paros Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 _beatka_ napisał(a):ale musicie mi wyslać numer na pw bo ja nie mam jej numeru:roll: p. Joanna tel. 0 507 132 363 Quote
Zmysł Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wrzuciłem Beatce. Może się dzisiaj nauczę samodzielności, więc postaram się bezpośrednio umieścić. Quote
Zmysł Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pierwsza nieudolna próba samodzielnego wklejenia zdjęcia:oops: Quote
przyjaciel_koni Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No, no - Wujo się wyrabia..... A ja dalej ciemna..... Bardzo prosimy o domek dla suni !!!!! Jest śliczna, wydaje mi się, że na zdjęciach nie bardzo wyszła..... Quote
Zmysł Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):No, no - Wujo się wyrabia..... A ja dalej ciemna..... Bardzo prosimy o domek dla suni !!!!! Jest śliczna, wydaje mi się, że na zdjęciach nie bardzo wyszła..... Fotograf słaby:oops: .Ale faktycznie mogę potwierdzić, że sunia jest prześliczna Quote
_beatka_ Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 fotki nie są takie zle, bywają gorsze np poruszone. Ciekawa jestem jak szybko sunia znajdzie domek paros czy moglabys zrobić jej ogloszenia na necie? możesz wziąć mój gotowy tekst z allegro żeby bylo szybciej:cool3: Quote
_beatka_ Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dostalam maila w sprawie carmen z allegro:cool3: tutaj jest jego tresc Witam! Mam pytanie jak duży jest pies, ile waży, ile mierzy, czy jest zdrowy, szczepiony itp. Pozdrawiam JohnP jak dla mnie trochę dziwny, ale może tylko się czepiam:roll: kazalam dzwonić do pani joanny, ona na pewno zrobi odpowiedni przesiew chętnych Quote
paros Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 A dlaczego to wujek Zmysł taki niezadowolony :roll: Pieknie wstawił zdjecie i to w trudniejszej wersji, bo z powiększeniem do dużego zdjęcia :lol: A, że praktyka czyni mistrza to teraz juz coraz łatwiej wypadnie wstawianie zdjęć :lol: Quote
Zmysł Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 paros napisał(a):A dlaczego to wujek Zmysł taki niezadowolony :roll: Pieknie wstawił zdjecie i to w trudniejszej wersji, bo z powiększeniem do dużego zdjęcia :lol: A, że praktyka czyni mistrza to teraz juz coraz łatwiej wypadnie wstawianie zdjęć :lol: Wstawiłem w trudniejszej wersji? Dobrze wiedzieć, od razu lepiej się poczułem:multi: (nawet nie wiedziałem, że są jakieś wersje, chyba jednak zgłoszę się na te korepetycje Ciociu Paros). Quote
_beatka_ Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 byl drugi mail odnośnie carmen, ale Pan pytal czy ona ma dobrą sierść do budy....:mad: odeslalam go do p.Joanny, myślę że ona naszej suni nie odda do budy tylko do lóżka:loveu::evil_lol: Quote
Zmysł Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 _beatka_ napisał(a):byl drugi mail odnośnie carmen, ale Pan pytal czy ona ma dobrą sierść do budy....:mad: odeslalam go do p.Joanny, myślę że ona naszej suni nie odda do budy tylko do lóżka:loveu::evil_lol: Dokładnie tak Quote
paros Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Ja też nie lubię psa na łańcuchu :shake: :mad: Quote
_beatka_ Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ja też tak uważam, pies po przejściach musi mieć wszystko najlepsze!! no i obowiązkowo miejsce w lóżku ob ok pana:cool3::evil_lol: Quote
beka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ludziki ja też bym chciała żeby wszystkie psiaki spały w łóżkach ale może do budy to nie to samo co na łańcuch??? Mam 3 psy z czego jeden śpi glównie w budzie i wydaje sie być szcześliwy :) Quote
Recommended Posts