Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiesz, mnie nikt tak nie wychowywał. Jakoś samo przyszło... Ale wiem, że Nina też taka będzie , ona ma świetny kontakt z kotami, Chmurny też koty lubi, przyznał mi się ostatnio, że bardziej niż psy... Dziwne nieco jak na chłopaka.
Powieści kryminalne czytywałam w zamierzchłej przeszłości, skopolaminę znam z filmów o szpiegach, byłam dzieckiem-kinomaniakiem.:evil_lol:

Modzie, przeeenieś wątek, nikt ich juz nie odda!:lol:

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

wczoraj na basenie spotkalam panią ktora adoptowała bialego kocurka. Wszystko z nim w porządku, oczko zdrowe, urósł i bawi się z niedużym psem. A dziś na basenie spotkałam dziewczynę, ktora wzięła puchatego kocurka. Tyż z nim wszystko w porządku, miał biegunke od mleka Whiskas dla kociaków ale Pańcie opanowały sytuację. Dziewczyny od Mariny przysłały smsa ze dwa tygodnie temu, że fajna Marina jest!

Posted

Agnie Koty napisał(a):
wczoraj na basenie spotkalam panią ktora adoptowała bialego kocurka. Wszystko z nim w porządku, oczko zdrowe, urósł i bawi się z niedużym psem. A dziś na basenie spotkałam dziewczynę, ktora wzięła puchatego kocurka. Tyż z nim wszystko w porządku, miał biegunke od mleka Whiskas dla kociaków ale Pańcie opanowały sytuację. Dziewczyny od Mariny przysłały smsa ze dwa tygodnie temu, że fajna Marina jest!

Muszę zacząć chodzić na basen, to może adopcje ruszą

• 2 weeks later...