Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli jedziemy jutro na spacery to myślę, że uda się trochę popracować nad Liskiem :) Po ostatnim czesaniu wyciągnęłam z niego 2 razy więcej kudłów niż można by było szacować z liskowej postury... ;)

W górę maleńki, jest nadzieja!

Posted

[quote name='Hund']Mam nadzieję że ta pani jest w odpowiednim wieku i się zdecyduje na Liska Rudka :)[/quote]
50coś lat ma :) i trzyma się dobrze:evil_lol:;) I na pewno będą chodzić na długie spacerki do parku :) Ale po psiaka przyjdzie jej córka;) Dorosła, odpowiedzialna kobieta :) Ale ja będę mieć z nimi stały kontakt i odwiedzać ich w miarę często, więc o los Liska możecie być spokojni :)

a to już jutro:multi: coś mam przeczucie, że to Lisek będzie tym szczęśliwcem:loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']50coś lat ma :) i trzyma się dobrze:evil_lol:;) I na pewno będą chodzić na długie spacerki do parku :) Ale po psiaka przyjdzie jej córka;) Dorosła, odpowiedzialna kobieta :) Ale ja będę mieć z nimi stały kontakt i odwiedzać ich w miarę często, więc o los Liska możecie być spokojni :)

a to już jutro:multi: coś mam przeczucie, że to Lisek będzie tym szczęśliwcem:loveu:[/quote]

Eeeeeee to młoda! Czekamy niecierpliwie :loveu:

Posted

Niestety, dziś koleżanka nie zdążyła :(, bo wczoraj się coś stało... Ale będzie po niego za tydzień! :) I wyraźnie powiedziała mi przez telefon "Trzymaj Liska dla mnie, bo on mi się podoba i go wezmę!" ;) :multi:

EDIT: będzie po niego dopiero za 2 tyg. :( za tydz. idzie na Komunie :(
Ale ważne, że Lisek będzie miał ten upragniony dom!! :)

Posted

Miejmy nadzieję, że ostatni z szczęśliwej schroniskowej trójki dostanie piękny domek i kochającą panią :loveu:
Wareczka szczęśliwa, Misiu (chyba) też. Czas na Liska! :)