malawaszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jest i co jakiś czas ją odnawiam tam:shake: Quote
przyjaciel_koni Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 No właśnie. Przedziwna sprawa - taka piękna i nadal nic dla niej nie mamy... Czy jest wstawiona na cafeanimal ? Quote
anouk92 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 paros napisał(a):Jest na cafeanimal :lol: Z jakim nr telefonu? Quote
paros Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 przyjaciel_koni napisał(a):No właśnie. Przedziwna sprawa - taka piękna i nadal nic dla niej nie mamy... Czy jest wstawiona na cafeanimal ? Jest na cafeanimal :lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 u mnie na sznaucerowym profilu na cafeanimal też jest czy dałoby radę jakieś zdjęcia zbliżenia pyszczka, oczka zrobić? widzę że jak mam takie zdjęcia to ludzie się pytają chociaż o psy a Carmen mamy tak z daleka - już nie wiem co wymyślać :oops: Quote
Zmysł Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A przy okazji - Fundacja Maja ponownie organizuje festyn zwierzaczkowy. Zbieramy fanty. Kto jeszcze może pomóc? Tutaj specjalny wątek: Zbieramy fanty na 2 festyny na rzecz psiaków z Fundacji Maja - prosimy o pomoc! Quote
malawaszka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 czy ktoś dzwonił o Carmelkę? polecałam ją ludziom zainterssowanym adopcją sznaucera, ale mój Tutek za trudny dla nich, więc może ona... podałam nr tel anouk Quote
anouk92 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 2 dni temu dzwoniła Pani ale myślała że Carmen jest miniaturką sznaucera więc znowu kiszka:shake:. Co do zdjęć to posatarm się w najbliższym czasie zrobić ale poczekam na lepszą pogodę. Na razie jest kupa błota i ciężko będzie zrobić ładne zdjęcia. Quote
malawaszka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 anouk92 napisał(a):2 dni temu dzwoniła Pani ale myślała że Carmen jest miniaturką sznaucera więc znowu kiszka:shake:. orzesz! ciekawe czy to była ta Pani co jej podałam nr tel - opisałam Carmen i posłałam link ze zdjęciami z informacją, że nalezy kliknąć w miniaturkę żeby zobaczyć zdjęcie :shock: czyżby stąd ta miniaturka? :roll: Quote
pakita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A czy nadal jest opcja że Carmen ma być wzięta do mieszkania a nie na podwórko? Miałam kiedyś dla niej dom ale Pani Joasia nie zgodziłą się aby była na podwórku (oczywiście nie na łańcuchu tylko luzem u ludzi odpowiedzialnych ). Wzięli w końcu innego psa .... i pozwolę sobie tu zapytać , czy jest gdzieś wątek Jordana? Czy on jest do adopcji? Może byłby dom dla niego, albo szukam innego psa w typie PON-a... nic nie obiecuję póki co .... Quote
Zmysł Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 pakita napisał(a):A czy nadal jest opcja że Carmen ma być wzięta do mieszkania a nie na podwórko? Miałam kiedyś dla niej dom ale Pani Joasia nie zgodziłą się aby była na podwórku (oczywiście nie na łańcuchu tylko luzem u ludzi odpowiedzialnych ). Wzięli w końcu innego psa .... i pozwolę sobie tu zapytać , czy jest gdzieś wątek Jordana? Czy on jest do adopcji? Może byłby dom dla niego, albo szukam innego psa w typie PON-a... nic nie obiecuję póki co .... z tego, co pamiętam, to Jordan w domku Quote
anouk92 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jordan już dawno grzeje doopkę w swoim domku. Małgosia nie chce wydać Carmen do budy. Idealny dom to domek z ogródkiem i spaniem w domu taki dom jak ma Jordan. Quote
anouk92 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przepraszam Carmen za Offa ale proszę zerknijcie może macie kogoś kto szuka takiej pięknej staruszki. http://www.dogomania.pl/forum/f28/mam-100-lat-nie-mam-domu-prosze-o-pomoc-w-oglaszaniu-dom-133171/#post11931189 Quote
Zmysł Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 zapraszam na bazarek: Potteromaniacy - różności dla wspomożenia Fundacji Maja-do 23 marca godz.18.00 Quote
Zmysł Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 i kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/wladca-pierscieni-roznosci-dla-wspomozenia-fundacji-maja-do-23-03-godz-18-00-a-133525/#post11958288 Quote
Zmysł Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 zapraszam na kolejny bazarek: Plecaczki, czapka i obrazek - dla Fundacji Maja - do 23.03., godz.18.00. Quote
Zmysł Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dzwoniła do mnie p. Joanna. W Fundacji pilnie potrzebna jest kocia karma, bo ilość kociaków wzrosła dramatycznie. Rozpoczynam zbiórkę. W poniedziałek jadę kupić choć trochę. Kto może pomóc proszę o kontakt ze mną. W sobotę chcę zawieźć do Fundacji zapas karmy. Quote
malawaszka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ehhh wiosna już.... wszędzie zaraz pojawi się masa kociąt :placz: Quote
Zmysł Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 przepraszam za offa, ale błagam, zajrzyjcie chociaż: POMOCY-DRAMAT-zlikwidowana pseudohodowla pekińczyków,pomóżcie!!! Quote
Recommended Posts