Agnieszka Co. Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Trzymam kciuki za to, żeby to był Lisek - kolejna aukcja allegro zakończona ciszą :shake: - więc może tym razem mu się poszczęści! Quote
Hund Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dobrze by było !!! Lisku trzymaj się dzielnie a Ty Basiu urabiaj delikatnie te Panią :) Quote
Agnieszka Co. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 O kurcze - żeby Lisek dobre wrażenie zrobił! On teraz zmienia futro - może by go wcześniej trochę wyczesać? Quote
Hund Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='basia bonnie']jesteśmy umówione na niedziele ;)[/QUOTE] super !!!! Quote
ocelot Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Zrobi, proszę nie zapominać, że to mój faworyt, z cudownej trójeczki tylko on został. Quote
Hund Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :) potrzebuje dobrego domku i czułości :) nie zapomnę jego powitań i podskoków .... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Jeśli jedziemy jutro na spacery to myślę, że uda się trochę popracować nad Liskiem :) Po ostatnim czesaniu wyciągnęłam z niego 2 razy więcej kudłów niż można by było szacować z liskowej postury... ;) W górę maleńki, jest nadzieja! Quote
Hund Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Mam nadzieję że ta pani jest w odpowiednim wieku i się zdecyduje na Liska Rudka :) Quote
Dorkaa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Czekamy i miejmy nadzieję, że Lisek trafi do ciepłego domku :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Hund']Mam nadzieję że ta pani jest w odpowiednim wieku i się zdecyduje na Liska Rudka :)[/quote] 50coś lat ma :) i trzyma się dobrze:evil_lol:;) I na pewno będą chodzić na długie spacerki do parku :) Ale po psiaka przyjdzie jej córka;) Dorosła, odpowiedzialna kobieta :) Ale ja będę mieć z nimi stały kontakt i odwiedzać ich w miarę często, więc o los Liska możecie być spokojni :) a to już jutro:multi: coś mam przeczucie, że to Lisek będzie tym szczęśliwcem:loveu: Quote
Dorkaa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='basia bonnie']50coś lat ma :) i trzyma się dobrze:evil_lol:;) I na pewno będą chodzić na długie spacerki do parku :) Ale po psiaka przyjdzie jej córka;) Dorosła, odpowiedzialna kobieta :) Ale ja będę mieć z nimi stały kontakt i odwiedzać ich w miarę często, więc o los Liska możecie być spokojni :) a to już jutro:multi: coś mam przeczucie, że to Lisek będzie tym szczęśliwcem:loveu:[/quote] Eeeeeee to młoda! Czekamy niecierpliwie :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Niestety, dziś koleżanka nie zdążyła :(, bo wczoraj się coś stało... Ale będzie po niego za tydzień! :) I wyraźnie powiedziała mi przez telefon "Trzymaj Liska dla mnie, bo on mi się podoba i go wezmę!" ;) :multi: EDIT: będzie po niego dopiero za 2 tyg. :( za tydz. idzie na Komunie :( Ale ważne, że Lisek będzie miał ten upragniony dom!! :) Quote
Dorkaa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No to sie cieszymy bardzo!! :multi: Widziała go na zdjęciach :cool3:? Quote
basia bonnie Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Tak :) powiedziała, że jej się bardzo podoba :)) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Nie da rady przyjechać w tygodniu? Żeby Liska nikt nie ukradł... ;) Quote
basia bonnie Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Raczej nie (praca), no i woli przyjść jak będziemy my, wolontariusze :)) Quote
Szarik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Miejmy nadzieję, że ostatni z szczęśliwej schroniskowej trójki dostanie piękny domek i kochającą panią :loveu: Wareczka szczęśliwa, Misiu (chyba) też. Czas na Liska! :) Quote
Recommended Posts