Agnie Koty Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 aha, oczywiście Mariną nie zainteresowł się nikt, kompletnie nikt.:angryy: Quote
Zmysł Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Agnie Koty']aha, oczywiście Mariną nie zainteresowł się nikt, kompletnie nikt.:angryy:[/quote] Wszyscy się interesują pochmurnym? To może niech zacznie szczebiotać do Mariny przy ludziach? Może to jest sposób? Quote
Agnie Koty Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 niestety, nie chce jej lansować, :oops: Quote
Zmysł Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Agnie Koty']niestety, nie chce jej lansować, :oops:[/quote] A to szkoda :shake: Quote
Agnie Koty Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Marina zaczepia moje koty bo chce się bawić. Ale one też jakieś ponure są....:-( Quote
Zmysł Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Agnie Koty']Marina zaczepia moje koty bo chce się bawić. Ale one też jakieś ponure są....:-([/quote] Z kim poprzestajesz... Quote
Jowita Poznań Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Aga, bo on jej nie lansuje bo chce miec kolejnego kota skoro tak je kocha :diabloti: :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 donoszę, ze Marina bardzo, bardzo chce się bawić! Galopuje po mieszkaniu i nie zauważyłam u niej żadnej tęskonoty za wychodzeniem, żadnego nostalgicznego wypatrywania w dal.... Quote
Agnie Koty Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 ach, Jowita, jak Ty wszystko wypatrzysz!:oops: Mój komp zawiesza się okrutnie. Quote
Zmysł Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Agnie Koty']ach, Jowita, jak Ty wszystko wypatrzysz!:oops: Mój komp zawiesza się okrutnie.[/quote] Może chmurny młodzian macza w tym palce? Quote
Puchatek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Pewnie nie. Po prostu temperatura otoczenia jest już taka że wiatraczki nie nadążają z chłodzeniem. A Marina, cóż. Kłopot z dziećmi zdjęłaś jej z głowy a młoda jest to i zabawić by się chciała :evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 w koncu kazdemu cos sie od zycia nalezy :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Jowita, te kociaczki co masz w bannerku są juz w domkach.....:diabloti: Quote
Zmysł Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Agnie Koty']Jowita, te kociaczki co masz w bannerku są juz w domkach.....:diabloti:[/quote] A te szczeniaczki z Emira chyba też, choć nie jestem pewien w 100%. Quote
Agnie Koty Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Zmysł']A te szczeniaczki z Emira chyba też, choć nie jestem pewien w 100%.[/quote] Bardzo możliwe, że znalazły. Ja zasugerowałam się szczeniaczkami w ogóle /vetka moja mówiła, ze sporo ich tam/, przyznam się, że zapomniałam, że chodziło o konkretne szczeniaki z Brańska.:oops: Aaaa, Jowita, pogrzebany żywcem tyż jest w nowym domu, :evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 kurcze faktycznie, ostatnio zajeta miau i Szarlocia nie zauwazylam :oops: :diabloti: ale sie ciesze ! :loveu: Quote
Agnie Koty Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Marina zajęta jedzeniem, spaniem i rozrabianiem. Jest z tych koteczek co to w zabawie rzucają się do gryzienia,:evil_lol: Rozrywkowa bardzo, na pewno nie interesuje jej robienie na drutach /mnie też, zresztą/ bo rozwlekła cały kłębek, khe, khe. Quote
Puchatek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Skoro nie interesuje Cię robienie na drutach to tak się zastanawiam skąd tam u Ciebie kłębek. Czyżby mąż albo chmurny młodzieniec bo Niny jako dziewczynki nie śmiem podejrzewać? Quote
Zmysł Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 W poprzednim miesiącu niestety bez sukcesu - ale może teraz się uda. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75542[/URL] Dla osób, które głosowały w poprzednim miesiącu, czyli mają aktywne konto jest prościej: [B]Wchodzisz na stronę [/B][URL="http://www.krakvet.pl/"][B]www.krakvet.pl[/B][/URL][B], dalej na Forum, klikasz link "zaloguj się, by sprawdzić wiadomości" - wpisujesz nazwę użytkownika i hasło.[/B] [B]Dalej klikasz na "Forum [/B][URL="http://www.krakvet.pl/"][B]www.krakvet.pl[/B][/URL][B] Strona Główna". Dalej wybierasz najwyższej położony [/B][URL="http://www.krakvet.pl/"][B]www.krakvet.pl[/B][/URL][B] i temat "głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - lipiec 2007". Wtedy "wyskoczy" ankieta z nazwami schronisk, fundacji. Zaznaczasz Fundacja Maja z Zielonki i klikasz pod ankietą wyślij. [/B] Dzięki:loveu: Quote
Agnie Koty Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 dobra, może tym razem Mai sie uda. Zmysł, dzięki za przypomnienie. Aaaa, kłębek... Tak myślałam, ze ktoś będzie dociekał. Kłębek to oczywiście dość archaiczna kocia zabawka ale całkiem nieźle się sprawdza. Otóż kłębek owczekj wełny wzięłam z mieszkania taty, który też na drutach nie dzierga. Zatem musiał kiedyś należeć albo do mojej mamy albo do babci, khe. Tak czy siak, nic już z niego nie będzie. :evil_lol: Quote
Puchatek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agnie Koty']Aaaa, kłębek... Tak myślałam, ze ktoś będzie dociekał. [/quote] Podejrzewam że nawet wiedziałaś kto będzie tym ktosiem :evil_lol: Quote
Zmysł Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Jowita Poznań']ja juz wlasnie zaglosowalam na Maje :)[/quote] Wielkie Dzięki Quote
Recommended Posts