Puchatek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Banerek dla Figuni. Może pomoże rozpropagować wątek. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74488"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Figa_banerek_06.gif[/IMG][/URL] Jesli ktoś ma lepszy pomysł na opis banerka to nie ma problemu ze zmianą. Quote
Figa Bez Maku Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Niech każdy człowiek się dowie że Figa poprawi mu zdrowie:lol: a przy tym taka jest słodka wdzięczna, kochana istotka Quote
betinka24 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jak wyglada sytuacja Figi?? Co z jej oczkiem Czy wplywaja jakies pieniazki na leczenie Figuni??? Quote
beka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Wiem że Figa ma być dziś sterylizowana. Quote
Figa Bez Maku Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Sterylka udać się musi by Figa nie była już mamusią bo jest tym tak wycieńczona że nie chce jej się machać ogonem Quote
Figa Bez Maku Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Co tam słychać u Figusi? Ciotka Figa spytać się musi... Jak sunia przeżyła sterylkę? wpadnijcie na wątek na chwilkę:oops: Quote
Figa Bez Maku Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Choć powtarzaniem się brzydzę:cool1: zapytam...bo myślę o Fidze:loveu: co słychać u dzielnej suni?:loveu: czy w porządku wszystko u niej?:loveu: Quote
Puchatek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nikt nic nie wie o Fidze? Od paru dni są tylko pytania bez odpowiedzi. Quote
betinka24 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 czy do figuni wogole ktos zaglada?? Czy wiadomo co z Figunia sie dzieje?? Quote
Figa Bez Maku Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Mam tylko taką nadzieję że ktoś wie co z Figą się dzieje a na wątku się nie pokazuje bo właśnie sie Figą zajmuje Quote
betinka24 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Strasznie zadko kto tu zaglada do Figi. ja tylko dostalam e-maila w ktorym bylo napisane ze Figa toleruje koty Quote
betinka24 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Oto kilka informacji jakie uzyskalam na temat Figi: Figa nie widzi, ale chyba nie trzeba będzie usuwac oczka.jest juz po sterylce, jest mega lagodna, kochana radosna.no i jak najszybciej potrzebuje domku... Quote
Figa Bez Maku Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Czy Figa wcale nie widzi?:placz: czy drugie oczko nie ma się czego wstydzić:eviltong: i sprawnie domku wygląda?:loveu: utwierdźcie mnie w moich poglądach? A że jest Figa kochana rzecz to ogólnie jest znana;) Quote
betinka24 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Czy Figa wcale nie widzi?:placz: czy drugie oczko nie ma się czego wstydzić:eviltong: i sprawnie domku wygląda?:loveu: utwierdźcie mnie w moich poglądach? A że jest Figa kochana rzecz to ogólnie jest znana;)[/quote] Z tyego co wiem to sunia nie widzi tylko na jedno oczko drugie ma wpelni sprawne Quote
Figa Bez Maku Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ha! więc Figa ma oczy pirata!;) choć serce anioła nie kata!:eviltong: i odwrotnie niż piraci na wojnie:cool1: chce osiąść w domku spokojnie :lol: Quote
Figa Bez Maku Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Figa oba oczka wznosi i o domek pięknie prosi i ciągle się przypomina słodka , grzeczna psina Quote
Recommended Posts