Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
No, no - Wujo się wyrabia.....

A ja dalej ciemna.....

Bardzo prosimy o domek dla suni !!!!! Jest śliczna, wydaje mi się, że na zdjęciach nie bardzo wyszła.....

Fotograf słaby:oops: .Ale faktycznie mogę potwierdzić, że sunia jest prześliczna

Posted

fotki nie są takie zle, bywają gorsze np poruszone.
Ciekawa jestem jak szybko sunia znajdzie domek
paros czy moglabys zrobić jej ogloszenia na necie?
możesz wziąć mój gotowy tekst z allegro żeby bylo szybciej:cool3:

Posted

dostalam maila w sprawie carmen z allegro:cool3:
tutaj jest jego tresc
Witam!
Mam pytanie jak duży jest pies, ile waży, ile mierzy, czy jest zdrowy, szczepiony itp.

Pozdrawiam
JohnP
jak dla mnie trochę dziwny, ale może tylko się czepiam:roll:
kazalam dzwonić do pani joanny, ona na pewno zrobi odpowiedni przesiew chętnych

Posted

A dlaczego to wujek Zmysł taki niezadowolony :roll: Pieknie wstawił zdjecie i to w trudniejszej wersji, bo z powiększeniem do dużego zdjęcia :lol:
A, że praktyka czyni mistrza to teraz juz coraz łatwiej wypadnie wstawianie zdjęć :lol:

Posted

paros napisał(a):
A dlaczego to wujek Zmysł taki niezadowolony :roll: Pieknie wstawił zdjecie i to w trudniejszej wersji, bo z powiększeniem do dużego zdjęcia :lol:
A, że praktyka czyni mistrza to teraz juz coraz łatwiej wypadnie wstawianie zdjęć :lol:

Wstawiłem w trudniejszej wersji? Dobrze wiedzieć, od razu lepiej się poczułem:multi: (nawet nie wiedziałem, że są jakieś wersje, chyba jednak zgłoszę się na te korepetycje Ciociu Paros).

Posted

byl drugi mail odnośnie carmen, ale Pan pytal czy ona ma dobrą sierść do budy....:mad:
odeslalam go do p.Joanny, myślę że ona naszej suni nie odda do budy tylko do lóżka:loveu::evil_lol:

Posted

_beatka_ napisał(a):
byl drugi mail odnośnie carmen, ale Pan pytal czy ona ma dobrą sierść do budy....:mad:
odeslalam go do p.Joanny, myślę że ona naszej suni nie odda do budy tylko do lóżka:loveu::evil_lol:

Dokładnie tak

Posted

Ludziki ja też bym chciała żeby wszystkie psiaki spały w łóżkach ale może do budy to nie to samo co na łańcuch???
Mam 3 psy z czego jeden śpi glównie w budzie i wydaje sie być szcześliwy :)