniedziałek jadę kupić choć trochę. Kto może pomóc proszę o kontakt ze mną. W sobotę chcę zawieźć do Fundacji zapas karmy.